Şimdi Ara

Forumdaki 207 sahipleri paylaşım için buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan yazamıyordum. Bu geçen süre zarfında çok da paylaşım olmamış. Gelin elimizdekileri paylaşmaya başlayalım.
    Benim arabam Eylül 2006 trafiğe çıkılı yaklaşık 2 yılını dolurmak üzere. Şu anda 36000 km yol yaptım. Bugüne kadar yaklaşık yakıt ortalamam 5,6 lt/100 km (yol bilgisayarının gösterdiği) Aracımı %80 şehiriçinde kullanıyorum.
    Bugüne kadar rutin kontrol dışında servise 2 kere gittim. 1. si anahtarımın bozulması,2. si ise sağ arka stop lambamın bozulması içindi. İkisinide garantiden değiştirdiler. Bunun dışında bazen arabamı ilk çalıştırdığımda motor devri yerinden kıpırdamıyor, direksiyonda yumuşamıyordu. Serviste yazılım güncellemesi ile düzeltildi (bu olay geçen sene başıma gelmişti). Benim hatırlayabildiğim problemler bu kadar sizinkileride bu yeni başlıkta toplayalım ve yeni araba almak isteyen arkadaşlar diğer başlığı baştan sona okumak zorunda kalmasınlar.
    katılımlarınızı bekliyorum.

• Sevgili baranss a ekleme olsun, Aralık 2006 dan beri kullanıyorum servise sadece rutin kontroller için gittim ben nerede ise %100e yakın şehir içerisinde kullanıyorum senede 1-2 defa şehir dışı oda tatil için Antalya tarafları. nerdeyse 2 seneye yakın oldu daha gözle görülür hiç bir arızası çıkmadı, aracımdan çok memnunum yakıt ortalaması ise 5.5lt/100km.

bu araba benim ilk arabam, ve inanılmaz memnunum ve alacaklara şiddetle tavsiye ederim, ama 1.6 motorunu, 1.4 ün tek eksiği az da olsa hantal kalıyor özellikle kalkışlarda .

Sevgiler, saygılar...
  • Bende de şeytan kırmızı 1.6 hdi var 2008 model orjinal çelik cant ve sunroof da var.Tam 1 sene doldu.Ben daha hiç servise gitmedim Allah a şükür.Bi kere kaputu açıp yağına baktım o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinsah -- 18 Ağustos 2008; 23:20:39 >
  • Arkadaşlar 207nin Türkçe kullanım kılavuzunu nerden bulabilirim? Yani bayilerden falan değilde internetten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prince57

Arkadaşlar 207nin Türkçe kullanım kılavuzunu nerden bulabilirim? Yani bayilerden falan değilde internetten...

http://tr.diplodocs.com/kullamin-kilavuzu-kilavuzlar/PEUGEOT/207-_F

Saygılarımla...
  • Teşekkürler fakat bu Fransızca. Bende arayıp birtek bunu bulabilmiştim zaten.
  • public.servicebox.peugeot.com
    Service Box
    http://public.servicebox.peugeot.com

Bu adresten kendinize bir kullanici hesabi acin. Ucretsiz olarak acabilir ve Peugeot un tum modellerinin kullanma klavuzlarina ucretsiz ulasabilirsiniz. Ayrica ucretli olarak da elektrik, mekanik semalara da ulasabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.