Şimdi Ara

Forumdaki Konu Kirliliği ve Çözümü.Önerilerimiz Yönetici SET Tarafından Değerlendirilecek... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası tamamen kar amacı güden bir işletme, hal böyle olunca ister istemez "bir tık, bir tıktır mantığıyla" işletiliyor.
    Bu nedenle buradaki iyi niyetli ve bu işten pek bir karı olmayan adminlerin çabaları yetersiz kalıyor.

Seviye yüksek tutulunca geyik azalıp "hit" düşeceği için bu istenmiyor izlenimi oluştu bende.

Bu nedenle buranın içerik açısından düzeleceğini pek ümit etmiyorum, Taner Göde gibi bilgili/faydalı insanlar küstürülmeye devam edecek ne yazık ki...
  • düzelmez bu forum..
  • En rahatsız olduğum konular , hergün 5 defa açılan amerikada x dolar 5 litre motor türkiyede y dolar 0.0001 litre gibi saçma sapan , herkesin zaten haberdar olduğu konular, sonra altına gereksiz yorumlar...
  • bir sıteyı kalıtelı kılan uye sayısının fazlalığı değil, uye ve konu kalıtesıdır görüşündeyim
  • Bencede bölümlerdeki admin sayısı arttırılsın ve gündüzleri paylaşımın sık olduğu zamanlarda her zaman aktif olacak birileri olsun. Gereksiz konuları, daha önceden açılmış konuları silsin açan kişiye de uyarı verilsin. 4 gün veya 15 gün değilde 6 saat 1 saat gibi mesela.

Ama tabii ısrarla devam ederse bunu yapmaya eski cezalara dönülsün.

set inşallah ciddi anlamda ilgilenir bu konu ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelerin mesaj sayıları kaldırılsın gösterimden,bakın bakalım o zaman bu kadar boş yorum yapan kalacakmı?
  • forumu forum yapan insanlar birer birer giderken dusunulecekti o.artik yapacak bisi yok geminin yarisi su dolu yalpa yaparken mi farkettiniz...bir suru insan giderken arkasindan bay bay yapti herkes...

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ben 2 yöneticinin daha alınmasında fayda görüyorum. İş, güç, çoluk çocuk derken yöneticilerin haklı olarak fazla vakitleri olmuyor.

Konu açmak için mesaj sınırı saçma, adaletsizce bir yaklaşım. Bir insan soru sormak için neden 200-300 gereksiz yorum yapmak zorunda olsun ki?

Like-dislike butonu gibi uygulamalar da suistimale çok açık, örneğin japoncu ve anti-vw birisine onlarca dislike gelebilir durduk yere.

tc kimlik no ile kayıt nedir, e-devlet mi burası?

Daha önce de dediğim gibi, forumun düzelme imkanı maalesef yok. Eğitim sisteminin ve aile ahlakının, saygının azalması, yok olması nedeniyle gelinen durum budur. Kısa vadede çözüm yok. Sadece denetçi sayısı artırılabilir.

En mantıklı yorum

• Beni bilen biliyor. Yıllardır kimsenin safını, tarafını tutup bir başkasına atmadım..Her zaman ortaya ve doğru olanı söyledim..Benim osmana ,hasana aliye karnım ağrıyor diye bu adamı forumdan atın, banlayın demeye ne hakkım var ? Ben bunu böyle düşünüyorum..Şahsi kavgaların, atışmaların, yeri forum değil..Özel mesajlar açık...Oradan küfür hakaret tehdit sövme olmadan karşımdakine sorarım..Yada anlatırım..Arkadaş durum böyle , böyle sandığın gibi değil deyip açıklarım...Burada yazıp filancayı banlayın forumdan atın demem..Yukarıda kaç tane ALINTI yazın var..Kime ne faydası olacak ? Forumda lüzumsuz yer işgali değilmi ? Özet ben kimsenin avukatı değilim..Lüzumsuz mesajları gereksiz bellek işgali buluyorum..Saygılarımla ilanımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Ocak 2013; 20:32:44 >

• Forumlarda çoğunluk internet ortamı ile bilgi paylaşıma birlikte , izlenimlerin ortak fikirler ve deneyimlerin bu tarz sitelerde paylaşım yeri olması gerekirken nedense yaş ortalaması olarak 18 yaş altı ve civarı olduğundan çok alakasız konular baş ağrıtabiliyor tabi ne yapmak lazım üye mesaj yazımlarını kısıtlama ve yükün paylaşımı olabilir, gereksiz yere üst üste anı veya benzeri konu açılımına sebebiyet verenlere küçük cezalandırmalar verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Üyelerin mesaj sayıları kaldırılsın gösterimden,bakın bakalım o zaman bu kadar boş yorum yapan kalacakmı?

önerinizi ılk msja yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

forumu forum yapan insanlar birer birer giderken dusunulecekti o.artik yapacak bisi yok geminin yarisi su dolu yalpa yaparken mi farkettiniz...bir suru insan giderken arkasindan bay bay yapti herkes...

burası sanal bı ortam kuscek darılcak bısey yok forum bı duzene gırer elbette bılgısıne guvedıgınız ınsanlarda ozaman emın olun gerı gelır
  • Aslında Block tuşunun işlevi değişse, blockladığımız bir kişiyi Facebook'taki gibi hiç görmesek ? Ne yorumunu ne açtığı konuları. Ben mesela blokladığım birinin mesajını "Bu kişi bloklandı o yüzden göremiyosun" diye bi uyarı gördüğümde merak ettiğimden bloğu kaldırıyorum.Aynı zamanda blokladığımız elemanda bizi göremesin.

Fake'lerden yada istemediğmiz ergenlerden böyle kurtulabiliriz, dahasonra kendisi küfür hakaret vs ederse zaten banlanır.TC kimlik no olayı aslında mantıklı gibi geliyor ama bence en az %40 üye kaybı sağlar.Ben mesela yıllardır bu forumu okuyorum 2 yıldır üyeyim, 2 yıl önce kimlik numaram istense vermezdim.[Ki şuanda hiç bir kişisel bilgimi paylaşmam gerekirse foruma tekrar girmem o derece.Bunun çok ciddi sonuçları olabiliyor.]Sonuçta kimin eline geçeceği beli olmaz burda özel hayatımızdanda bişeyler paylaşıyoruz, bi gün sitehacklenip o bilgiler bi manyağın eline geçebilir.

Üyelik onay sistemi için devamlı aktif 5-6 yönetici daha alınsa, üyeler kontrol edilip onaylansa ? Bu da biraz zor ama belkide etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 26 Ocak 2013; 18:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Üyelerin mesaj sayıları kaldırılsın gösterimden,bakın bakalım o zaman bu kadar boş yorum yapan kalacakmı?

önerinizi ılk msja yazdım

Arabanın rengi hakkında konu açılıyor , siz düşünün artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Anlıyorum....

Yani şunu demek istiyorsunuz, kaliteli paylaşım yapan arkadaşlarımızla abuk subuk paylaşım yapan arkadaşımız arasında fark olmalı diyorsunuz. Sırf mesaj sayım artsın diye paylasım yapanlar belli olsun istiyorsunuz. Bir fark olmalı diyorsunuz.

Set sanırım başka öneri yok istersen yapilabilinecek önerileri burada bı toparla?

• @set

Bu adamın kıymetini bilin gerçekten görevini çok iyi yapan bir yöneticidir kendisi. Konuya gelirsekte ben artık sadece izleyici olarak giriyorum ugraşmıyorum arada birde yazıyorum okadar zira seviye çok altlarda 2 sene öncesinin tadı yok
  • Blokladığımız kişilerin mesajlarını birisi alıntıladığı zaman mesajlarını görebiliyoruz. Bloklama olayı tüm anlamını yitiriyor.
  • Konunun açıldığı tarihten itibaren 20 gün geçmiş. Biz önerilerimizi sunduk.

@set Son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Değişim olur ama şu gün diyemem. En son otomobil bölümünde markaları ayırıp yeni bölümler açtık. Güzel proje idi. Sonuç iyi oldu, yararlı oldu.

Hemen şıp diye olmaz, önce bi şekillensin hele...

Sizler yazmaya devam ediniz...

otomobil konusunda geyik yapmaya herkes bayılıyor, ancak yararlı olması açısından:
    1- otomobil marka-modelleri başlıklanabilir...
    2- forumda birisi iyi niyetle şu marka aracımda şu sorun var, yada x marka aracın b modelini almak istiyorum yakıtı? bakımı nedir diye soruyor, altında o aracı kullanan birinin yaptığı yorum görmeyi beklerken geyik almış yürüyor, yönetici/yetkili kişiler bunları denetleyebilir...
    3- arama motoru geliştirilebilir, ör: çok konu var ama ben alfa 159 1.9 dizel-otomatik diye aratıp onla alakalı konuları görebilsem iyi olur (forumda arama motoru var ama pek başarılı değil, google da aratıyorum donanım haberdeki konuları buluyor, ama donanım ahberde aratıyorum bulamıyor...)

ayrıca yorumlarda tık sayısı konu sayısı sitenin reklam alması rating i açısından önemli bundan dolayı geyikte olsa önemli değil diyenler olmuş, ancak bu şekilde giderse yakın zamanda kimse forumu ciddiye almamaya başlayacak, bilgi edinmek istediği konu/model vb. hakkında forumdan faydalanmayı istemeyecektir....

• Bulunsun , akşam editlicem .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.