Şimdi Ara

FORUMDAKİLERİN ÇOK ÇABUK DEMORALİZE OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apotemi 345 denemelerinde herkes 35+ yaptıgını söylemiş ( yersen)

sırf bu yüzden dersi bırakanlar var.o +35 yapanlar aslında +35 yapmıyor.yapamadıkları bazı sorulara sınavda yaparım gözüyle bakıyorlar.

• Konuya girdim 35 altı yapan yoktu ilk 100 forumdan çıkacak gibi gözüküyor :D
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Forumda gerçekten çok iyi yapanlar var ama konuların yarısı sallamasyon :D
    https://forum.donanimhaber.com/donanim-haber-gurur-tablosu-2019-edition--139282398
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    bu sene katıldım dhye

eminim o listenin yarısı forumda hiç takılmayan adamlarla dolu
  • Bir ay kaldı şurasında. Hesap kapatmalar yakında başlar
  • Hocam ben apotemi den 15 net ortalamı söylüyorum bak 31.5 ki bunların çoğunda 27 28 net yapmışlığım da var herşey sınav anında belli olur çalışan adam sıkıntı yaşamazsa alır götürür zaten. Bak ben 2 sene sayısaldan girdim şu an üni okuyorum ea dan giriyorum, çalışıyorum deneme netlerim iyi Allaha şükür edb sos 1 i baya hallettim ama olursa olacak olmazsa olmayacak bu olay bu yani bu kadar büyütmeye gerek yok. Hiç moralinizi bozmayın çalışın boş zamanınızda kafanızı dağıtın gülmeye çalışın psikoloji çok etkili bir şey
  • Siz kendinizsiniz adam ister yalan söylesin ister doğru, sizin hayalleriniz varsa gerçekten samimi olarak büyük veya küçük vazgeçmeyin ve kendiniz olun yok o 38 mat yapmış boşverin kendinizle yarışın biraz 👍
  • Ne içiyorsunuz bana da söyleyin. Birilerinin Apotemiden 35+ yapmadigini, insanlari kandırdığını falan mı düşünüyorsunuz gerçekten? Sadece iyi yapanlar yazıyor doğal olarak siz de herkes çok iyi zannediyorsunuz sonra onlara salliyorsunuz.Apoteminin 1-2 sene önceki zorluğu da yok zaten açın 5. Denemeyi geometrisinde seçici soru bile yok. Birilerinin mesela 5. Den 40 yapması bana garip gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.