Şu anda forumun hiçbir kalitesinin kalmadığını ve eskisi gibi olmadığını belirtmek isterim. Forumda liseli ergenler, inciciler cirit atıyor, ve bu olay gerçekten benim sinirlerimi bozuyor. Üstüne üstün bir de eski sevgilim bu forumda takılıyor, onun mesajlarını felan görmekten de ayrıca bıktım. Belki başka bir kullanıcı adıyla, başka bir zaman görüşürüz umarım. İsteyen arkadaşlar -ki isteyen olacağını pek zannetmiyorum- nickimi üstlerine alabilirler. Hakkınızı helal edin diyorum ve kendimi 30 günlük banlıyorum. Geri açmayı da düşünmüyorum.
Mümkünse eski sevgilinin nick namesini alabilir miyim?
Normalde üyeleri mesaj sayılarına göre değerlendirmem ancak sen yaşa göre değerlendiriyorsan bende seni mesaj sayısına göre değerlendiriyorum.
37 Mesaj... Çok üzüldük, lütfen gitme.
Keşke kalsaydın ya
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Nokta, konu kilit.
Ayrica, ya sev ya terket ^_^
Eskisi gibi derken ? 2011 üyesisin o yüzden dedim. Dediklerin doğru ama. Forumun özellikle konu dışı bölümünün yaş seviyesi çok düştü. Eskiden daha bi çekilirdi. Artık konu dışına çok fazla takılmıyorum. Ergen muhabbetleri sıktı. Azıcık eğlenelim diye bakınıyoruz ama buranında boku çıktı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Xml
Şu anda forumun hiçbir kalitesinin kalmadığını ve eskisi gibi olmadığını belirtmek isterim. Forumda liseli ergenler, inciciler cirit atıyor, ve bu olay gerçekten benim sinirlerimi bozuyor. Üstüne üstün bir de eski sevgilim bu forumda takılıyor, onun mesajlarını felan görmekten de ayrıca bıktım. Belki başka bir kullanıcı adıyla, başka bir zaman görüşürüz umarım. İsteyen arkadaşlar -ki isteyen olacağını pek zannetmiyorum- nickimi üstlerine alabilirler. Hakkınızı helal edin diyorum ve kendimi 30 günlük banlıyorum. Geri açmayı da düşünmüyorum.
Kardes eksikligini inan kimse hissetmeecektir.
30
Forumda doğru düzgün kimse kalmadı.Banlasalar aramam burayı.Düzgün insanlar elini çekti buradan ileride sadece asosyal ergenler kalacak burası da batıp gidecek.
up..
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Forumda doğru düzgün kimse kalmadı.Banlasalar aramam burayı.Düzgün insanlar elini çekti buradan ileride sadece asosyal ergenler kalacak burası da batıp gidecek.
quote:
Katılım zamanı: 15 Ağustos 2011
quote:
Katılım zamanı: 15 Ağustos 2011;
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
Keşke kalsaydın ya
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL!
Normalde üyeleri mesaj sayılarına göre değerlendirmem ancak sen yaşa göre değerlendiriyorsan bende seni mesaj sayısına göre değerlendiriyorum.
37 Mesaj... Çok üzüldük, lütfen gitme.
Bu forum ilkokullu forumu olmuş durumda. Ben de hiç memnun degilim
bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme