Şimdi Ara

forumdan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seviyesiz, 16- bebelerin çoğunlukta olduğu, insanlık değerlerinin unutulduğu, no ss no güven diyen nnop ların bulunduğu bu forumdan bıktım artık.
    kosperların bulunduğu, hile yapanların ön plana alındığı,
    her an banlanbileceğin,
    16 yaşında modların bulunduğu,
    bu forum 1,5 sene önce böyle değildi
    ama artık çekilmez hale geldi.
    çünkü çoğunluğu noop lar oluşturuyo.
    hayatında +8 uniq ityem görmemiş adam tabiki no ss no güven diyecek.

bnm onlara tek cevabım gözünüzü açında oyunda neler dönüyor bi bakın.
    ne yazıkki eziqsiniz:(

• dediklerinin çoğu doğru ama sende çok agresifsin.hemen kendi hakkında olumsuz birşey yazılınca patlıyorsun kızmaya başlıyorsun.suçu kendinde de araman lazım biraz. zaten senin bu forumdan gitmene çoğu kişi sevinir.evet bende forumun şu an ki halinden memnun değilim ama kimseye kötü bir laf söylemeye hakkım yok siz eziksiniz gibi.bunu diyen varsa kendisi eziktir.
  • 14 yaşındayım hiç unique itemim olmadı hiç unique takım olmadı hiç raptorum olmadı en pahalı itemim +7 elixir di ama kimseye no ss no güven demedim binbaşı olmama az kaldı ama açıkca sölüorum
    BEN 14 YAŞINDA HİÇ UNİQUE İTEMİ OLMAMIŞ AMA KİMSEYE NO SS NO GÜVEN DEMEMİİŞ BİR İNSANIM
  • Açık konuşmak gerekirse dh hiç tat vermiyo artık bi kaç adam gibi adam olmasa kalınmaz burada.
  • Hey biraz sakin olmayı dene dikkat edersen sadece KO ve SRO bölümlerinde bebeler var
  • ben 17 yasındayım unuqie itemim cok oldu ama bunu itemle alaksı yok güvenle alakası var
    artık herkes yalan sölemöeye basladı bunun için bebelerde güvenmio bu forumun sloganı gibi no ss no güven
    diolar hem görmek hemde inanmak için ama bence görsen ne olcak görmesen ne olcak
  • Seviyesiz dediklerin hiç değilse senin gibi ağza alınmayacak küfürler etmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itemseller

seviyesiz, 16- bebelerin çoğunlukta olduğu, insanlık değerlerinin unutulduğu, no ss no güven diyen nnop ların bulunduğu bu forumdan bıktım artık.
    her an banlanbileceğin,

asıl noob sensin eğer insanlara abilik yapıcaksan adam gibi abilik yapıcaksın yok noob sun fln bi kere konuşmana dikkat et + forumdan sıkıldıysan seni tutan olduğunu sanmıorumn bende no ss no güven dedim ama inanmassam derim

• quote:

seviyesiz, 16- bebelerin çoğunlukta olduğu, insanlık değerlerinin unutulduğu, no ss no güven diyen nnop ların bulunduğu bu forumdan bıktım artık.
    her an banlanbileceğin,

söylediklerinde haklısında +8 unig item sen qördün mü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Açık konuşmak gerekirse dh hiç tat vermiyo artık bi kaç adam gibi adam olmasa kalınmaz burada.

İmzan Ne Güzelmiş :P Bakmadan gecemedim ^^
  • Sende kendini bişi zannetme.Ben 14 yaşındaım ama bu forumda bi kere bile no ss no güven demedim.Her -16 bebe olmuo tamammı.Sen galiba 17 yaşındasın.Çünkü -16 diosun nerden bilelim seninde no ss no güven vb... laflar ettiğini_?
  • Sonuna Kadar haklısın..

Cocuk hayatında +8Giga falan gormemiş. Adam yardım istemek için topiç falan açıyo hemen cvpı yapıştırıyolar . No SS No Güven ..

Adam halbuki oyunu bilenlerden fikir almak için açmıştı topigi.Bir şey bilmiyosanız yha susun , yha da bi daha topiç'e girmeyin.İnsanı çıldırtıyosunuz.

Takas Konularında biri bi laf yapıyo arkadasından ( Post Kasıcılar ) 50 Kişi ewt yap güzel takas. Halbuki acıklama yok bişe yok

Ben Pathos , Edana , Ronak piyasasından anlıyorum O topiçlere cvp weriyorum. Bazıları tek serwerde oynuyo we kendi serwerine gore degerlendiriyor.

Adam Beramus piyasasından bahsediyor , Diger fırlama pathos'a gore degerlendiriyo. Bırakın da bera piyasasından anlayan biri cvp wersin...!

Adam Açtıgı topiç 'te bırakın SS koymasın , Ama adamın derdinden anlayanlar cvp wersin. Adamın ne dediginden anlamayan biri hemen No SS No Güven..

Topiçi açan kişi yalan bile soluyosa bırakın kendi haline.Post da kasamaz.Ama adam derdinden anlayacak birilerini bekliyodur.Tabi ters cvp alırsanız da tartışmaya kadar gider Ki 15- bi cocukla neyi tartısıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 22 Haziran 2007; 12:06:32 >

• No Ss No Güven diyenlerin coğu dediqin gibi.Ama bütün herkesi -16 diye nitelendiremezsin.Bende 15 ya$ındayım,ama dediklerinin hicbirini hicbir zaman yapmadım.Yapanlar var,yok deqil.Ama genelleme yaparken biras daha dikkatli davran bence.Her -16 ya$ındaki insan bunları yapacak diye bir$ey yok.

AKIL YA$TA DEĞİL BA$TADIR

Not:Moderatör 16 ya$ında demi$sin.Moderatör 16 ya$ında olabilir ama i$ini en iyi $ekilde ve gayret Göstererek Yapıyor
  • DH Yi Beyenmeyen Ceker Gider Burda Baska Forumlara Dolasmanı Gitmeni Yasaklamıoruz Ofkelendim Dion Suan Topic Kirliliği Yaratıon Eger Bir Şikayetin Varsa NUM@N Na Sole
  • quote:

her an banlanbileceğin,

" No ss no güven" lafına sinir olmamak elde değil. Şu ana kadar önyargılı olmadım forumda. Ama ha ss var ha yok ne farkeder. Çoğu üyede inanadına yapıyor bunu. Adam sevincini paylaşmış, millet geliyor no ss....

Modlar görevlerini bana kalırsa gayet güzel yapıyor. Sonuç olarak onlarında sosyal hayatları var. Her dakka forumda olacak değiller. Sadece forumda yeterli mod yokmuş gibi geliyor bana. Bana kalırsa tek sıkıntı bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.