Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani arkadaşlar şöylede düşünün APPLE firmasını basamak olarak kullanacağınızı onların gözönünde bulundurmadığını gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Size APPLE ın başarısını tabloyla belirtin demişler. Satın alınmış medyanın içi boş yaptığı saçma haberler, müşteri kuyrukları başarısınınİyi güzel boyası dökülen iphone 5, servisten randevü alamayan müşteriler, eskisinden daha çok pil ömürünü kısaltan yeni yazılımları, ömrü bir gün dahi dayanmıyan pil teknolojileri!

Ben lise mezunu biri olarak bunları gözlemleyebiliyorken nasıl olurda APPLE ın çalıştırdığı mühensidler bunları gözden kaçırdı?
  • Arkadaşlar merhabalar

Bugün Apple'dan mülakatlara katılmam için bir mail aldım fakat etkinliklere kayıt yaptıramıyorum çünkü tam gözüküyor hepsi. Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Arkadaşlar merhabalar

Bugün Apple'dan mülakatlara katılmam için bir mail aldım fakat etkinliklere kayıt yaptıramıyorum çünkü tam gözüküyor hepsi. Ne yapabilirim?

Safariden siteye girince sorun düzeldi. Benden başka bu sorunu yaşayanlar olursa diye bu bilgi burada bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Arkadaşlar merhabalar

Mülakata katıldın mı ? benimde katılmama az bir süre kaldı tavsiyen var mı diye soracaktım :) özellikle dikkat etmem gereken bir durum filan.
  • Bana da mail geldi davet maili .heyecan basti beni katilsam mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    şansını dene derim dostum. Artık haberleri senden alırız :) aramızdan birinin orada olması güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

şansını dene derim dostum. Artık haberleri senden alırız :) aramızdan birinin orada olması güzel olur

Lise mezunuyum hic sansim olmaz .ingilizcem coook az .neden cagirdilar anlamadim

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    onayladım 26 şubatta randevum var
  • UpperByte kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar merhaba benim de 26 subatta gorusmem var . Gitmeye deger mi ?
    Lise mezunuyum yabanci dil yok denecek kadar az . Dalgasına gidebilirim

hayırlısı olsun.. o çalışan dangozların senden fazlaları yok emin ol..kendine güven yeter :)
  • quote:

hayırlısı olsun.. o çalışan dangozların senden fazlaları yok emin ol..kendine güven yeter :)

Mulakatlar biraz şans işi
    Bir soru sorarlar .aklina muhtesem bi cevap gelir soylersin .artik birsey demene gerek yoktur .direkt gecersin mulakati

bütün birikimini ortaya dök.Buradan öğrendiklerini kendi bilgini harmanla.gitmeden de biraz ders çalış tamamdır gerisi takdir-i ilahi :)
  • quote:

bütün birikimini ortaya dök.Buradan öğrendiklerini kendi bilgini harmanla.gitmeden de biraz ders çalış tamamdır gerisi takdir-i ilahi :)

geçmiş sayfalarda bir tane arkadaş gitmiş.Cihazlar hakkında hiç bir şey sormamışlar.Benim çalışmam gereken asıl şey ."5 yıl sonra kendını nerede görüyorsun" gibi sorulara hazırlamak olacak .Böyle saçma sorular soruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

geçmiş sayfalarda bir tane arkadaş gitmiş.Cihazlar hakkında hiç bir şey sormamışlar.Benim çalışmam gereken asıl şey ."5 yıl sonra kendını nerede görüyorsun" gibi sorulara hazırlamak olacak .Böyle saçma sorular soruyorlar

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 2 Aralık 2015; 0:11:06 >

hakikaten ne saçma suallerdir onlar..ben daha 3 gün sonra nasıl olacağımı bilmiyorum 5 yıl sonrasını nasıl kestireyim
  • bende basvurmustum mail olarak donus yaptilar sali gidecegim mulakata. Sanirim toplu bir mulakat oluyor. Eglenceli gececek gibi :) mulakat surecini gercekten yasayanlar tam olarak ne yaptiklarini anlatabilirler mi?.
    ayrica sartlar eyuu diyolaar bilginize :)) saglam kaynak.

• platonn kullanıcısına yanıt
    Hocam basvurduktan kac gun sonra geri bildirim oldu ben basvurali 1 ay oldu hala ses yok :) da

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Hocam basvurduktan kac gun sonra geri bildirim oldu ben basvurali 1 ay oldu hala ses yok :) da

Valla hocam yalan olmasin da 1-2 hafta icinde donduler.Cv niz nasil hocam ? Calismisliginiz var mi ?

• platonn kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 3 yil teknosa da calismisligim var 2 yil da samsung da calismisligim var 4 yillik univ mezunuyum ama ..

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Valla hocam 3 yil teknosa da calismisligim var 2 yil da samsung da calismisligim var 4 yillik univ mezunuyum ama ..

Bence gayet iyi hocam. Umarim en kisa zamanda ararlar.Duyduguma gore sadece universite mezunu ve uni ogrencisi calistiriyolarmis.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.