Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onu bende duydum hocam ama bakalim :) umarim beni de ararlar sana da bol basarilar diliyorum umarim kabul edilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

onu bende duydum hocam ama bakalim :) umarim beni de ararlar sana da bol basarilar diliyorum umarim kabul edilirsin

Tesekkurler hocam gonlunuzce olsun her sey

• quote:

Orijinalden alıntı: platonn

bende basvurmustum mail olarak donus yaptilar sali gidecegim mulakata. Sanirim toplu bir mulakat oluyor. Eglenceli gececek gibi :) mulakat surecini gercekten yasayanlar tam olarak ne yaptiklarini anlatabilirler mi?.
    ayrica sartlar eyuu diyolaar bilginize :)) saglam kaynak.

Ben de 26 sinda gidecegim sizden tüyo alirim :)

• inşAllah en çok ihtiyacı olan forumdaşlarımızı kabul ederler :) hem bizlere de yardımcı olurlar.
  • platonn kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim dostum temennilerimiz karsilikli :)

• ne kadar maaş veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

bende basvurmustum mail olarak donus yaptilar sali gidecegim mulakata. Sanirim toplu bir mulakat oluyor. Eglenceli gececek gibi :) mulakat surecini gercekten yasayanlar tam olarak ne yaptiklarini anlatabilirler mi?.

Aynen ne yasarsam yazarim tarafsiz bir sekilde :))

• Ben part time olarak basvurdum ogrenci oldugum icin bir arkadasimin aklima girmesiyle basvurdum hali hazirda giyim magazasinda calisiyorum. Guzelce sartlarini anlatti bir ogrenci icin super :) full time sartlarini bilmiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Aynen ne yasarsam yazarim tarafsiz bir sekilde :))

YAZAMAZSIN YAZARSAN NE OLACAĞINI GİTTİĞİNDE ZATEN ANLATACAKLAR DOSTUM SADECE BU KADAR

• quote:

benimde 24'ün de var eğer nasıl geçtiğini neler olduğunu anlatısan çok memnun olurum :)
  • Yeni mağaza falan mı açılacak ki? alımlar başladı heralde

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Evin bölgeye uzaksa pek tavsiye etmem. Boşa vakit kaybı kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpperByte

Evin bölgeye uzaksa pek tavsiye etmem. Boşa vakit kaybı kardeşim.

Evim ümraniyede
    Ücreti iyi degil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ne istedikleri bile belli değil.. bol bol sırıtın istiyorlar. leblebi gibi adam elemeyle olmaz bu iş. içerdeki herkesin deha oması lazım ozaman. ama gidin görün ki birçoğu iş tecrübesi bile olmayan havalı gençler..

apple türkiye ekibi amerikadaki woswos üstü surf tahatsı anlayışını burada beklior sanırım.
  • selamlar , hocam harbiden çok işe yarar bilgiler vermişsiniz bu konuda yakında apple mülakatına katılacak biri olarak çok ciddi faydaları oldu diyebilirim. ancak tek bir

konuda soru işaretleri hala gideremedim. kıyafet mevzusu yani açıkçası ben klasik bir takımla gitmeyi daha doğru buluyorum ama böyle bir şirket için fazlamı

resmi olur ? bu konuda sür'atle beni aydınlatabilir misiniz ?? mümkünse görüşmeye katılmış hatta orda çalışan birileri yazarsa daha çok makbule geçer. Muhabbetle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahıbozuk

selamlar , hocam harbiden çok işe yarar bilgiler vermişsiniz bu konuda yakında apple mülakatına katılacak biri olarak çok ciddi faydaları oldu diyebilirim. ancak tek bir

konuda soru işaretleri hala gideremedim. kıyafet mevzusu yani açıkçası ben klasik bir takımla gitmeyi daha doğru buluyorum ama böyle bir şirket için fazlamı

resmi olur ? bu konuda sür'atle beni aydınlatabilir misiniz ?? mümkünse görüşmeye katılmış hatta orda çalışan birileri yazarsa daha çok makbule geçer. Muhabbetle..

Hocam calisanlar kupeyle dovmeyle sac sakal dolasiyor ne takimi Allah'ını seversen. Kotunu tisortunu giy git :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaattt

quote:

Orijinalden alıntı: bahıbozuk

selamlar , hocam harbiden çok işe yarar bilgiler vermişsiniz bu konuda yakında apple mülakatına katılacak biri olarak çok ciddi faydaları oldu diyebilirim. ancak tek bir

Hocam calisanlar kupeyle dovmeyle sac sakal dolasiyor ne takimi Allah'ını seversen. Kotunu tisortunu giy git :)

Hocam doğru söylüyosunda ilk görüşme neticede fazla rahat olmaz mı yaww

• Mağazada çalışmak cv için iyi bir etiket olur..Başka bi halta yaramaz!
  • Ben 3 mülakata da terlikle gitmiştim 😄

Referans için arayıp almamışlardı

• Hocam birakin bu isleri bosuna ugrasmayin

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.