Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir dunya basvuru yaptim geri bildirim apple a ilginize tesekkur ederizden ibaret oldu :) ingilizcem fazla yok diye mi boyle anlamadim gitti yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürün bilgisi soruyorlar mı? mail gelmiş görüşmeye çağırıyorlar, hayatımda daha apple telefonuna dokunmadım akıllı telefonum bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahıbozuk

quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaattt

quote:

Orijinalden alıntı: bahıbozuk

selamlar , hocam harbiden çok işe yarar bilgiler vermişsiniz bu konuda yakında apple mülakatına katılacak biri olarak çok ciddi faydaları oldu diyebilirim. ancak tek bir

konuda soru işaretleri hala gideremedim. kıyafet mevzusu yani açıkçası ben klasik bir takımla gitmeyi daha doğru buluyorum ama böyle bir şirket için fazlamı

resmi olur ? bu konuda sür'atle beni aydınlatabilir misiniz ?? mümkünse görüşmeye katılmış hatta orda çalışan birileri yazarsa daha çok makbule geçer. Muhabbetle..

Hocam calisanlar kupeyle dovmeyle sac sakal dolasiyor ne takimi Allah'ını seversen. Kotunu tisortunu giy git :)

Hocam doğru söylüyosunda ilk görüşme neticede fazla rahat olmaz mı yaww

Hic bir sey olmaz hocam. Esas takim elbise giyersen hic almazlar seni :))

• Ben de yarın gidiyorum mulakata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Apple ürün bilgisi soruyorlar mı? mail gelmiş görüşmeye çağırıyorlar, hayatımda daha apple telefonuna dokunmadım akıllı telefonum bile yok.

Tam istenilen kişisin unutma şaka değil

• Tam yeni bi işe girmiştim yine bi amerikan firmasına ve bugun appleden aradılar iş görüşmesi için ilk önce gelemem dedim sonra içimde kaldı mailden tarih seçip onayladım, bu arada 2 sene apple yetkili servisinde teknisyenlik yaptım, genpada yani apple cihazlarıyla ilgili bilgim oldukça fazla ordakilere sıfırdan cihaz toplarım tabi onlar sadece ekran değişiyorlarda :) Bu aralar görüşmeye gidecek olan var mı başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence bu işin Vatan,Teknosa,Samsung,Turkcell gibi yerlerde çalışanlardan bir farkı yok.Günde 12 saat ayakta çalışmaya; Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek koşulları olursa iyi gene

iyide bu yazdıgın yerlerde çalışanlar 12 saat ayakta calısmıyor ki? adamlar 9 saat calısıyor. 1 saat yemek molası 2şerden 15 er dkda çay molası var :)

Avm ler sabah 10 da açar akşam 10 da kapar ona istinaden söyledim ayrıca 1.30 saat de ara versinler bir zahmet insanları bildiğin maaşlı köle yaptılar

hocam avmler 10da acılıp kapanması bizi etkilemez ki.. çift vardiya calısıyorlar.
    sabah gelen 6 da cıkar. 1de gelen 10da cıkar.

Siz part time haftada 30 saat çalışanları diyorsunuz ki zaten onlara asgari ücret değil 450-650 arası+yol+prim veriyorlar.Bunun dışında mağazalarda full time çalışanlar da mevcut onların kazandığı 2bin dolaylarına çıkıyormuş.Zaten bu adamları yıl boyu çalıştırma gibi durumları olmuyor pek mesela defacto sa part time çalışmış arkadaşım seni mağazada en fazla 4-5 ay çalıştırırlar sonra zorla bırakırsın işi demişti.O da 3 ay yazın çalışıp bıraktı ayda 700 civarı aldığını söyledi.Yani yapılacak iş değil bu mağazacılık.

Yapın demiyorum ama fikir verme amaçlı; bir kaç ay önce yine böyle bir konu altında forumdan biri yazmıştı;dedesi köyde koyunlarına bakması için çoban arıyormuş tam zamanlı 2.300 lira+kalacak yer+3 öğün yemek veriyormuş.

hocam heryerde yazılana inanmayın.. ben yazıdıgınız kurumsal firmaların bir tanesinde calısıyorum.
    yaklaşık 1 yıldır burdayım. sabah 10da girersem 6da 1de girersem aksam 10da cıkıyorum. 1 saat yemek molam 2 tane çay molam var.
    Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek+Tam para üzerinden sigorta.
    İşin içine girmeyen pek bilmiyor..Ben böyle bir iş bulduğuma şükrediyorum ki etraftakiler bilmediginden kuru asgari ücret alıp 12 saat calıstgımı düşünüyor. söylediğimde hepsi şok oluyor. Bu işten iyisi devlet dairesi diyebilirim :) yani bu tür işleri kücümsemeyin gerçekten bildiğiniz gibi değil.. ( hediye çekleri,kumanyaları saymıyorum :) )

Sanki Teknosa'da çalışıyor gibi yazmışsın hocam :)

• Burada çok komik yorumlar var:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mükemmel bir CV yaratalım mı? :
    Hep onlar mı insanların hayalleriyle oynayacak?

Mağazalardaki bazı kekoları gördükçe burada yorum yapanlar için üzüldüm.
    Merak ettim İKya başvuran birinin Mülakatı nasıl olur ?

Şunu unutmayın açık pozisyon olmadığında İnsan Kaynakları günlerini solarite oynayarak geçirmez. Sürekli uygun aday biriktirmeye devam ederler.
    Hatta daha uygun bir aday bulurlarsa performansı düşük olanı kapıya koyuverirler.

• Arkadaslar 3.mulakata kadar gelen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 8 Mayıs 2015; 20:49:02 >
  • Bunlar satış temsilcisi değil fbı ajanı arıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Bunlar satış temsilcisi değil fbı ajanı arıyorlar

dostum nasıl geçtmişti senin özet geçebilir misin vaktini çalmazsam eğer?
  • beyler ben 3 ay önce başvurdum ne aradılar ne mail attılar nasıl öğrenicem beklemede yada başvuruyu geri çevirdiklerini yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: engomeyn

beyler ben 3 ay önce başvurdum ne aradılar ne mail attılar nasıl öğrenicem beklemede yada başvuruyu geri çevirdiklerini yardım edin lütfen

Daha önce mülakata gidip , elenmişliğin oldu mu hiç ?
  • Maaşı ne kadar?

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    yok hayır olmadı
  • Hortlasın konu , Arkadaşlar son zamanlarda varmı görüşmeye giden veya Apple store'da çalışan bi arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

Hortlasın konu , Arkadaşlar son zamanlarda varmı görüşmeye giden veya Apple store'da çalışan bi arkadaş ?

buyur abi ben varım :) tum gorusmeler okeylendi eylulde bilgilendircez dendi ses seda yok bakalım daha :D
  • Banada mail atmışlar ama geri dönüş yapmadım.

• Bu soruları soruyorlar mı gerçekten?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.