Şimdi Ara

Forumlardaki genel OPEL düşmanlığı ve yanılgılar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlamayın da kaç defa 136lık 1.6 cdti kullandınız da çok yaktığına kanaat getirdiniz merak ettim. Şimdi bu dediğime geldik. 1.3 cdti ile bile şehiriçi 6 lt yakıt görülmezken daha güçlü daha teknolojik bir motorun hele ki aynı verilere sahipken hatta daha az yakıt gerisine sahip bir motorun daha fazla yakması mümkün değil. Sadece sağ ayaga ve motora alışmaya bağlı bu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocan japon araclarinin ozelligi o zaten sade ve basit yapida olarak sorun cikarmamasi aracin gosteris ve siklik isteyen zaten alman araclarina yoneliyolar

• mumenu kullanıcısına yanıt
    Gerçekten opele binmediginiz belli. Araştırırsanız opelin sahiplerinin genellikle arabalarını değiştireceklerinde genellikle tekrar opele baktığını görürsünüz(tabi orta sınıf araçlara parası yetenler içinde ). Zamanında sorunlu araçları da olmuştur ama ben daha çevremde ve 2 nesildir bizde(astra g-h) sıkıntı çıktığını görmedim. Hayırlısıyla gelecek arabam da astra j-k veya İnsignia olur. Ama ilgimi en çok çekenlerden biri astra hnin kapı ağırlığı olmuştur. Araba resmen ben burdayım diyor. Zaten astra hden sonra peugeot 308e bindim mesela 2011 kasa(amacım kotulemek değil ) kapılar o kadar hafif ki kapıyı fark etmeden çarpıyorsunuz.

• Mantığınız yanlış.baştan doğru gibi görünüyor araçla ilgili bir fikir Öne sürmek için illa onu kullanmak Lazım gibi bir şey ortaya çıkıyor.ama hayır.aynı aracı kullanan 3 Kişi bile farklı Şeyler söylüyor.ortak bir nokta aynı aracı kullananlar Arasında bile oluşmuyor,bu formun amacı bu ,Kullanıcıların görüşlerinden yola çıkarak ilgilenenleri bilgilendirmek.otomobillerle ilgilenen ve bilgi sahibi olan herkes Kullanıcıların yorumlarından yola çıkarak bir araç hakkında bilgi sahibi olabilir kı oluyorda.illa bir Aracın kötü yanlarını anlamak için o aracı Alıp kullanmak gerekmiyor.burda çok Sayıda Kullanıcı var,bır araç Hakkında ÇOĞU aynı şeyi söylüyorsa o genelde doğrudur.örneğin ben hiç dsg kullanmadım ama sorunlarını burdan öğrendım.opel araçlarıda genelde ÇOĞU fazla Yakıt tüketiyor.toyota dizel yağ yakıyor,turbo motorla ilgili sorunlar.atmosferik motorlarla ilgili sorunlar ve bunlar gıbı bir çok örnek.burda tek dikkat edilecek ÇOĞU Kullanıcı ne söylüyorsa büyük ihtimalle o Öyledir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• opel vectra a ve astra f zamanında emisyon kaygıları olmadığından gsi, gt, calibra turbo gibi canavarlar yarattı, 95 yılına gelindiğinde emisyon kaygılarından dolayı arabaların her yerinden sensör fışkırmaya başladı uzun vites oranları ile biraz daha işi bozdu, gene de araçlar gayet performanslı.
    1.3 cdti h kasa için konuşursam o ufak motorlu arabaya 80-90 km/h ile giderken 6. vitese çekip yokuş çıkmaya çalışırsan araba gitmez kardeşim
  • kkolds kullanıcısına yanıt
    Hocam 2000 yilnda sıfır astra g aldık. Halada babam kullanıyor.

• Astra j gerçekten iyi otomobil.

• Bakın ben şahsen foruma bakıp alsaydım aracımı kesinlikle almazdim. Önyargılarım da vardı 1.3 hakkında ama gördüm ki rampada kalkmama sollamada sıkıntı göremedim. Yalnız çoğunluğa bakarsak araba ölü. Çoğunluk diye de aldanmamak lazım

• Astra J Ve Insignia gayet iyi araçlar 2000'den öncesinde zaten kötü bir arac'ı yoktu.Ama yinede opel bugün bile birçok markaya göre daha tercih edilebilir araçlar yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

3 kişi mi dsg arızası yaşamış

Yok yok DSG sahipleri en az 3 kez DSG arızası yaşarlar demek istemiştir

• A Dan z ye herşeye katılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel markasına ciddi olarak sempatim var bu nedenle de Astra H aldım. Acıkcası 2013 yılında üretilmiş yaklaşık 10 yıllık kasanın aracını kullanmaktan da çok keyif alıyorum ama şu çok açık bir gerçek, Opel'in Türkiye servisi gerçekten berbat, insanı delirtirler. Fiat, VW, Renault, Ford hepsine gittim ama Opel Türkiye beni çıldırttı.
  • 70k km Astra G kullandım

Evlerden ırak

• 2006 model opel astra otom.vites kullandım,vites geçişlerınde kafamla dıreksıyondakı radyo tuşlarıyla frekans degiştirdigim gunden itibaren opele sıcak bakmıyorum.
  • şu opelin nesi ucuz, sanki rakiplerinden çok ucuza satıldığı halde tutmuyormuş gibi konuşuyorsunuz
    astra dizel manuel cosmo:79.910
    golf dizel manuel highline:81.100
    aradaki fark 1190 tl, şu koşullarda neden astra alınsın
  • opelim vardı. 1.6 motor 100 mü 105 beygir mi neydi.

hondam vardı. 1.6 motor 110 beygirdi.

ikisi de lpgli.

fark dağlar kadardı!
  • Araba üretmediğimiz veya üretsek bile kendimiz birşeyler yapmadığımız sürece, her arabaya saygı duymalıyız. O aracın mühendisi karşına çıkıp deseki, "Buyur kardeşim, sen daha iyisini yap, bizim elimizden bu kadarı geliyor." o zaman ne cevap verebiliriz ? Eleştiri yaparken olumlu ve olumsuz yönleriyle birlikte, saygı çerçevesinde, tarafsızca ve gerçekçi olalım. Bir arabanın eksikleri vardır ama o eksiği var diye komple aracı kötülemek olmaz.
    Bu mesajı bir konuda daha yazmıştım, tekrar yazma gereği hissettim.

Ben de Opel araç kullanıyorum. Diğer araçlarla kıyasladığım da gayet alınası bir araç. Ki zaten seviliyor ki bu kadar tercih ediliyor. Opel gibi piyasası olan bir araç hakkında çok fazla cümle sarfetmeye gerek yok.
    Zaten Türk insanı için kendi arabası çok iyi, geri kalan hepsi kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

70k km Astra G kullandım

Evlerden ırak

astra g ile 130.000 km halen de araç bizde. Araç toplamda 150.000 km'de.

Memnunuz. Hatta memnuniyetimizden dolayı tekrar astra aldık. O da 660 kmde daha :)

Siz nasıl sıkıntılar yaşadınız?
  • Japoncular anlamaz Opel'den boşverin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 4 ileri otomatik dışında bir sıkıntısı yok bence . memnunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.