Şimdi Ara

Forumumuzun akıllıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aramısda 2-3 arkadas var bunları teshir etmek lazım cünkü yaptıkları seyler hic sevimli degil

xianda char satıyorum satış bölümüne koydum 4-5 arkadaş ekledi konustuk ortak yol bulmaya çalıştık ama 2 kişi var msn adreslerinide veriyorum
    Hunter_thief@hotmail.com
    silk_burak_19@gmail.net char satan arkadaşlar bu kişiler eklerse kabul etmeyin çünkü niyetleri char satın almak değil char hacklemek burak denen kişi 3 gün yalvardı ıd şifre diye en sonun bir dünya küfür etti engellenip msn den silindi hunterda aynı muhabbeti yaptı küfürler etti engeli yedi bu kişilerin seviyeleri belli amacları belli lütfen bu tür akıllı aptallara ıd şifrenizi vermeyin forumumuzda kimin ne olduğunu herkes bilsin ona göre davransın herkese iyi günler

birazdan msn resimlerini koyucam

• msn degiştirirler merak etme ıce c*** re*****( herkez googledan bulabilir oyüzden gizledim bi kısmını ) isimli progla msn hacklemek çok kolay bence msn ini deiştir
  • degistirsinler sorun degil biz teshir edelim herkes ne olduklarını bilsin ona göre muamele etsin

http://img133.imageshack.us/my.php?image=silkburaksq2.jpg

link bu inanmayanlar bakabilir
  • Daha Dikkatli Oluruz Saol
  • Evet böyle luzumsuz çok
  • yeni mi ?

genel böle =)

EDİT : bende id pw vereerk sattım char ı bu da war :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 2 Nisan 2007; 16:46:06 >
  • zati bu aralar forumda char satişi patladi ( ne hikmetse )

özellikle 70+

bu arada char'da botta heralde
  • valla abi ben herkese aynısı söylüyorum charın resimlerini veririm oyuna girer gösteririm alıcıysa gellir yanıma char görür oynar yok işim gücüm var derse yatırır hesabıma parayı ıd şifre gizli soruyu veriririm yoksa kimseden para almadan ıd bile vermem
  • bu arada msn hacklenebilir demiştim ya kooooz adlı biri hemen o illegal şeyi istemiş onada dikkat
  • vermeyin kardesin benim msn mi hacklese ne yapacak 15 kisi kayıtlı hacklese ne yazar hacklemese ne yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greyback

vermeyin kardesin benim msn mi hacklese ne yapacak 15 kisi kayıtlı hacklese ne yazar hacklemese ne yazar

vermiyom zaten de şifreni ögrenip sro şifrene deniyebilir gizli sorudan halledebilir filan yani

• hahaha çok uğraşır benim şifremi anca key loger atıp öğrenir ıd şifre hepsi envai çeşit 1 tanesi 1 tanesini tutmaz
  • evet çok böyleleri çoluk çocuk işte
  • arkadaşlar hunter i buldum bu foruma üye adıda MikeJuhn hatta konu açmış 'Bakın beyler okuyun' die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.