Şimdi Ara

Kendini Öven Forum Üyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evi var satmış bi de başarı hikayesi satıyor. ne vasıtasıyla gittin nereye gittin desen sırf yararı dokunmasın diye cevaplamaz.

Kendini Öven Forum Üyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ne vasıtasıyla gittin nereye gittin desen sırf yararı dokunmasın diye cevaplamaz.

ABD'de bi şirkette IK'da çalışan Türk kızını kafalayıp kendini işe aldıran ve bu sayede ABD'de yaşam kuran eleman vardı. eleman sonra gençlere tavsiyeler içeren "nasıl başardım" videosu çekti. bütün video boyunca "zaman yönetimi, üretkenlik odaklı olmak" gibi işe yaramaz ahmakça şeylerden bahsetti ama söylemesi gereken tek şeyi hiç söylemedi: tanıdık çevreni geliştirmek.

bunu söylemiyor çünkü amacı faydalı olmak değil. amacı cool görünüp gençlere caka satmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Ocak 2025; 22:24:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

bu kafa ile hindular yarışır. yok çevre, yok netwöğg vs yazıyorsa belli ki birisi sağlam yalakadır. Allah korusun diyeyim. geçenlerde yazılımcı birisi "abi ırkçılık yapıyorsun" yazmıştı. hindu arkadaşları varmış takımdan. dedim fiziksel olarak mı şirkettesin vs. hayır dedi remote. remote olarak hinduları cool olarak tanımladı. ben gerçek anlamda bire bir çalışma fırsatım oldu. bu kadar yalaka ve aynı anda arkanda kanyon kazan bir millet yoktur derken bu konuyu gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.