Şimdi Ara

Forumun gidişatını düşünen duyarlı arkadaşlar okusun lütfen. (Yönetime bir şey önermiyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ciddiyim. Yönetim aslında şunu istedi, "Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz! O yüzden kendi kurallarınızı kendiniz koyun ve ortalıktaki karmaşıklıktan bunalıp tekrar bize dönün..." Aslında böyle. Ne kadar şaka amaçlı da olsa. Konu dışı özel açıldı, çünkü kurallı ve kuralsız bir forumu ayırt etmek için konulan bir maske idi. Gerçekte ortaya şu sonuç çıkıyor. Tek bir konu dışı, yani tek bir forum tek bir forumdur bölünemez. Nasıl bir ülke de zıt 2 şey karmaşıklık çıkarıyorsa burada da böyle.

Ben yönetimden rica da bulunmuyorum. Eski haline gelsin demiyorum. Ama bu bizim düzgün davranmamıza bağlı. Biz forumda kurallara uymuyorsak ve olan durumdan şikayetçi isek bu bizim salaklığımızdır. Hem o anket için "Evet" oyunu verip, hem de burada konu dışından memnun olmayan insanlar var. Buranın tanınmış kişileri sayesinde bu forum yürüyor. Eğer onlar olmasa zaten buraya girme isteğiniz olmazdı. Buraya ruh halinize göre giriyorsunuz bu gerçek. Mutsuz olduğunuzda eğlenceli konular görmek için, ailenizle kavga ettiğinizde ailevi mevzuları görüp yorum yapmak için, sevgilinizle ayrılınca kendinizden küçüklere nasihat vermek için vb. durumlardan giriyorsunuz.

Yani demek istediğim şu ki; Bu olaylar yüzünden yönetimi suçlu bulmayın, asıl suçlu bu özgürlüğü şuursuzca kullananlardır! Benim ne demek istediğimi uzun süre bu forumda takılmış olan insanlar anlar. Ben de değil. Daha doğrusu ben anlıyorum çünkü bu arkadaşın hesabı. Ben banlıyım. Nickim de _Commando_ tanıyan tanır. En azından bu forumda yeri geldiğinde eğlenceli, yeri geldiğinde ciddi, yeri geldiğinde ise sinirimi çıkarmak için başkalarına saldıran bir tavır sergiledim. Ama az da olsa bu forumu biliyorum. Gruplaşma olmasının sebebi sizin bu forumdakileri ayrıcalıklı görmeniz. Ben de görmüyor değilim. Ama en azından 30 tane konu açıp yönetimi suçlamıyorum. Aslında yapılan şey oydu. Sadece sizin istediğinizi yapıp olacakları göstermek. Gerçekten bir medeni insan gibi neden yöneticinin görevine saygı duymuyorsunuz ki? Konu dışı aslında her şeyi barındıran bir bölümdür. Hep eğlenceli olacak veya hep ciddi olacak diye bir şey yok. İsteyen her konuyu açar, ama belli kurallar içinde. Aslında Özel'e ve normal Konu dışı'na giren insanlarda aynı. Sadece yorumların ve konuların farklı olmasının sebebi kendinizi farklı hissetmeniz.

Bu konuyu 2 bölüme de açacağım. O yüzden birkaç anlam hatası olabilir. Özür dilerim. Sadece bilgilendirmek istedim. Okuyan ve bunu anlayıp kavrayabilen insanlara teşekkürler. Saçma yorum yapanlar da ne yaparlarsa yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hseyin AVC -- 22 Temmuz 2010; 23:12:28 >

• Daha ciddi konular olmasına rağmen pek ilgi çekmedi herhalde. Neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hseyin AVC

Daha ciddi konular olmasına rağmen pek ilgi çekmedi herhalde. Neden acaba?

Çünkü zibilyonuncu konu ve millet usandı artık. Kimse umursamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: Hseyin AVC

Daha ciddi konular olmasına rağmen pek ilgi çekmedi herhalde. Neden acaba?

Çünkü zibilyonuncu konu ve millet usandı artık. Kimse umursamıyor.

Okudun mu? Bu pek de diğer açılan konular gibi değil. Yani anlatılmak istenen şey.
  • Merhaba, yazınızı okudum.
    Haklı olduğunuzu düşünüyorum ve aynı zamanda Konu Dışı'nın kendi haline bırakılmasını ve Konu Dışı Özel'in bu güzel halinin korunmasını öneriyorum.
    Önemli olan ciddi olabilen ve saçma sapan hareket etmeyenlerle rahatça konuşabilmek ve saçma sapan şeyler görmemek ise buna sahipken koruyalım.
  • Ben karşı çıktım 2'ye ayrılmasına ama yapacak bi'şey yok. Şimdi normal Konu Dışı bana hiç hitap etmiyor. Konu Dışı Özel'i, buradaki konuları-cevapları seviyorum.
  • Bu hali çok güzel, aman bozulmasın.
    Beğenmeyen de öbür tarafa gitsin, "kasayı yan yatır, adam haklı beyler" desin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Bu hali çok güzel, aman bozulmasın.

+1
    ciddiliği seven arkadaşlar burada güzel güzel muhabbet etsin, geyik yapanlarda konu dışında takılsın
  • bırak dostum kasma bu bölümde bize kalsın dışardan gelenleride kovalarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

+1
    ciddiliği seven arkadaşlar burada güzel güzel muhabbet etsin, geyik yapanlarda konu dışında takılsın

e aynı tarz konular bu bölümde de açılıyor. yok sagopa yok jamer, yok eşin bakire olmasa, kuşum öldü gözlük alacağım ama, köpek ismi, kızı göremiyorum felan..

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

quote:

quote:

+1

e aynı tarz konular bu bölümde de açılıyor. yok sagopa yok jamer, yok eşin bakire olmasa, kuşum öldü gözlük alacağım ama, köpek ismi, kızı göremiyorum felan..

İşte onları elinizden geldiğince şikayet edin, ayıplayın ve Konu Dışı'na doğru kovalayın.
    Ancak öyle düzgün bir ortam oluşur ve yok olmaz burada.

• Böyle iyi gibi lakin, konu dışı özele giriyoum bakıyorum arada saça sapan konular var. Yani saçma sapan konular açmak serbest ama saçma sapan cevap yazamıyorsunuz çok ilginç bir durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

quote:

quote:

+1

İşte onları elinizden geldiğince şikayet edin, ayıplayın ve Konu Dışı'na doğru kovalayın.
    Ancak öyle düzgün bir ortam oluşur ve yok olmaz burada.

Konuları açsınlar
    Biz de dalga geçelim, eğlenelim.
    Eğlenmeyeceksek bir anlamı olmaz buraların
    Ama her konuya aynı cevaplar verilince bir anlamı kalmıyor. Aynı bayat espri 2 oluyor 3 oluyor, ondan sonra komik bir yanı kalmıyor.
    Burada da dalga geçelim. Konunun yarısı saçma sapan mesajlar olmasın.
    Biraz daha zeki adamlar olsun burada, biraz daha zekice konular olsun, biraz daha zekice dalga geçilsin ki biz de eğlenelim.

• Açıkçası bence de kalsın iki bölüm. Ama zıtlaşma olmasın. Yani Konu Dışı'ndaki insanlar ikiye ayrılmasın. Konu Dışı Özel ve Konu Dışı kıyaslanmasın. Sonuçta ciddi bir konu olduğunda buraya o konuyu açan da biziz saçma bir konu olduğunda oraya açan da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.