Şimdi Ara

forumun kalitesini nasıl yükseltebiliriz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en büyük değilde en zevkli ve bilgilendirici bir forum neden olmasın ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliengin -- 20 Ocak 2014; 14:16:40 >
  • Disiplin şart.
  • bide allah aşkına motor forumunda daha ehliyetim yok kullanmayı da bilmiyorum 600lükle başlasam olur mu konusu açılmasın artık
  • katılan arkadaşların temenni ve dileklerini ilk mesajımda yazarak güncelliyorum. elbette ki katılan olur katılmayan olur.
    herkesin bir fikri mutlaka vardır. ancak neticede amacımız en doğruyu bulabilmek..
  • +Yönetici sayısı arttırılmalı
  • Fanatiklere , marka düşmanlarına ve trollere geçit verilmemeli.
    Diğer söylenenler zaten iyi kötü yapılıyor.
    Bi de forumda aktif olan kişiler birbirini pekala tanıyor 50 kişiyi geçmez bunlar ,
    yönetim bunlara karşı hoyrat olmamalı , mesela açılan konunun kapatılması üyelere dokunuyor .
    yarım saat uğraşıp açtığı konu kilitlenen biri küsüp gitmişti mesela ..
  • akşam forumun müdavimi arkadaşlar gelene kadar aşağı düşmeden konuyu yukarıda tutabilirsek bir fayda sağlarız diye umuyorum ama bakalım..
  • uye olmak ıcın ehliyet sahıbı b sınıfı e sınıfı gıbı krıterler olmalı bence daha bir araca aku takvıyesi nasıl yapacagını bilmeyen ınsanların ozellıkle teknık ve mekanık konularda cahil cahil yorum yapmaları engellenmeli ,
  • Bence once uyenin yazim ve imla kurallarina dikkat edip edilmedigine bakilmali. "Saten" degil "zaten", "diil" degil "degil". Şoyle dusunun: bir ortamda insanlar anadolu agziyla konusuyorlar, baska bir ortamda insanlar gayet guzel turkce kullaniyorlar. Hangisinde hareketlerinize dikkat edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacı kâr etmek olan bir müesseseden kalite beklemek bence yanlış olur. kalite yüksek kârlılık olsa belki kalite gözetilebilir. ancak anlaşılan, düşük kalite daha yuksek kâr demek oldugu için kalite bu yuzden en kârlı olan mevcut seviyede tutuluyor.
    her zaman kalite kârlılık değildir. yoksa dandik çin malları kârlı olmazdı.
  • Siyaset olmasın yazmaya gerek yok, dh'nin kendi savunma mekanizması var zaten, hükümeti eleştiren bir şey yaz yarım saat sonra o konu kapanıp siliniyor. Ama forumda huzun bozan herkesin adlarını bildiği ibibklere uyarı ya da en fala 1 hafta uzaklaştırma vermeyle idare ediliyor. O da haklarında şikayet gelirse. Yoksa hava hoş... Bahsi geçen isimleri herkes az çok tahmin ediyordur..
  • Ben otomobil bölümünün ayrı konu başlıklarında toplanması taraftarıyım. özellikle araç tavsiye konularından gına geldi. o tamamen ayrı bir konu başlığı olmalı.

bir de konu açabilmek için belli mesaj sayısına ulaşma kriteri getirilebilir. sadece saçma bir konu açmak için üye olanlar bile var.
  • Yorumları kaliteli veya bilgiden yoksun insanlara cevap vermeyerek başlayabiliriz. Takmayınca bu kişiler zamanla azalıyor.
  • Forumun genelini bilmemde otomobil bolumu ve diger yetiskinlerin kullandigi bolumlere mesaj sinirlamasi getirilebilir.. Ama buda cozum olmaz, yeni uye olan bir vatandas baska bolumlerde mesaj sayisini arttirir yine gelir yazar.. Yani kisaca bunun bir cozumu olmaz, olan cozumlerde kismi cozumler olur.. Hatta oyleki suan bu baslik bile otomotivle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir baslik..

• Eksi artı sistemi buraya getirilmeli.
  • Yuksek çözünürlüklü foto paylasimlari kisitlanmamali, forum arayuzu 10000x7000 pixel bir fotoyu aninda gösterecek şekilde hizli hale getirilmelidir.

Bir de arkadaşlar sticker olayi ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yuksek çözünürlüklü foto paylasimlari kisitlanmamali, forum arayuzu 10000x7000 pixel bir fotoyu aninda gösterecek şekilde hizli hale getirilmelidir.

Bir de arkadaşlar sticker olayi ne oldu?

Sticker olayi yapilan calismalar ozgun olmadigindan iptal edildi..

• Benimde sorularım, sorunlarım oluyor ama çoğu insan araştırmak yerine konu açıyor.
    İnanın 2-3 saat internette aradğım şeyler oldu genede konu açmadım.
    Ben en başta konu kirliliğinden şikayetçiyim.
    Hiç yoktan haksız yere trafik cezası geldi bugün. İtiraz etmek için bilgiye ihtiyacım vardı.
    Eski konuları taradım buldum, hemen konumu açayım yani.
  • aliengin A kullanıcısına yanıt
    tek çözüm , yöneticiler değişiecek, olmadı kafaları değişecek, kimsenin avukatlığını yapmayacak yönetici, herkese eşit davranacak
  • Eskiden kalite vardi şimdi konu dışı oldu. Gereksiz muhabbetler ukala liseli çocuklar derken bölümün hiti artti reklam gelirleri yüzünden forum yönetiminin işine geliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.