Bildirim
Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Forza serisini ciddi bir şekilde takip ediyorum. Horizon 4 ve Motorsport 7 için oyun arkadaşları arıyorum. Gamertag: AwerlawK -
Hafta içi 2sindequote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Gamepassda ne zaman indirmeye açılır bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar halihazirda fh3 ve blizard dagi dlcsi varken 4 alinirmi kararsizim cok da yeni gibi gelmedi bana 4
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Honda bulamadım ben nerede bu arabalar arkadaş bir de kulüp felan varsa katılmak iyi olur diye düşünüyorum
bu playground da sakallı vardı ne oldu ona ya hiç görünmüyor
Bu oyun bir harika dostum... Adama gidip konsol aldırır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah Gürhan abi ahhh... -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
bu playground da sakallı vardı ne oldu ona ya hiç görünmüyor
Sakallı Turn 10 stüdyosunun kurucusu (Forza Motorsport) bu oyunun değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeriden aldım.quote:
Orijinalden alıntı: patapon_00
Honda bulamadım ben nerede bu arabalar arkadaşbir de kulüp felan varsa katılmak iyi olur diye düşünüyorum
-
-
doğru ya karıştırdım ben -
-
-
Gerçeğine en yakın ses FH2'de. Gerçeğine en uzak ses FH4'te. FH4'ün araç sesleri son günlerde bir hayli tepki çekmeye başladı oyun oynanmaya başlayınca. Ben bu konuda büyük bir patch bekliyorum araç seslerini gerçeğine yaklaştıran. Gerçekten olmamış ya. Hele o M4 falan.quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Bu da gerçekteki sesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 29 Eylül 2018; 20:10:55 >
-
Bu mesaj umarim yeni alacak arkadaşlara bi takviye niteliginde olur.Hepsi şahsi gozlemlerimdir.
--Öncelikli Olarak Harita farkli ve apayri guzel , dokular kaliteli horizon 3 deki gibi renkler sicak degil sade ve net.belki buyukluk esit ama heryeri eglenceli bence, horizon 3 de colu sevmezsen eger direk 1/3 unu kulllanmiyodun haritanin.
--Dort mevsim var , gece gunduz gecisinde fh3 de buglar vardi bunda yok kalkmis ani gecisler yok , yavas yavas
--Arac fiziklerinde duzelme var oyuncak gbi donmuyolar , fm7 dekine benzzer bir fizik gozlemledim , egzoslarin sallantisi sileceklerin yuksek hizdaki sallantilari drift atarken suspansiyon hreketleri vs.
--Aslinda en onemlisi Turkce , yabanci dil bilmeyen arkadaslar izin hikayeyi arayuzu anlayip herseyi daha guzel ve eglenceli kilmis
--Basit bir Arayuz , daha fazla online etkinlik ve yaris tarzi
--Evler , Avatari ozellestirme
--Horizon 3 ilk pc tam surum oyunlariydi direksiyon seti ve kontroller destegi cok kotuydu, 4 de duzelmis sacma sapan tepkimeler duzelmis , ayarlar turkce oldugundan hangi ffb ayarinin ne ise yaradigi belli , en onemlisi 3 de tek bir direksiyon okuyodu şimdi ise el freni button box vs gbi multiusb destegi gelmiş
Aslinda fh3 e benziyor diyenler kendini kandirmasin arkadaslar , bende oyle demistim ama oynayinca farkettim yeni bir oyun bence tabi benzerlikler var sonucta 2 sene arayla cikiyor , ama bence alin pisman olmayacaksiniz
Xbox gamertag : fatihoksuzogluu
ekleyin beraber oynayalim ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belki oyunun kendisiyle alakasız olacak ama oyunu çalıştırırken xbox one x içinde fırtına kopuyor sanki. Fanlar aşırı derecede çalışıyor gibi geldi bana. Sizlerde de böyle bir sorun var mı acaba? Televizyona belli bir uzaklıkta olmama rağmen oyunun sesi altında bile fan sesini duyabiliyorum. -
Arkadaşlar ekli olmayanlarınız varsa ekleyin. Beraber oynarız.
GT: FlightClub07
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selam
Online yarış yapamadım bir türlü. Niye basit bir şey yapmazlar ki Bulamadım bir türlü -
Daha açılmamış olabilir online. Oyun 2 ekimde resmi olarak çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X