Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar-Sistem-Dil ve konum-Konum kısmından değiştirebilirsiniz.
  • Oyunu yaklaşık 40 dk. dır oynuyorum. Oyun içerisinde canımı sıkan noktalar, yarışlara girmeden önce (yükleme ekranında) aracımızın sağını solunu gösterip bekletmesi, bir de yarış bitince aldığımız puanları gösterdiği ekran'da aynı şekilde bekletiyor olması. Forza serisini ilk oyundan bu yana oynuyorum, her seride aynı olayın olmasından nefret etmişimdir.

Özetle; şu festival ortamından bir kurtulamadık gitti!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Oyunu yaklaşık 40 dk. dır oynuyorum. Oyun içerisinde canımı sıkan noktalar, yarışlara girmeden önce (yükleme ekranında) aracımızın sağını solunu gösterip bekletmesi, bir de yarış bitince aldığımız puanları gösterdiği ekran'da aynı şekilde bekletiyor olması. Forza serisini ilk oyundan bu yana oynuyorum, her seride aynı olayın olmasından nefret etmişimdir.

Özetle; şu festival ortamından bir kurtulamadık gitti!
    Evet bende sevmedim orayı, ayrıca baka forumlardada değinilmiş araç sesleri FH3 gerisin de diğer konular ise stok araçların egsoz patlama ateşi omaz her araçta var supercarların ayrıca her frenajda fren disklerinin korlaşması yüksek süratte sıkılan frenler hariç, fh3ten daha iyi optimize edilmesinin sebebi ise adam gibi şehir olmaması ve avustralyaya göre haritanın daha sönük kalması içerik açısından daha fazla sistem istemesinin sebebi oyd.Araç listesine girmiyorum bile birebir neredeyse aynı FH3 ile, 40 dakika snra oynamaya başlayacağım oyun performans ayarlarını buradan paylaşalım.

i5 6500
    gtx 1070
    8 gb ram

• Şuan game pass üzerinden indiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Evet bende sevmedim orayı, ayrıca baka forumlardada değinilmiş araç sesleri FH3 gerisin de diğer konular ise stok araçların egsoz patlama ateşi omaz her araçta var supercarların ayrıca her frenajda fren disklerinin korlaşması yüksek süratte sıkılan frenler hariç, fh3ten daha iyi optimize edilmesinin sebebi ise adam gibi şehir olmaması ve avustralyaya göre haritanın daha sönük kalması içerik açısından daha fazla sistem istemesinin sebebi oyd.Araç listesine girmiyorum bile birebir neredeyse aynı FH3 ile, 40 dakika snra oynamaya başlayacağım oyun performans ayarlarını buradan paylaşalım.

i5 6500
    gtx 1070
    8 gb ram

Alıntıları Göster
    FORZA HORIZON 3 u çok oynadın ya. Boş boş konuş dur. Sen ilk önce 3'ü bitir sonra gel bunu eleştir. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

FORZA HORIZON 3 u çok oynadın ya. Boş boş konuş dur. Sen ilk önce 3'ü bitir sonra gel bunu eleştir. ;)

Alıntıları Göster
    Oyunu bitirmek gerekmiyor eleştirmek için bunları eleştiren de sadece ben değil mercimek.

• quote:

i5 6500
    gtx 1070
    8 gb ram

Alıntıları Göster
    Performans nasıl işlemci cephesinde? Benim sistem de hemen hemen aynı sadece işlemcim 6600, ilk oyunda sorun olmuştu işlemci oyun düzelene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Performans nasıl işlemci cephesinde? Benim sistem de hemen hemen aynı sadece işlemcim 6600, ilk oyunda sorun olmuştu işlemci oyun düzelene kadar.

Alıntıları Göster
    Bu daha iyi ama yine fps düşmeleri oluyor high a alırsın ben ultradayim

• Gamepass ile indirmeye başlatırken fark ettim, 228 idi 260 olmuş standart sürüm
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Ultimate de 400₺ olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ön siparişe ilk açıldığında fiyatlar böyleydi. Sonra oyun çıkana kadar indirim yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu daha iyi ama yine fps düşmeleri oluyor high a alırsın ben ultradayim

Alıntıları Göster
    Geçen oyunu ultra oynuyordum ya bu daha iyiyse sorun olmaz o zaman ultrada.
    Zaten geçen oyun ekran kartı fazlasıyla yetiyordu, sorun işlemciden olduğu için (patchler gelmeden önceki ilk halinde) grafikleri ne kadar düşürürsen düşür bazı yerlerde sabit 60'ta kalmıyordu oyun işlemci kullanımı saçma seviyelere ulaştığından. Teşekkürler cevap için.
  • Yeni güncelleme geldi. 541MB

https://gametransfers.com/forza-horizon-4-pc-patch-available/

• Araçların sonbaharda daha çok çamur izi olmasını beklerdim. Bir de sonbaharda yollar sabun gibi tutunamıyor arabalar.

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• Açıkçası ortam ne kadar güzel gerçekçi olsada FH3 daha çok cezbedici i5 6500 işlemci ve optimizasyon sorunlarından oynamak istemedim 3ü .tekrar indirmeyi düşünüyorum.
    Araç sesleri forza 4 te REZALET. 2 saat oynadım aralıksız mustang'ten öylemi ses çıkar Gran Turismo'ya bağladı bu da yine.Yarışlarda aşırı zor en zora alayım dedim yaklaşmak mümkün değil. 1 tane araç uzayıp gidiyor nasıl dönüyrsa artık.Çok yamaya ihtiyacı var, AF de sonda olmasına rağmen yarım metre önün bulanık

Şu andaki düşüncem fps drop vs yüzünden soğuduğum FH3 > FH4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 2 Ekim 2018; 15:20:38 >
  • Bu sefer rock radyosu XS olmuş önceki serilerde ciddi sorun yaşıyordum :)
  • PC için Forza Horizon 4 hesap aramaktayım. Olur da Xbox hakkını kullanıp, PC'yi satmayı düşünen varsa PM atarsa memnun olurum.
  • Ultimate edt. Aldık ama bende arac paketleri satın alınmış olarak yazmasına rağmen garaja almaya çalışırken cr istiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi? Ben p2 sahibiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Öncelikle Driveclub gibi bir oyunu harcayıp, Kazu enayisinden medet uman Japonlara saygılarımı sunuyorum.

Oyuna gelirsek, FH2’nin haritası kadar sevmesem de FH3’den güzel bir haritaya sahip. OneX kalite modunda gözüme batan bir sorun olmadı, 4K televizyon varsa performans modunda oynamak gereksiz olur. Seslere çok fazla takılmadım, hiçbir oyunda da çok problem etmiyorum (GT’nin çarpışan bidonlar efekti hariç). Bu nedenle iyidir veya kötüdür diyemem ama çok şikayet aldığı bir gerçek. Oyuna tüm yardımlar kapalı Pro zorlukta başladım, zorluk bana tadında geldi. En zor seviyeye biraz alışınca geçer, orada devam ederim herhalde. Oyunda garibime giden en önemli şey, gece foto moduna geçip çıktığımda gündüz olması. Sanki geceler ve yağış süreleri kısa olmuş gibi. Bunun dışında ben bu oyunu FH3’den daha çok sevdim, mevsimler oyuna ayrı bir hava getirmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TDU2/Horizon 3 ekibi buraya doluşmamış. :/ Bir meet yapalım yahu, özledim sizlerle oynamayı abiler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.