Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Standart Xbox ta oynayanlar HIGH grafik ayarlarında mı oynamış oluyor ? Uzak alan çizimi kaplamalar gölgeler gibi detaylar farkediyor mudur one x e göre ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu birakamiyorum. Uzun yıllar sonra bir oyunu 4 saattir oynuyorum. Normalde günde yarim saat acar oynar kaparım konsolu ama bu oyun oynatıyor. Bende one x ve güzel bir TV im var görsel şölen yaşatıyor. Mevsim geçişleri muazzam. Her konsol sahibinin bu oyunu oynaması gerek diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu zerre beğenmedim yarışlar hep toprak etaplardan oluşuyor her şey aynı zaten yenilik yok. Bu seri festival temasından kurtulmadığı sürece yerinden saymaya devam eder. 2 yıl da bir aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar Forza Motorsport da bundan farksız. Adamlar iyice tekel oldu bunlara rakip bir oyun lazım Sony cephesinden. Oyuna puanım 10/7 serinin en kötüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 3 Ekim 2018; 0:41:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon demodan kötü olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow.VK

Oyunu birakamiyorum. Uzun yıllar sonra bir oyunu 4 saattir oynuyorum. Normalde günde yarim saat acar oynar kaparım konsolu ama bu oyun oynatıyor. Bende one x ve güzel bir TV im var görsel şölen yaşatıyor. Mevsim geçişleri muazzam. Her konsol sahibinin bu oyunu oynaması gerek diye düşünüyorum
    Serinin açık ara en iyisi olmuş.One x 4k + Hdr ile görsel şölen yapıyor.Horizon 3 bir öncekinden daha iyi değildi ama bu oyun tam anlamıyla şaheser. Bitmesin diye azar azar oynuyorum. Britanya da çok güzel gitmiş seriye. Araç kontrollerinede ayar çekmişler.

• Oyun bende ilk Horizon'daki etkiyi yaptı, eve gidip oynamak için sabırsızlanıyorum.Araçların 3'e göre bir tık daha gerçekçi kontrolleri çok yerinde olmuş.Her aracın kendi özel skill pointlerinin olması ilk oyundaki her aracın kendine özel skill movelarını hatırlattı.Atmosfer ve grafikler tek kelime ile harika, sonbahar teması hoşuma gitmez diyordum ama hayran kaldım yazdan sonbahara geçişe.Mevsim değişikliği sadece görsel şölen değil aynı zamanda oynanışı da doğrudan etkiliyor.Şu anda gamepass ile oynuyorum ama ilk indirimde ultimate edition alacağım gamepass bitmeden.Helal olsun Playground games
  • yarış oyunlarını çok sevmem ama yinede açıp ara ara oynarım.serinin bütün oyunlarınıda oynadım.bence açık ara serinin ve şu anda piyasanın en iyi oyunu olmuş.
  • Oyun 4k + hdr de resmen akıyor. Bugüne kadar oynadığım en iyi grafikli oyun oldu.

• Yalnız cidden 4k hdr ile görsel şölen oluyor one x'te. Araba yarışı sevmeyen biriyim ama beni bile sardı. Daha oyunun girişte gaza gelir mi bir insan yani. Müzikleri de çok iyi seçmiş herifler, normalde her şeyi kısıp motor sesi köklerdim ama kıyamıyorum müzikleri de kapamaya. Ben bile bayıldıysam bu kadar araba yarışı seven arkadaşları düşünemiyorum yani. Forza serisini ilk kez oynuyorum diğer oyunlardan iyidir kötüdür bilemem ama cidden millet forza serisi diye övmekte sonuna kadar haklıymış. Bu oyun bedava bir de yani şaka gibi.

• Hocam oyunun teması o zaten, Horizon Festivali. İlk oyundan beri böyle ve yakın zamanda değişmez.
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Sıktı artık festival havası değişim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 3 Ekim 2018; 20:36:01 >
  • görsellik enfes yalnız. fazla sevmem araba oyunu ama buna bayıldım. horizon 2'yi bir iki kez oynamıştım, bunda başladım mı 2 3 saat gidiyor.

• haritayı açınca yaptığımız görevlerin gözükmemesini sağlayabiliyor muyuz yani sadece tüm yapmadığımız görevleri görebiliyor muyuz baya karışık oldu harita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 3 Ekim 2018; 19:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellknight69

Sıktı artık festival havası değişim şart artık.

Böyle kalsın sıktığı filan yok, NFS gibi ergen işi polis kovalamacalarına girdiği anda biter bu oyun benim için. Ayrıca bir yarış oyununda en fazla ne olabilir, ne yapılabilir? Crew uçak ekledi de ne oldu, yarışları bitirip hiç uçak/tekne işlerine girmeden çöpe attık oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Sıktı artık festival havası değişim şart.
    Sıktıysa oynamazsın olur biter.

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Midnight Club temalı olsun istiyorum hocam sokaklarda trafikte makas atmak, anahtarına yarışlar yapmak, hikaye olacak ve bolca karakter olacak.

• Oynadıkça daha da güzelleşiyor oyun. Şu an için tek dert ettiğim konu, yarış bitiminde aldığımız puan ve level seviyemizin gösterildiği bölümün yavaş ilerlemesi. O kısımda bekleyince uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellknight69

Midnight Club temalı olsun istiyorum hocam sokaklarda trafikte makas atmak, anahtarına yarışlar yapmak, hikaye olacak ve bolca karakter olacak.

Hikaye işi tutmuyor, örneklerini çok gördük. Çok iyi,çok orjinal hikaye lazım, bunu oyuna iyi yedirmek lazım. Crew 1 veya Payback gibi olacaksa hiç olmaması daha iyi. Benim Horizon’da istediğim tek şey Driveclub gibi etkinliklerin içinde Zamana Karşı yarışların da olması.

Anahtarına yarış olayı da fena olmaz aslında, belirli seviyelerde boss yarışları ile özel araçlar kazanmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 3 Ekim 2018; 21:04:14 >
  • Oyun sanki biraz daha arcade hale gelmiş. FH3'te traction ve stability kontrol kapalıyken araç sürmek çok kolay değildi, viraj çıkışlarında gazı verirken dikkatli olmak gerekiyordu. Bu oyunda ise sanki traction control açıkmış gibi sürüyorum arada yaşadığım ufak arkadan kaymalar haricinde (onları da ufak kontralarla rahatça toparlayabiliyorum, yine FH3'te kayma yaşayan aracı toparlamak daha zordu.) sıkıntı yaşamıyorum. Veya belki FH3'te bu durum abartılıydı bilemiyorum ama FH3'e alıştıktan sonra daha kolay geldi.

AI zorluğu da azalmış sanki bu arada. Biraz daha oynayıp karar vermek lazım tabi buna, ilk verilen arabaların daha güçlü olmasından da kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

haritayı açınca yaptığımız görevlerin gözükmemesini sağlayabiliyor muyuz yani sadece tüm yapmadığımız görevleri görebiliyor muyuz baya karışık oldu harita

Gizleme yok bitirdiğin eventları.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.