Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kankkunen

quote:

Orijinalden alıntı: Hellknight69

Midnight Club temalı olsun istiyorum hocam sokaklarda trafikte makas atmak, anahtarına yarışlar yapmak, hikaye olacak ve bolca karakter olacak.

Hikaye işi tutmuyor, örneklerini çok gördük. Çok iyi,çok orjinal hikaye lazım, bunu oyuna iyi yedirmek lazım. Crew 1 veya Payback gibi olacaksa hiç olmaması daha iyi. Benim Horizon’da istediğim tek şey Driveclub gibi etkinliklerin içinde Zamana Karşı yarışların da olması.

Anahtarına yarış olayı da fena olmaz aslında, belirli seviyelerde boss yarışları ile özel araçlar kazanmak gibi.

Most Wanted daki gibi gerçek insanlarla sağlam bir cast kurulacak ve iyi bir senaryo olacak. Most Wanted müthişti hiç unutmam o günleri. Oyunun temasıda Midnight Club gibi olacak. Bolca underground yarışlar, sokak çeteleri, yollarda bolca trafik ve yayalar, aşırı kapsmalı modifiye...

Böyle bir oyun görmeden ölmemek lazım inşallah Rockstar lisansını elinde bulundurduğu Midnight Club serisini tekrar diriltir.

Bu arada Horizon 4’ün en büyük artısı haritadaki tüm eventları arkadaşlarınızla beraber oynayabilmek. Hem kariyer de ilerlemeniz devam ediyor hem de driveatar yerine gerçek oyuncular ile oynuyorsunuz müthiş olmuş. Ayrıca haritada 72 tane gerçek insan var gelmiş geçmiş en sosyal yarış oyunu bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080 p televizyonda one X ile oynamaktayım, grafik ayarlarında hangi modu seçmem mantıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sy1979 S kullanıcısına yanıt
    Kalite modunu seçin.

• Sadece bugün 6-7 saat oynadım herhalde. Oturunca başına bırakamıyorsun. Yapılmış en iyi yarış oyunu. Özellikle online modu inanılmaz gelişmiş ve yenilikler ile gelmiş. Daha iyisi yok. En iyi yarış oyunu serisi. Üstelik büyük paralara gerek yok, gamepass ile ücretsiz.

• Xbox one da grafikler harika gözüküyor .Sanırım Standart xbox one da high grafik veriyor .4K ile neler neler olur tahmin edemiyorum .oyun harika .üstelik gamepass neredeyse bedavaya oynuyorsun .Daha ne olsun .

• Oyuna giriş yapamıyorum direk ana sayfaya atıyor, sorun nedir acaba?

• arkadaşlar direksiyon modu simulasyonda mı daha iyi normal ayarda mı? siz hangisinde oynuyorsunuz
  • Sim. daha keyifli sürüşe sahip. Arcade basit kaçıyor biraz bana göre. He, Sim. deyince akıllara Motorsport sürüş dinamiği de gelmesin tabi.
  • FH3 ten daha iyi diyenler ve FH4 serinin en kotusu diyenler var arkadaslar.FH3 te toprak yol yarislari epey vardi evet ama asfalt yarislari da vardi FH4 te bu toprakta yaris olayi abartilmis mi?

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Ben de o yuzden şikayet ettim zaten oyunun %90’ı toprakta geçiyor araç listesi deseniz yüzlerce supercar var ve bu arabalar toprakta gitmiyor. Playground bir sonraki projelerini rally oyunu yapsınlar malum toprak sevdasından vazgeçemiyorlar.

• Beyler oyun kutulu olarak satışa çıktı mı?

• Uzun süreli ne kadar zevkli olur bilmiyorum ama oyunun dün başından kalkamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Kargo 18 Ekim diyor ama. Başka sptoçularda stok olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Ekim 2018; 13:10:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Ben de o yuzden şikayet ettim zaten oyunun %90’ı toprakta geçiyor araç listesi deseniz yüzlerce supercar var ve bu arabalar toprakta gitmiyor. Playground bir sonraki projelerini rally oyunu yapsınlar malum toprak sevdasından vazgeçemiyorlar.
    Toprak yolda surmek ayri bir zevk fakat asfaltta tadi cikarilacak araclar cogunlukta oldugu icin haritalarda daha fazla genis asfalt yollar dogal olarak daha buyuk map gerekiyor.Haritanin bir kosesinden diger kosesine gitmek 40 dk surse mesela asfalt yolda oldukca guzel olurdu.Bu kadar arac cesidi olan bir oyuna o mapler kucuk geliyor ama her seye ragmen horizon serisi cok keyif veriyor bana.

• Black friday indirimi gelir mi bu oyuna?

• Bu oyunun PC sürümü kaç gb? Şu anda 93 GB indirdi ve hala indirmeye devam ediyor.
  • oyunun hikaye kısmı çok mu kısa olmuş bende mi sıkıntı var? 8 saatte bitti bütün gösteri yarışları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 4 Ekim 2018; 15:0:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Bu oyunun PC sürümü kaç gb? Şu anda 93 GB indirdi ve hala indirmeye devam ediyor.
    64 Gb indirdim ben. Bir de bu Windows store indirmeleri biraz sorunlu gibi indirme bittikten sonra bile iniyor gibi gösteriyor kapatıp açın düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 4 Ekim 2018; 15:13:39 >
  • Hocam sizin istediğiniz şey Horizon'dan tamamen farklı bir şey. İstediğiniz oyun ancak yeni bir Midnight Club olur ya da adam gibi NFS yaparlar, ama Horizon'dan beklemeyin böyle bir şey çünkü kimliğine tamamen aykırı istediğiniz şey.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.