Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iyi hoş ama diğer arkadaşların dediği gibi bayır tepe toprak çok fazla ve harita kuçuk bu kadar çeşitli aracların oldugu oyuna yakışmıyor bu. Ve şu araçlar artık Allah için güncellensin 3 oyunudr nerdeyse aynı 2018 modelleri getirmek bu kadar mı zor çogu aracın eski kasa araçları var önceki oyunlardan kopyala yapması kolay oluyor diyemi ne anlamaddım.
  • Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• fotoğraf çekiyorum ama sonradan pc den baktığımda görüntü yakalamalarında gorunmuyor.nasıl alıyoruz bu resimleri?
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    forzamotorsport.net
    Forza Motorsport
    https://forzamotorsport.net

Community / Gallery
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

fotoğraf çekiyorum ama sonradan pc den baktığımda görüntü yakalamalarında gorunmuyor.nasıl alıyoruz bu resimleri?
    Arkadaşın verdiği linkteki Forza sayfasına giriş yapın, Community sekmesi altındaki Gallery seçeneğinde çektiğiniz fotoları görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

https://forzamotorsport.net

Community / Gallery
    Hocam xbox da çektiğimiz fotoları göremiyor muyuz?
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Xbox da burada görünür

• Su anda standart edition 270 tl gozukuyor siz kaca aldiniz?

Yilbasini ya da black friday indirimi bekleyeyim mi almak icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 5 Ekim 2018; 21:24:36 >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Ön siparişteyken 228 civarıydı, oyun çıkınca 260 yaptılar. Ama çoğu kişi standart almak yerine 1 yıllık gamepass kampanyasını kullandı. Almayı tercih edenler de Ultimate Edition aldı, o da 370 idi 400 oldu.

• Horizon 2 gibi değil ondaki harita çok daha güzeldi. Bu sefer harita hem küçük hemde toprak dağ bayır bir yerde sıkıyor.
  • Altımda 1500 beygirlik hypercar var ama sürecek yol bulamıyorum. Yapacağını oyunun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın bende tam gaz gidiyorum hypercar ile birden dağa daşa çıkıyosun deli oluyorum. Hele kestirmeden giderken son gaz bir den ağaca çarpıp durmak yokmu.
  • Bunlar DLC ile harita genişleme paketi filan satacaklar sanırım. Hypercar henüz alamadım ama bir lamborghini gallardo ile giderken adam akıllı yol bulamamak, sürekli toprak yola çıkıp ağaca toslamak benimde sinirimi bozmaya başladı.
  • Tüm sezonları bitirdikten sonra istediğimiz sezonu istediğimiz zaman yarışamıyor muyuz?
  • Kış mevisimine geçtim bende harika yapmışlar gerçekten. İnanılmaz görevler var konteyner üzerine park etme görevi beni benden aldı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fotoyu sahibinden e koysam gerçek sanıp arayan onlarca kişi olur.

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s te kaç fps oynatır 1080p de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shinji mikami

Tüm sezonları bitirdikten sonra istediğimiz sezonu istediğimiz zaman yarışamıyor muyuz?

Harita da gezinirken mevsimi değiştiremezsin ama yarışlara girerken şablon oluştur diyerek istediğin havayı kendin ayarlayabiliyorsun. Oyunda her hafta online olarak mevsim değişecek şuan Sonbahar oldu.

@yusuf_114

1080p 30fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 6 Ekim 2018; 8:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon 3 ten daha çok zevk aldım , gayet güzel ve kendini oynatıyor sıkmadan
  • Bu zamana kadar kullandığım tek konsol psp bunun dışında hep pc oyuncusu oldum. Pc mi yakın zamanda satıcam xbox one s almak istiyorum 2. el temiz forza horizon 4 için. Sizce mantıklı bir hareketmi ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.