Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
27
Favori
100.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir kare paylaşayım

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 1 Ekim 2018; 11:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Gerçeğine en yakın ses FH2'de. Gerçeğine en uzak ses FH4'te. FH4'ün araç sesleri son günlerde bir hayli tepki çekmeye başladı oyun oynanmaya başlayınca. Ben bu konuda büyük bir patch bekliyorum araç seslerini gerçeğine yaklaştıran. Gerçekten olmamış ya. Hele o M4 falan.

Bu da gerçekteki sesi.

Alıntıları Göster
    Gerçekteki dediğin araç oyundaki araçla birebir aynı araçlarmı? Motor seslerine, aynı araçlarda olsa değişkenlik çok rahatlıkla yaptırılır.. turbo-suprchager, max devir, egzos, yakıt, subaplar falan.. nedeni budur..

Ayrıca fh4deki subaruya baktığımızda sesin subarudan çıktığı belli.. detaylar geliyor ki bu detaylarında benim aracımda olmasını isterim açıkçası.. çok hoşuma gitti.. yani bir çalışma var..

• Bu gece, gece yarısından sonra gelir muhtemelen oyun gamepass'e diye düşünüyorum. Bekleyip gelir gelmez indireceğim hemen
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Forza serisinin motor sesleri arabaların gerçek halinden bile daha gerçektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Forza serisinin motor sesleri arabaların gerçek halinden bile daha gerçektir
    Yok artık hocam :) Reddit'te araç sesler hakkındaki eleştiriler boşuna binlerce upvote alıyor diyorsunuz yani. Bazı araçlar gayet gerçekçi olsa da bazı araçların çok ciddi ve düzeltilmesi gereken motor sesi sorunları var. Mesela E60 M5 gayet gerçekçiyken F82 M4 bir o kadar saçma.

Bu arada oyun Yeni Zelanda'da saat 12'yi geçtiği için gamepass'e açıldı. Aşağıda vereceğim linki bilgisayar veya telefonunuzdan açarak açılışta Türkiye'ye git butonuna basmadan install on my devices kısmına gelerek Xboxunuzu veya pc'nizi seçin ve oyunu indirmeye başlayın. 9 saat kazanmış olacaksınız. :) Aslında 2 saat önce açılmış fakat yeni gördüm. Bizde açılana kadar çoğu kişi indirir 9 saatte.

• konumu new zealand yaptım iniyor oyun iyiymiş gamepassden harika fikir teşekkürler ben diğer oyunlarda ingilizce dil kullandığım için türkçe yapmadım dili türkçe yapsak sanırım türkçe de olur birde bende demosu da yüklü ancak demodan ayrı indiriyor oyunu 60gb yazıyor şuan
  • Selam herkese,
    Ultimate sürüm aldığım için 2 gündür oyunu oynuyorum.
    23 level olmuşum bırakmak istemiyorsunuz oynamaya başlayınca. Oyun harita olarak çok güzel tasarlanmış olduğunu belirtmek isterim. Menüler çok güzel olmuş menüden oyuna dönüş efektler harika. Benim cihazım ilk çıkan fat kasa Xbox bu cihazda bile çok güzel optimize etmişler.
    Televizyonum iyi olduğu için kaliteli görüntü alıyor da olabilirim. Samsung 55MU9000 kullanıyorum. Online bu gece açılıyor olabilir. Oynamak isteyenler ekleyebilir Xbox Live Account: Evrolutions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killknight -- 1 Ekim 2018; 16:25:25 >
  • Gamepass üyelerine bu gecemi indirmeye açılacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Yok artık hocam :) Reddit'te araç sesler hakkındaki eleştiriler boşuna binlerce upvote alıyor diyorsunuz yani. Bazı araçlar gayet gerçekçi olsa da bazı araçların çok ciddi ve düzeltilmesi gereken motor sesi sorunları var. Mesela E60 M5 gayet gerçekçiyken F82 M4 bir o kadar saçma.

Bu arada oyun Yeni Zelanda'da saat 12'yi geçtiği için gamepass'e açıldı. Aşağıda vereceğim linki bilgisayar veya telefonunuzdan açarak açılışta Türkiye'ye git butonuna basmadan install on my devices kısmına gelerek Xboxunuzu veya pc'nizi seçin ve oyunu indirmeye başlayın. 9 saat kazanmış olacaksınız. :) Aslında 2 saat önce açılmış fakat yeni gördüm. Bizde açılana kadar çoğu kişi indirir 9 saatte.

https://www.microsoft.com/en-ki/p/forza-horizon-4/9pnqkhfld2wq?source=lp#activetab=pivot:overviewtab

Alıntıları Göster
    Hocam büyüksün, hemen indirmeye bastım, en azından eve gittiğimde hazır veya iniyor olsun, gece yarısını beklemeyelim

• Birkaç gündür deneyimleme fırsatım oldu oyunu. Dikkatimi çeken ilk şeylerden biri live eventler. Sürekli yapacak birşey buluyorsunuz bir yerden sonra yetişemedim zaten. :)
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam eyvallah.

@hellknight69 hocam tam da bizim muhabbetin üstüne youtube'da araç sesleriyle ilgili bir video yapmışlar. Yorumlara bakılırsa imza toplamayı düşünenler bile var. Oyuna bu konuyla ilgili kesinlikle bir patch gelecektir. Bu araçlar sadece bir kısmı. İkinci videoyu da yapacakmış eleman.

• Mükemmel üstü ve özverili bir yarış, herkes canını ortaya koydu.

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Tam ben paylaşacaktım.

Gerçekten ciddi bir sıkıntı bu. FH3’te bile güzel olan sesleri bozmuşlar. Umarım güncellemeyle düzelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Indirmeye başladım. Teşekkür ederim arkadaşlar. Akşam boş oturmayalım. Gerçi 30 gb dan sonra oyuna alıyor. Gece 12 gibi oynarız. 10 dk da 1 gb iniyor desek. 23.30 gibi oyundayız.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    TMRT kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı bi paylaşım hocam, teşekkürler

Yüklemeye başladığımızda demonun üstüne yükleme yapıyor mu, yoksa baştan mı başlıyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reach61 -- 1 Ekim 2018; 18:40:16 >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş bu güldürdü.
  • reach61 kullanıcısına yanıt
    Baştan başlıyor demoyu silin.

• Serinin tartışmasız en iyisi. İskoçya harika olmuş. Saatlerce turlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Hocam büyüksün, hemen indirmeye bastım, en azından eve gittiğimde hazır veya iniyor olsun, gece yarısını beklemeyelim

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar nerden değiştiriyoruz konsol üzerinden yeni Zelanda adresini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.