Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirime girmeden almayacağım. Oynayacak arkadaşlardan bol bol guzel ssler bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt

3 aylık game pass üyeliğini 17.50'ye satıyorlar, onu edinirseniz sizden güzel ss'ler alırız. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• K E N kullanıcısına yanıt

3 ay sonrasında kolayca game pass iptali yapılabiliyorsa düşünebilirim.

Otomatik yenilemeyi kapat dedikten sonra abonelik hemen iptal oluyor diye biliyorum, microsoft'un herhangi bir zorlaması olmuyor aboneyi tutma konusunda. 17,50'lik fiyat gittigidiyor'da gözüküyor şuan için, birde önceden abonelik başlatmamış üyelik olması gerekiyormuş. İndirim beklerim derseniz 2 yıl beklemeniz gerek en az, sizin kararınız ben bilgi verdim sadece. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• 110 gb oyun ön yüklemesi indi maşallah

• Premium almama rağmen üstteki formula car pack gözükmüyor kütüphanede

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalibrexx -- 3 Kasım 2021; 18:21:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten %35 %30 gibi bir indirime girmesi benim için yeterli. Sürekli oyun oynayan bir insan olmadığım için game pass hiç kullanmadım. Bu oyun önümüzdeki yılbaşında en az %30 indirime girecektir. O zamana kadar gamepass ile idare etmek mantıklı. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

En fazla %15 indirime girer o da formalite icabı. Bütün dünya yamyam gibi bilgisayarın başında bu oyunu bekliyor. Twitch’de oyunun geri sayımını gösteriyorlar millet sayacı izliyor tahminim yaz indirimlerinde %30 görür. Optimizasyon sorunu olmadan oyun yağ gibi çıkış yaparsa indirimi de unutun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt
    Açıklama kısmında premiuma dahil diyorsa dahildir. Oyundan aktif edersiniz. FH 4’de de araç paketlerini oyun içinden aktif ediyorduk.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Forza Horizon 4 yeni çıktığında süreç o şekilde gitmişti. Microsoftun yılbaşı ve black friday indirimleri her zaman güzel olmuştur.

Valla gelirse şaşırırım hocam ben de her ihtimale karşı Black Friday’i bekliyorum belki %10 indirime girer başka bir oyuna dlc alırım. Bu arada Steam için konuşuyordum genelde indirimleri takip ederim yeni çıkan oyunlarda kolay kolay yüksek yüzdeli indirim olmuyor. Zaten bu oyun bölgesel fiyata göre geldiğinden her yerde indirim olur bizde olmaz. FH 4 Steam’e geldiğinde bir Tweet bütün yabancıların elinde dolaşıyordu dolar bazında en ucuz satış Türkiye’de diye.

Yeni çıkan oyuna indirim geldiğini bugüne kadar hiç görmedim.

• Forza Horizon 5 Paketlerinin özellikleri ve erken erişimlerini kolayca anlatan grafiği paylaşmak istedim. Sanirim herkesin aklındaki soru işaretlerini ortadan kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 3 Kasım 2021; 20:22:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Key dağıtımı Ekim sonunda bitti.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ilk mesaja ekledim.

• Forzada nedense üç boyutlu teker izi sadece çok hızlı giderken çıkıyor mesela ghost recon breakpointde yavaş giderkende toprağın ezilmesi ayrı bir zevk katıyordu araç kullanımına forzada yavaşken yer dümdüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Kasım 2021; 22:25:39 >
  • Allah bu Microsoft store'un belasını versin. Sürekli sorun çıkartıyor güncelleme yapmıyor takılıyor indirmiyor oyunu oynayamayacağız bu gidişle.

2 sene önce aynı sorunlar vardı yine var store ile para kazanması imkansız bu adamların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 3 Kasım 2021; 23:15:32 >
  • achfighter kullanıcısına yanıt

Forza Horizon 4 ekim başında çıktı black fridayde indirime girdi + yılbaşında da indirime girdi. Bu oyun da indirime girecek yok yere iddialaşmak anlamsız.

• https://www.donanimhaber.com/Xbox-icin-Black-Friday-Kara-Cuma-indirimleri-basladi--105106

2018 ekim başında çıkan Forza Horizon 4 kasımın son haftası neredeyse %40 indirime girmiş. Yeni çıkan oyuna indirim geldigini tecrube etmemis arkadaşlar attigim konuyu inceleyebilir.

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

Xbox İnternet ayarlarınıza modem yerine Google DNS ekleyin. Mağazada bir sıkıntı olsa bizde de olurdu. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.