Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
78
Favori
205.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan bir hesap açıp premium eklentisini satın alsam p1 olarak konsola ayarlasam kendi ana hesabımda bütün premium içerikleri kullanabilir miyim. Eski mesajlara baktım ama birisi farklı söylüyor diğeri farklı tutarsız cevaplar hep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni konun hayırlı olsun kardeşim. Ucuzluk kampanya falan yakalar da alırsam ileride konvoy yaparız meksika caddelerinde. @-Prometheus-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 2 Kasım 2021; 13:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

neyse şansımı denedim en azından Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan tarihi ileri al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FH3 ve FH4'ten sona FH5'i de aldım. FH4'ü premium alıp ek paketleri bir süre sonra oynamamaya başlamıştım. Bu yüzden FH5'i standart versiyon olarak aldım.

• emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    P1 yaparsan herşeyden yararlanabiliyorsun. Tabi bunlar eski oyunlara göre söylenen şeyler. Bu oyunda işleyiş basıl olur çıkınca görmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Sağolasın müdür.Bende indirim vs bekleyecem mecburen.Ben hakkımı bf 2042 gold sürüme kullandım.Malum oyun fiyatları uçtu artık ön sipariş biraz zor oluyor. İndirim,kampanya falan denk gelirse tabi gezeriz beraber.

• 399 tl ile steam delüxe sürümünü alıp aranıza katıldım :)

akşam indireceğim bakalım , bu aralar en çok oynadığım oyun forza 4, 5 gelsin ümüğünü sömüreceğim logi f310 ile Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Artık bu devirde bir oyuna ön sipariş verebildiysen bir de 5 litrelik ayçicek yağı alabiliyorsan tamamdır zaten. Sırtın yere gelmez :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende steam'den alıp aranıza katıldım. Ama tek korkum forza horizon 4 steam versiyonundaki gibi sorunlu çıkış yapması. Umarım sorunsuz bir çıkış yapar da hevesimiz kursağımızda kalmaz.

• Daha bugun bir kaç parça mutfak alışverişi yaptım. 237 tl tuttu.Önceden 100-120 tl falan tutuyordu.Bi oyun zevkimiz vardı Dış güçler yüzünden : ) o da artık hayal oldu.

• Steam de 5 kasım falan demiyor ama hayırlısı bakalım.

• Steam Premium sürümünü ön sipariş verenler ms store sürümü gibi 5 gün önceden indirip oynaya başlabilecekler mi kesin bir bilgilendirme yapıldı mı bu konu ile ilgili?

Şimdi sipariş verdim 9 kasımda oynanabilir diyor ancak oyunun steam sayfasındaki karşılaştırma tablosunun altına premium sürüm 5 kasımda oynanabilir diye not düşülmüş.

Düzenleme:

Steam son duyurusunda xBox sürümü gibi steam sürümünde de ayın 5inde oynanabilir denmiş, şimdiden iyi eğlenceler Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]store.steampowered.com
    Forza Horizon 5 - Get Ready for Forza Horizon 5 - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1551360/view/3086648148052116556

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 2 Kasım 2021; 21:17:56 >

• Steam ön yükleme açıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyundaki tüm arabalar. Toplam 565 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 3 Kasım 2021; 4:47:21 >
  • Arkadaşlar 4 kasım diyor sizdede böylemi acaba premium edition ?

• FH3'ten sonra ilaç gibi gelecektir. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Chiron Super Sport gözükmüyor ya Twitter’dan kaç kere yazdım ileride eklesinler bari.

• ustelanl29 U kullanıcısına yanıt

Çıkış tarihinden bir gün öncesini gösteriyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.