Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
78
Favori
205.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah 7'de açılıyor steam için. Microsoft ve xboxçılara gece 12 de.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 4 Kasım 2021; 2:57:56 >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Steam için 5 Kasım sabah 7 kesin mi dostum,akşam cikacak bence, 7 saat ilerideyiz Amerika'dan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 4 Kasım 2021; 3:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Yok dostum herkeste oluyor bu hatalar. Netten bir arattım google külliyatının yarısı store ayarları nasıl düzeltilir üzerineymiş.

powershell kodları, regedit dizim silimleri uçuyordu en son yine olmadı win11'e geçtim hallettim şu an Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Metacritic 91 den açılışını yaptı

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Ben premium edition ön sipariş ettim. Şimdi yarın oynamaya başlayabilecek miyim? Sadece listede olan yerlerde mi açılacak? yoksa listede olan saatte mi? Pek anlayamadım durumu Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Lütfen kimse yanlış anlamasın.

Konuya tamamen yabancığımdan soruyorum.

Bu horizon serisinin mantığı nedir?

Bir yarış oyunu Open World nasıl olur?

Oyunda amaç nedir?

Yeterince zorlayıcımıdır?

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Arkadaşın yazdığı gibi;

yani oyunu PREMIUM-PAKET olarak PC/Microsoft Store'dan veya KONSOL/Xbox 'tan aldıysanız bu gece 00:01 de oynayacaksınız.

eğer oyunu PREMIUM-PAKET olarak PC/Steam 'den aldıysanız yarın sabah 07:01 de oynayacaksınız.

eğer oyunu STANDARD veya DELUXE paket olarak aldıysanız 9-Kasım da oynayacaksınız.

• SpeedTwelve kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Çok fazla ülke yazılıp, bizimkine yakın bir yer bile olmadığı için bölgesel açılacak sandım. Zaten çalıştığım için, gece 12'de açılmasıyla sabah 7'de açılması arasında bir fark olmayacak. İki durumda da akşam 6'dan sonra oynayabilirim ancak erken erişim olması sevindirdi. Kendimi ayın 9'una göre hazırlamıştım, Yarın akşam oynamaya başlayabilmek güzel olacak Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Yeniada kullanıcısına yanıt
    Hocam arabaları elde etmeye çalışıp, güçlendirip, skor kasıyorsun. Online’da rank da kasabilirsin. Ben sadece sürer geçerim yarış marış uğraşmam diyorsan haritada turlarsın. Kekonun biri yanına gelip vutututu yapar (Bu gel kapışalım demek.) üç defa kornaya basıldığında da gaza asılırsın artık kim alırsa. Ya da konvoy grupları olur birlikte piyasa yaparsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi bakalım az kaldı. Güzel manzaralar yakalarız umarım. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Ken adlı arkadaşı bu forza horizon 4 konusu yüzünden banladım 🙂🙂🙂 3645 adet resim paylaşıyordu oyun ile ilgili . Baktım paylaşım bitmiyor ne yapayım engelledim 🙂🙂

• IGN 10/10 vermiş.

• Yeniada kullanıcısına yanıt

Zorlayıcı mıdır bilmiyorum ama piyasada ki net en iyi araba yarışı oyunudur hocam. Bende oynamadan önce bir araba yarışı nasıl bu kadar beğenilir diyordum ama oynadıktan sonra gördüm ki oyun size o kadar zevkli ve sürükleyici şeyler sunuyor ki her yerde yarışmak, her etkinliğe girmek, her arabayı denemek istiyorsunuz. Eğer oynama düşünceniz varsa Forza Horizon 4 den girmenizi öneririm. İndirim dönemlerinde Steam de Ultimate sürümü sanırım 65 TL'lere felan düşüyordu ve bu 24 Kasım da da sonbahar indirimleri olacak.

• Launch Trailer geldi;

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    Your Ultimate Horizon Adventure awaits! Explore the vibrant and ever-evolving open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in hundreds of the world’s greatest cars. Play Forza Horizon 5 day one with Xbox Game Pass. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Available on Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Steam.
    https://www.youtube.com/watch?v=U3mEOHvSUyw
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.