Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.202
Cevap
79
Favori
203.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yorumunuz beni gerçekten de çok mutlu etti. Oyunun ayarlarından ve sol üstte ki fps sayacından ayrılıp en azından senaryoya odaklanmanız pc platformu için bir gelişme.

Sizler ne kadar beni dışlasanız da ben sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyuyorum

Not: 500 dolarlık teneke sahibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    Ya olm niye yapıştın sen ya

• Koca bayram geçti ağız tadıyla bir forza oynayamadım vakitsizlikten.

Yakında yeni resimlerle aranızda olacağım. Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 24 Nisan 2023; 14:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Hocam her update ve sonrasında ayar yapmaktan vakit bulamıyor oluşunuz gayet olağan bir durum değil mi ?

Not: bir series x sahibi

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• 490 km/h'den sea

• Konsolcular suraya resim koymasin midemiz bulanıyor. Fotograf modu bile kurtarmiyor o derece ;))

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Konsol değil hocam orta-iyi grafik ayarları ile oynuyorum sistem mantar

Yav şu konsol-pc kavgası da bitsin gitsin hani oyun rekabetçi online oyun değil ki gerginlik çıksın. Araba yapıp yanlıyoruz zaten oyun da boş oyun yarım saat sonra baygınlık veriyor herkes keyif almaya baksın.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Orta iyi grafik konsoldan iyi zaten hocam :))

• Arkadaşlar o arkadaşa pek de takılmayın bi kaç ayda bir gelir konsolu över gider.
    ultra ayarlarda 4Kda, 2Kda her şey ekstrem ayarlarda aktığımızı bilmez…

• aurosonic kullanıcısına yanıt

• Bu oyunda dlaa çamur gibi yapıyor grafikleri. Oyun amd tabanlı olduğundan nedense nvidia teknolojileri düzgün çalışmıyor. Dlss side çok kötü.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan konuşmayın. Forza horizon 5 problemsiz bir şekilde çalışıyor tüm sistemlerde. Konsolda oynasanız tamam diyecem de pc tarafında en ufak sorun yok oyun ile ilgili. Sorun sizde olabilir.

Driverlerinizi güncelleyin, format atın, oyunu tekrar kurun. Eğer olmazsa aynı işlemleri tekrarlayın.

Not: bir series x sahibi

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Hocam sen m*lmisin ben oyun da dlaa ve dlss nin diğer oyunlardaki gibi etki ettmedigini söylüyorum özellikle dlaa nin görüntüyü cam gibi yapması gerekli. Sen gelmiş saçma sapan yanıt veriyorsun. Pc de grafik ayarları var merak etme bir şekilde ayar tuttururuz dlaa bozarsa txaa var onu açarız. Sen niye dert ettin kendine. Bilgi sahibi olmadan atlamayın. Biz ne yazmışız sen ne yazıyorsun. Bak işine.

• boss06 kullanıcısına yanıt

Oyunda kesinlikle AMD FSR daha iyi. Ben şöyle yapıyorum, DLSS açıyorum aşağıdan AMD FSR 2.0 açıyorum alttaki kalite seviyesini 1.0 a çektiğim zaman HDR ekranda muazzam görünüyor. Ayrıca asfaltta bariz netleşme var. Asfalttaki çatlakları ufak çakılları çok detaylı şekilde gösteriyor.

Hocam o elemanın tek derdi bizim konsol tenekesine para verip almamız o yüzden kıçını yırtıyor burada :)) 18k verip 30 fps oynamamızı istiyor :))

Git tenekenle mutlu ol zaman. Bu neyin ezikliği de iki kuruşluk cihazın arkasına sığınarak bu şekilde dışa vurma ihtiyacı hissediyorsun?

Az biraz gelişmiş ülkelerde 5 yaşındaki bebelerin eline oyuncak diye verdikleri cihaz üzerinden halen üstünlük taslamaya çalışan var, şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.