Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
79
Favori
203.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Hocam fotoyu çok beğendim. Sanırım oyun güncellemeler ile daha iyi hale gelmiş pc platformu için. Çok uzun süredir bekliyordunuz bu görüntü için.

Bu arada önümüzdeki ay horizon 6 çıkacak hocam. Sisteminiz bunun için hazır mı ?

Not: bir series x sahibi

30 fps den fazla alacağım kesin onun için problem yok :))))))

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Hocam series x te de 60 fps ve bunu dertsiz bir şekilde sunuyor.
  • ozr2pkr kullanıcısına yanıt

60 fps devrini kapatalı 5 sene oldu. :))))) performans ayarına çeksem benim makine 300 fps veriyor :))))

Her konuda trollük yapmak için özel eğitim mi aldın sen? PC platformunda konsoldan çok daha iyi görünüyor oyun
    Hali saha mi )))) çakılların en ayrıntısına kadar detaylı görüyorum. Sen 30 fps den görebiliyor musun o titremeyle? :))))))
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Teneke aygitla sidik yaristiriyor :))))

Bilmiyorlar ki bu konudaki kisilerin sistemleri 2 series x alabilecek kapasitede :)))))
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    Kedinin uzanamadığı ciğer meselesi işte hocam babasının parası PC almaya yetmediyse demek
  • Yav adamın büyük güzel bir televizyonu vardır, koltukta uzanarak oynamayı seviyordur konsol kullanır. Ne gerek var konsol pc yarıştırmaya? Şahsen oyuna kapılıp birkaç saat oynadıktan sonra kıçım başım ağrıyor. Koltukta bacak bacak üstüne atıp oynasam böyle derdim olmaz mesela. Herkes bir şekilde oyunun tadını çıkarıyor.
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzanamamak değil de eziyet çekmeyi sevmiyorum sadece. Bundan dolayı da konsoldayım.

Bu arada bayram günü hep beraber erken kalkmışız hocam. Ben şu an oyun oynuyorum ama siz nvidia sitesinde güncelleme bekliyorsunuz sanırım

Not: bir teneke aygıtı sahibi
    Yok valla ben konsol tercih etme imkanım varken yine de PC’de oynuyorum. Bu arada amd kart kullanıyorum
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

Çıkarabilir ona lafımız yok burası PC konusu ve 30 fpsci konsolcu tayfaları buraya yazıyor. Ben xbox konusuna yazıyor muyum? :)) Ayrıca arada kasayı tv ye bağlayarak kablosuz ds5 ile uzanarak oynuyorum. İlla tenekeye para vermeye gerek yok. Koca ekranda yine 30 FPS yerine 180 FPS alıyorum.

Sola bakıldığında oyun 30 FPS bile değil yer yer 20-24 FPS lere kadar düşüyor. Şimdi eleman diyor ki performans modunda 60 fps var cart curt. Ben soldankinden daha iyi grafikle 180 FPS alıyorsam niye bu teneke aygıta para vereyim? :))

Soldaki fps değerleriyle artık insanlar film bile izlemiyor. Bu devirde oyun oynuyorlar. 60 FPS bile beni rahatsız ederken bunların 18k verip 30 fps alıpta burada trollük yapması ayrı bir komedi zaten.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Deity Gaming Poweryoutube
    Forza Horizon 5 side by side comparison of quality and performance mode. Quality: 4K (30FPS). The highest graphical quality. Performance: 4K (60FPS) Graphic settings are toned down to accommodate the higher framerate. Thanks for watching and I hope you enjoyed my video! Subscribe for more amazing content and to support my channel!😎💪 And don't forget to like and hit the notification bell to know when I release new content!🔔 It really help my channel to grow!😉 Recorded on Xbox series X #ForzaHorizon#ForzaHorizon2#ForzaHorizon3#ForzaHorizon4#ForzaHorizon5#gameplay#Comparison##xboxseriesx#forza#4kgaming#racinggames#fh5
    https://www.youtube.com/watch?v=8rPk4wMoDH0

Performans modunda yansıma bile yok )))) Geriye mecburi kalite modunda oynamak kalıyor ki o da 30 fps. Bu konuda 30 fps oyun oynayacak adam mı var? boşuna teneke güzellemesi yapıp zamanını boşuna harcıyor )))

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 22 Nisan 2023; 12:28:26 >

• Oyunun pc grafikleri konsoldakinden daha iyi. Series X ve Pc sahibiyim, konsolu tercih etmiyorum 4k olsa bile. Pc monitor 1080.

• Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    Siz birde 4k monitör alın birde oyunu öyle deneyimleyin burdaki arkadaşların hepsi için geçerli bu bende var bambaşka bir deneyim 4k monitörle oyun oynamak fark inanılmaz.
  • 4K - Extreme RT - 150+ FPS, 30 FPS'çileri kıskanırken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 23 Nisan 2023; 2:44:54 >

• Tam wallpaperlik olmus hocam
  • CrrystaL kullanıcısına yanıt

Malesef 4k oynarsam fps çok düşer. Sanal çözünürlük ayarlamadan Forza Motorsport 7 4k oynanıyor yüksek fpslerde. Ama horizon 5'de 4k varsayılan olarak yok. Zaten monitorüm 23" olduğu için dağılma olmuyor 1080p'de.

• Need for Speed III Hot Pursuit'e selam olsun kendisi en sevdiğim oyundur :)) Hala PC de oynarım

• Arkadaş şu oyunda bir senaryo olmaması çok canımı sıkıyor. Boşa yarış yapıyormuşum gibi hissediyorum. Unbound Forza’ya biraz yaklaşabilmiş olsa ona geçerdim ama şu kaliteden de NFS’ye geçince atari oyunu oynamış gibi hissettirir herhalde
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.