< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (192. sayfa)
-
-
Konsoldaki grafik zaten pc deki medium-high seviye ayarları 30 fps. Daha ekstrem grafiğini bile görememişler. Keşke güncelleme gelse de ayar çeksek :D çünkü her güncellemede grafik olarak konsol ile makas git gide açılıyor :))
Bu neyin ezikliği ben sana söyleyeyim. Aslında bu ters psikoloji. Bir insan bir şeyi çok övüyorsa kesinlikle ondan memnun değildir. Bakın bu böyledir. Kendini memnun etmek için diğer insanları da o ürünü alması için teşvik ederler bu ikisinin yaptığı gibi. Hatta bunun tıpta hastalık adı bile vardı şu an aklıma gelmiyor. Bir insan ürününden memnun olsaydı o ürünün sayfasında fink atardı.
Bu ikisi büyük ihtimal bildiğim kadarıyla kuzenler hatta yan yanalar. O mesaj yazıyor öteki yanında cevap veriyor birbirine like atıyor amaçları milleti kudurtmak. Ama kendi kendilerini kandırıyorlar. :))
Bunların yazdığı bu saçma sapan postlar konsol aldırma çalışmaları kimsenin umurunda değil fakat konuyu boş boş çorba etmeleri canımızı sıkıyor sadece. Şikayet etseniz de hiç bir şey değişmeyecek, forumun trafiği o kadar düştü ki site sahiplerine kaos lazım. bu durumdan oldukça memnunlar yani. artık ana avrat söveni bile banlamaz oldular :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 25 Nisan 2023; 18:51:1 >
-
Hocam dediğiniz gibi konsol övmeleri umrumda değil ki zaten evde konsol da var yüzüne bile bakmıyorum. Ama alakalı alakasız her yerden çıkıp saçma sapan çocukça konuşmalar can sıkıyor artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fsr yi deneyelim bakalım =) bu konsol bebelerinin kafasının basmadığı birşey var. konsol alınca pc alınmıyor pc alınca konsol alınmıyor eve sokamıyorsun gibi bir düşünceleri var parasını ver ps xbox pc ne ararsan alırsın. Kafaları bassa gelip kuru gürültü yapmazlar. engeli bastım embesillerle uğraşamam. bu gibi şahıslar sınırsız ip ban yemeli forumdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 25 Nisan 2023; 20:27:49 >
-
-
Valla ben şu oyunu sadece düzgün çalışsın çökmesin etmesin, grafikler düzgün görüntülensin diye S'e kurdum ama şimdi görüyorum ki RT falan açınca 30fps üzerine çıkamayacağız.
İşlemci ve ekran kartı güncellemesi yapıyorum, tekrar PC'ye kurup deneyeceğim bunun üzerine...
Ancak 4'te de Gamepass ile oynuyorum, hatta aslında Ultimate Edition bile satın almıştım ancak oynarken hala yok çökmesi, yok bilmemne olması beni delirtmişti, gidip oyunu indirimde Steam'den tekrar alıp yükleyip baştan başlamıştım.
Nvidia ile grafiklerin sapıtması durumu falan düzeldi ise PC'de oynamayı tercih ederim tabi 5'i de... Son durum nedir?
Son olarak; tartışmalar zaten anlamsız ve aptalca.
Xbox ve PS tarafında da benzer şeyler oluyor, hala yok efendim birinin işlemcisi bilmemne imiş, diğeri bilmemne olmuş, efendim sizinkiler exc oyunları PC'ye getirmiş, bilmemne olmuş. Ya arkadaş aşın artık şunları, kim nerede mutlu ise orada kalsın.
Bir şeyi alıp sahip olup, diğerini kötülemek sadece ve sadece ezikliktir.
Araba alanlar çok yapar bunu. Atıyorum gider Passat alır, dünyanın en iyi arabası Passat... Çünkü o oraya kadar alabilmiş. Ondan aşağıdakiler boktan... E peki ondan yukarıdakiler abi????? O zaman da efsane argümanlar bulurlar, "aaabiii, bu da Almannn, Mercedes BMW'de olmayan ne var bunda, her donanım varrrrr, ne gerek var yüzlerce Euro daha vermeyeeee???", böyle gelir anlatırlar size. Onu almak isterdim tabi ama paramız bu kadar ne yapalım, paramın karşılığı olarak alabildiğimin en iyisini almaya çalıştım diyemez, eziktir çünkü. Abi aynı fiyata veya daha ucuza İnsignia vardı diyene de onu kötüler. Ben bunu beğendim aldım, diğerini beğenmedim diyemez. Aaaaağğğ yaaa İnsignia'lar motor kırıyomuş, bilmemne oluyomuş der. Öyle duyarsınız hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 26 Nisan 2023; 10:16:13 >
-
Ben 1070 ile Rally DLC'sini sorunsuz bir şekilde bitirmiştim, ardından oyunu sildim. O dönem de birçok sorundan bahsediliyordu ama ben hiçbir sorunla karşılaşmadım oynarken. Acaba Ray Tracing tarafında mı bir sıkıntı var bilmiyorum.
-
Eyvallah hocam, bi tekrar deneyeyim uzundur hiç açmamıştım, grafiklerin yüklenmemesi vesaire gibi şeyler vardı. Onlar düzelse GP uygulaması yüzünden açılmıyor etmiyordu falan. Güncellemeler ile düzeldiyse ne ala, bi bakacağım..
-
Selam hocalar. Yeni gelen Huracan STO'ya yine orijinal motorda ayarlama yaptım. Harika bir yol tutuşu var. 415km/h hıza sahip. Araç 989 puanda kaldı yani görevlerde kullanıma da müsait. Sürüşü gayet güzel yine çatara patara durmayan egzoz var. Ayarı kullanmak isteyenler üretici kısmına "esinax" yazarak ayara ulaşabilir.
-
-
DLSS ben de işe yaramadı görüntü tırtladı.
-
Dlss i kalite mi yoksa performans modunda mı kullanıyorsunuz hocam ?
Tabi bu ayarları güzel yapabilme şansı vardır belki ama benim pek anladığım şeyler değil.
-
Çok kurcalama ayarları hocam bozuluyor sonra
-
Arkadaşlar merhaba,
Thrustmaster TS-PC bir direksiyonum ve TH8A vitesim mevcut.
Oyun TH8A vitesimi görmüyor algılamıyor vitesleri atayamıyorum.
Bir de direksiyonu istediğim gibi kullanamıyorum çok sert zorluyorum ama virajları dönemiyorum 900 derece ile oynuyorum siz kaç derece kullanıyorsunuz ?
Kullandığınız bir direksiyon ayarı var mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 2 Mayıs 2023; 2:49:22 > -
Hocam sen bir de konsol bölümüne yaz orada yanıt bulma şansın daha yüksek.
th8a vites aparatı ts-pc base kısmına mı bağlı yoksa doğrudan pc kasası üzerindeki usb ye mi bağlı? Çok büyük ihtimalle ts-pc üzerine bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda Forza gibi bir kaç oyunda vitesi veya pedalları görmeme durumu olabiliyor ne yazık ki. Bu setup bende de olduğu için ve bu setup ile forza horizon 5 i sorunsuz deneyim ettiğim için bağlantıyı şu şekilde yapın , th8a vites aparatı kasa üzerindeki usb ye bağlanacak, varsa tlc-m pedal seti de kasa üzerindeki usb portuna bağlanacak.
-
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler.
Hepsi USB kablosu ile bilgisayara bağlı. Yine de görmüyor. Farklı oyunlarda sorunsuz kullanıyorum ama Forza'da hiçbir tuşa atayamıyorum.
Bir de siz forzada TS-PC'yi hangi derecede kullanıyorsunuz ? Referans aldığınız bir direksiyon ayarları var mı ?
-
Vitesi neden çalıştırmadığını çözdüm sayılır. El freni de bağlı olduğu için ikisi aynı anda çalışmıyor. El frenini kapatınca vitesi görmeye başladı.Aslında sequential modda değil el freni olarak ayarlı ama neden ikisini aynı anda çalıştıramıyorum çözemedim henüz
-
Oyunun ayarından manuel vites seçtiniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X