Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
79
Favori
203.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeden sonra performans düşüklüğü yaşayan var mı ? FPS drop yaşıyorum. Sanki açık dünyada gezerken daha çok oluyor gibi. Bir yarış veya etkinlikte o kadar olmuyor. bıktık yaaa bıktıkkk

• Sırf bu aptal saptal pc problemleri yüzünden oyunu silip Xbox'a kuracağım.

FH4 de benzer şekilde delirtince Steam versiyonunu almıştım daha problemsiz diye, indirimde ucuza yakalayıp. Koca oyuna tekrar başladım.

Daha sonra Series S ve Drivehub aldım, PS için Thrustmaster T150 direksiyonu onda da kullanabiliyorum, böyle olunca keşke almasaydım da konsola kursaydım dedim...

Neyse, böyle yapacağım artık, Forza Horizon 4-5 için PC ile uğraşmaya gerek yok.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    sen ne yaşıyorsun ya 😆

Forza horizon 4 falan oynamadın mı daha önce? şunları yazmak için ilk defa bir forza serisinin başına oturman lazım. Yenisin herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 12 Nisan 2023; 15:52:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyorsun aga sen? Konuda herkes istediği fotoğrafı atar, istediği yorumu yapar, oyunu yerden yere de vurur. Forza 4’te 150 saatim var 50+ arabaya da ayarlama yaptım. Bir kısmı da popüler top tier ayarlamalar. İhtiyacın olan varsa indirip kullan kafa ağrıtma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    O değil de ben Forza serisine başlamadan önce oyunun grafikleri harbi böyle sanardım fotoğraf modunun marifetiymiş

• Oyunun grafikleri de çok iyi bence. Haksızlık etmeyelim. :)

Fotoğraf çekmek de en az araç sürmek kadar zevkli bu oyunda. Manzaralar gerçekten muhteşem.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt

Fotoğraf çekerken kullandığınız belli ayar var mı yoksa her seferinde değiştiriyor musun

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt

Fotoğraf modunu genelde makroya çevirip oradan kontrast ve renk ayarı yapıyorum. Hazır ayar isterseniz google a forza horizon 5 best camera setting yazıp hosunuza gidenleri deneyebilirsiniz.

2 yıl önce 4.oyundan çektiğim bir foto.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    başlığı kirletme, oyun ile ilgili bilgi almaya geliyoruz şuraya. Resim atıp hikayelerini okumak zorunda değil millet. Üslubunu da takın. Engelleyin şu tipleri başlıklarda barındırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vermeyeyim diye bloklamış HAHAHHAHAHAHAHHAHAA.

Üslup dersi veren adama bak hele. Muhafızlara söyle de zindana atsınlar.

Konunun sahibi değilsin, forumun lordu da değilsin millete ahkam kesme. İsteyen istediğini yapar. Biraz kafayı çalıştırmışsın bak bloklamaya aklın yetmiş de bekleseydin medenice konuşabilirdik.

Adamla aramda hiçbir şey de geçmedi sıkıntısını anlamadım. Konuda herkes fotoğraf atıyor, herkes yorum yapıyor. Ben bu güne kadar bilgim varsa herhangi bir sorun yaşayan herkese yardımcı olmaya çalıştım. Benim gibi free roam sevenler için nizami araç yapıp bunları paylaşıyorum. Kaç tane ayarlama paylaştım bir kez olsun “İşte beğenin ayarlamaları, puan verin, bilmem ne yapın.” demedim. Ben kendi zevkime güvendiğim için keyif aldığım araçlar yapıp bunları paylaşıyorum. İsteyen alsın kullansın diye. Oyunda ayarlamalara baksan kimi alakasız bir jant takmış. Kimi düzgün ayarlayamasa bile ısrarla Forza tamponu, rüzgarlığı takmış. Orijinal fren balatası ile stock motorda bir drift ayarını oyun içinde aratarak bulamazsın. Ben istiyorum ki benim gibi bu tip ayarlardan hoşlanan varsa yapıp paylaşayım kullansın. Yani bundan bir çıkarım yok benim çünkü ben bunu FH 4’te de yaptım.

Ne diyeyim forumda şu zamana kadar kimseyle bir derdim olmadı kendin gelip boş boş sataştın inan bir şey de anlamadım. Neyse…

• Oyunda sürekli optimize ediyor başlangıçta bunu kapatamıyoruz mu.

• forza horizon 5 rally adventure dlc nasıl arkadaşlar bana artık bir dlc için bu fiyatlar çok gelmeye başladı.açıkcası gamepass için dlc cheat falan filan farklı yollarla edinmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 16 Nisan 2023; 18:49:4 >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

İlk 1 saati güzel denilebilecek olan, kalan saatleri ise standart Forza teması olan bir DLC. %100 bitirdim ama ayıla bayıla bitirdim. Öyle baydı ki oyunu sildim DLC'yi bitirdikten sonra.

• burada yasak mı cheat tarzı paylaşımlar?değilse buradan yasaksa özelden bilen varsa bana dlc yükleme linkini atabilir mi?

Ralli hastasına güzel gelir de şahsen ben de beğenmedim. Oynamasan bir kaybın olmaz.

Meksika gibi yolları çokta tavsiye etmiyorum. Hava olayı daha iyi olmuş sanki tercih sizin tabi videoları izleyin bence. Premium almıştım yoksa almazdım belki iyi bir indirimde alınabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam hocalar yine güzel ayarlamalar ile geldim.

İlk araç 2013 Aston Martin V12 Vantage S. Stock motorda yine hiçbir şeye dokunmadan en yüksek hız ve en iyi yol tutuşunu aldım. Çok orijinal bir sesi var eminim beğeneceksiniz. Yol tutuşu çok iyi oldu bayağı keyifli sürüşü var. Ortamlarda Ceymis Mont gibi dolanabilirsiniz.

İkinci araç 2013 Audi RS 7. Buna yarış ayarı yaptım fakat araba dehşet yanlıyor. Hani drift ayarı yapsam ne olurdu bilmiyorum. Göbekte kesintisiz yanlarsınız hızı da yüksek. Yine saf haline dokunmadım bu hâlden alabileceğim en yüksek performansı aldım. Çatara patara egzozla güzel gazlarsınız.

Üçüncü araç Audi RS E-Tron. Buna oyundaki Audi jantına en yakın OZ jantını taktım ve stok fren balatalarını değiştirmedim. Geçmişte de bir ayarlamam vardı bu son yüklediğim "elegant" başlıklı ayarlamayı seçmeniz gerekiyor.

Dördüncü araç Bugatti Veyron Super Sport. Oyunda çok fazla ayar var biliyorum fakat ben orijinal jantları değiştirmedim ve Forza tamponu ile rüzgarlığını da takmadım. Yol tutuşu muazzam yarışlarda da kullanabilirsiniz. Estetiğine dokunmadan en iyi ayarlama yapıldı.

Son araç 2018 Porsche 911 GT2 RS. Bu araca bodykit seçeneği olduğundan ayarlama yapmak istedim fakat herkes yarış ayarı yaptığından değişiklik olsun diyerek drift ayarı yaptım. Yine bunda da çatara patara hiç durmayan egzozu var. Güzel yanlıyor hani BMW dışında bir şeyle de yanlayayım diyorsanız size alternatif olur. Sürüşü güzel isterseniz deneyin.

Bütün ayarlara üretici kısmına "esinax" yazarak ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bende tek yarış bitirilmedi gözüküyor. Bütün her şeyi bitirdim. Şu gözüken yarış bitmiyor. Neyi eksik yaptık anlamadım

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.