Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
78
Favori
204.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım teşekkürler

• Yahu küçük yeni bölge yapıp, toprak yarışlarınıza ek olarak bi co pilot sesi yapıştırıp adına da rally modu demeniz dahiyanice :) Sizleri bilemem ama ben hiç beğenmedim. Ekstra ne gelmiş derseniz bir tek yeni eklenen radyoyu beğendim komple rock müzikler çaldığı için. Teknik sorunlar ise ayrı bir konu. Oyunda artık alışkanlık oldu heralde, test etmeden direk sürmüş olacaklar ki bugün yeni gelen patch notlarında okudum fixledik demişlerdi oyuna girememe sorununu. Yok kardeşim ben 3 defa üst üste denedim tam girecekken attı, 4. sünde ıkınarak girdi. Birde başlangıçtaki fh5 ikonunda baya bekletiyo. Oyun şiştikçe şişti totalde bi baktım 161 gb olmuş. Valla benden bu kadar diyerekten siliverdim :D Yaklaşık 270 saat oynamışım, yeter kafi geldi.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Fh4 bu konuda çok daha iyiydi. Hot Wheels getirdiler üstüne rally. Ne kadar saçma ya ne gerek var. Zaten piyasada bir sürür.

Yolları güzel harita getir otoban getir üç şeritli. uzun deniz manzaralı virajlı yollar getir. Umarım 6 da tüm bu beklentileri karşılarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba Fh4 oynuyorum ama oyuna her girdiğimde grafik ayarları sifirlaniyor ve tekrar optimize ediyor internette gördüğüm her çözümü denedim olmadı bir fikri olan başına gelen var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay olan serinin gece olması ve renk paletini çok sevdim ya. Cayman da döktürüyor.

Forza Horizon 5 --- Porsche 718 Cayman GTS 2018 in Panoramica Sprint - YouTube

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt

kardeş grafik hastası olarak.ben bütün ayarları denedim.bana göre acık ara en iyi en net 4k da dlaa.keskinligide 0.6 ya getirdim cam gibi.aylardır böyle oynuyorum.gky binalarda cam kenarlarında parmaklıklarda tırtıklanma yapıyor.özellıkle haraket edince göruntu bozuluyor.keskinligi artırıncada agaclar cimler netlik kattıgı icin incecık yapıyor.o zamanda cok yapay görunuyor.tamamen bendeki durumu yazdım.belki sende öyle degıldır yanlış anlama kardeş...

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Ben de öyle. Rally DLC'sini pek beğenmedim. %10'luk kısmı ralli, gerisi standart oyun olmuş. 2 mükafat harici ( Horizon Açık ve Horizon Turu serisinde belli bir km yol katetme) tüm içeriğini tamamladım ama ardından oyunu sildim. 120 saatlik içerik doyurdu yeteri kadar. Artık yeni ekran kartı aldığım zaman, artık ne zaman alırsam o zaman indirip tadarım :)

• tiiiimek kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Ben de çok deniyorum. daha iyisini bulabilmek için. Benim anlamadığım herkeste farklı ayar daha güzel gözüküyor. Bu da optimizasyondan kaynaklı sanırım. Şu an güzel oldu ya. Bir sonraki güncellemeye kadar götürür :D

• Sea yine ben

2005 M3'e 6.2L V8 motorda bodykitli çok fena bir drift ayarı yaptım. Egzoz çatapat gibi hiç durmuyor yüksek devirde motoru yırtıyor acayip bir makina. Tam piyasalık, yanlamalık canavar oldu. Hem Amerikan V8'ini duyayım, hem ikonik araç kullanayım, hem de güzel yanlayayım diyenler için biçilmiş kaftan.

İkinci araç 2018 AMG E63 S. Buna Brabus bodykit ile stock motorda ayarlama yaptım. Stock motor sesini en beğendiğim araçlardan birisi. Yine bu da çatara patara sesli hiç durmuyor. Orijinal AMG fren balataları çok hoş duruyordu bunu değiştirmedim. Fren ayarını yapamadığım için kolay kolay durmuyor ama estetiği fren mesafesine tercih ettim. Buna dümdüz yarış ayarı yaptım ama yanlaması da fena değil. Serbest sürüşte keyiflik makina.

İki ayara da üretici kısmına "esinax" yazarak ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

• Abi anlamıyorum. Oyunu dün bıraktığımda harika gözüküyordu. Şimdi bi açtım çok kötü durumda. Neden abi nedennnnnn

• babayı izle kullanıcısına yanıt

üstat bana hız kapanlarını, atlamaları falan kolayca yapabileceğim bir araba önerir misin? garajım ve bakiyem pek yeterli olmadığından haftalık etkinliklerde sıkıntı yaşıyorum. bir tane bugatti var fakat o da her etkinlik türünde iş görmüyor. şöyle ucuzundan, 400'lere kolayca çıkabilecek bir önerin varsa baya işime yarar.

• Ferrari F40 Competizione aracı var unutulmuş araç arayarak ücretsiz sahip olabilirsin. Bu araçla yapamayacağın bişey yok her etkinliğe uyum sağlıyor bi şekilde.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]The Overclockyoutube
    Are you struggling to find the 1959 FERRARI F40 COMPETIZIONE? I will be Giving you a spoiler and a none spoiler mode on how to find it easily! #forza #forzabarnfinds #forzahorizon5 If you would like to stay in contact or just be the first one to check out my videos, please join me on: Twitter ► https://twitter.com/gamer_overclock Discord ► https://discord.gg/uevnM2J Instagram ► https://www.instagram.com/_the_overclock_/ Facebook ► https://www.facebook.com/Theoverclockpage Patreon ► https://www.patreon.com/theoverclock Become Channel Member ► https://www.youtube.com/channel/UC2fDiwfaHdBa6fuD-mJelgQ/join Merchandise ► https://the-overclock-youtube.creator-spring.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=WLSaNz7wDoY

Bir de Ultima marka bir araç var tam modeli unuttum ama şuna benzer, ya da bu. ULTIMA EVOLUTION COUPE 1020. Fiyatı uygundu sanırsam buna bakabilirsin.

• Şu an etkinlikle gelen Rimac Nevera aracını ucuza alabilirsin. Onda da bir ayarlamam var 460 km/h yapıyordu galiba hızlanması çok yüksek bu tip hız kapanlarında çok rahat edersin. Yoksa premium sürüm aldıysan Porsche Taycan da iyidir. Bugatti güzel araba da hızlanma konusunda geri kalıyor. Ben etkinlikler için Rimac kullanıyorum onu tavsiye edebilirim.

• BABA BOŞ MAKİNA YAPMAZ Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• @torkema61 bu aracı bulmuştum fakat hiç o potansiyel varmış gibi gelmediğinden kullanmamıştım. teşekkürler. ayrıca diğer araç için de teşekkürler, ona da bakacağım.

@babayı izle evet premium sürüm. ikisine de bakacağım arabaların. özellikle 460'a çıkabilenin hızlanması da dediğiniz gibiyse sanırım sorunumu çözer. teşekkürler.

• Ultima özellikle drag modifikasyonuyla sağlam kalkış yapıp çok kısa sürede 450 civarına gelen bir araç ama kontrolleri aşırı zorlaşıyor. Hafif araba olduğu için en ufak darbede sağa sola savrulabiliyor.

F40 için ise aracın hazır yükseltmelerinde her yol yipine ve etkinliğe uygun yükseltmeleri mevcut, kontrolleri aşırı rahat ve hızı hızlanması görevleri rahatlıkla yapacak kadar yeterli.

bir de Hoonigan RS200 aracı var, ucuz fiyata alınıyordu sanırsam. Bu araçla da zorlu dağ bayır, kılavuz vs. görevleri yapabilirsiniz. Forza'nın cep herkülü gibi bi araç. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 8 Nisan 2023; 18:54:5 >
  • Rica ederim hocam. Arkadaşın yazdığı gibi Hoonigan S200 dağ bayır yolundaki görevler için çok iyidir. Normal asfalttaki hız görevleri için ayarlama yapılmış bir elektrikli araç işini görür. Premium almışsın Taycan için işine yarayacak ayarları yükleyip kullan gitsin para harcamana gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GECECI NISSAN TAYFA ONLINE

Herif muhtemelen direksiyon seti ile manuel viteste oynuyordu. Virajdan hiç sapmadan kaç tur attı sayamadım hahahahahaha

• bazı yarışları 1. olarak bitirdiğim halde para vermiyor aynı sorunu yaşıyan oldumu?

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.