Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.204
Cevap
79
Favori
203.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dağ bayır asfalt free roam için kullandığım araç bmw forza edition var oyunun verdiği bir tane, baya memnunum ama s200 ondan bile iyiyse süper olur.

tekrar teşekkürler tavsiyeler için.

@torkema61

@babayı izle

• Oyun ara sıra Jet Fadıl oluyor benim de başıma geldi.

• Bana bir BMW verin Dünya'yı yerinden oynatayım.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• alidrm42 A kullanıcısına yanıt

Bu sorun artık illallah ettirdi gerçekten. Denemediğim yöntem kalmadı ama oyuna hiçbir yöntem çözüm olmuyor. Son büyük güncellemeden sonra oyunu açamaz oldum. Kafasına göre haftada bir kez açılıyor. Kapatırsam da bir daha açılmıyor. Hepi topu haftada birkaç saat stres atmak için oynadığım oyun sayesinde iyice stres küpü oldum.

Son güncellemeden sonra bu durumla karşılaşıp sorunu çözen varsa yardım ederse sevinirim.

Tekrar iyi forumlar...

• Efsane bir yarış oyunu yapmış adamlar. Tam bana hitap ediyor en son zevk alarak bitirdiğim yarış oyunu NFS Most Wanted’dı ondan sonrasına şöyle bir göz gezdirip sildim hep. 3 yıllık gamepass üyeliğim de kenarda duruyor, şu Forza 4’ü çok övüyorlar bi deneyeyim dedim ama 2-3 yarış sonra tekrar sildim. Yarış oyunu isteğim kabardıkça Forza 4’ü indirip tekrar sıkılıp siliyordum resmen kısır döngü en son indirdiğimde nasıl olduysa oyun sardı ama bu seferde kendi kendime 5 varken 4’ü neden oynuyorum diye sormaya başladım(aslında cevap belli 130 küsür GB dosya indirmeye üşendim) 4. Oyunu silip bunu deneyeyim dedim gerçekten 4. Oyundan çok daha güzel olmuş. Aslında amacım NFS Unbound’du ama videolarına baktığım kadarıyla sürüş mekanikleri Forza kadar keyifli görünmüyor. Elimde 9. Nesil Xbox Gamepad olmasına rağmen klavye ile çok daha keyif alarak oynuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çöl yarışlarında inanılmaz fps düşüşü yaşıyorum. Benzer sorunu yaşayan var mı?

• Ayarlardan birinde arkanda bıraktığın izin detay seviyesi gibi bir şey vardı, onu düşürmeyi dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sorunu kısmen çözdüm, kısmen diyorum çünkü PC'yi her yeniden başlatmamda yeniden bu işlemi yapmam gerekiyor.

...

Sorunun kaynağı Windows Defender denen lanetmiş. Daha önce farkına varmamamın sebebi aslında Windowsu kurduğum zaman ilk iş olarak tamamen bu lanet programın çalışmasını kapatmış olmamdı. Ama program kısmen de olsa arka planda çalışmaya devam ettiğinden Görev Yöneticisinde "Antimalware Service Executable" isimli bir zararlı yazılım aracı çalışıyordu ve oyunu açınca bu araç çılgınca ram harcamaya başlıyordu.

Programı "Defender Control" isimli bir program aracılığıyla tamamen kapatıp artık rahatlıkla oyunu oynayabiliyorum.

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara umarım yardımcı olur.

Zararlı yazılım aracı mı

Hocam Microsoft Store’dan alan arkadaşlar benzer sorunu yaşamıştı. Sorun Defender kaynaklı. Hatta bir arkadaş oyunu yüklerken Defender virüs uyarısı vermişti üstteki mesajlardan görebilirsin.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bob Seger kullanıcısına yanıt

Hocam grafikler şahane.

• SANA HAYATIM DİYEMEM ÇÜNKÜ SENİN KADAR GÜZEL BİR HAYATIM OLMADI.

• Oyunu çok övdük nazar değdi

Arkadaşlar 2 sorunum var. Oyunun uzak mesafe çizimleri grafik ayarları ne olursa olsun piksel piksel, çok kötü görünüyor. Çözünürlük ölçekleme kapalı ekstrem ayarlarda da, ultra ayarlarda da ağaçlar, dağlar çamur gibi. Neden olur bu?

Bir de daha kötüsü araç modifiye yaparken anlık donmalar yaşıyorum (bazen 1 dakika kadar bekletiyor) mesela araç rengi değiştireceğim kırmızıdan siyaha geçerken oyun 30 saniye bazen de 60 saniye donuyor çözüm öneriniz var mı?

Rx6600, 16gb RAM, r5 3600

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Fsr vs.. açıkmı aynı kart bendede var onları açınca çamur gibi oluyor. İkiside kapalı ultra extrem ayarlarda çok daha net.

Renk seçiminde bendede donuyordu önceden ışın izlemeyi kapatıyordum düzeliyordu. son güncellemelerde düzeldi fakat ben pek artısını görmediğim için kapatıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emretutar E kullanıcısına yanıt
    Fsr kapalı hocam. Işın izlemeyi kapatıp deneyeyim bir yarın

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Birde oyunun grafik ayarlarının tutulduğu dosya vardı bulabilirseniz silip bi deneyin isterseniz.

• Merhaba forza horizon 4 sahibiyim steamdan aldim oyuna her girdiğimde ayarlar optimize ediliyor diyor ve bütün grafik ayarlarını ilk haline döndürüyor oyuna her girmeye çalıştığımda hem 5 dakika kadar beklemek zorunda kalıyorum hemde her girdiğimde ayarlarımı tekrar yapmam gerekiyor bir çözüm bulamadım fikri olan var mı nasıl çözebilrim aynı sorunu 5 te yasayanlarida gördüğüm için buraya sormak istedim.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam deneyeceğim.

• SENİN BUGATTİN HANGİ RENK?

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.