Oyun yüklü değil ama bu haftaki sezon etkinliklerinden dolayı gözükmüyor olabilir. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (189. sayfa)
-
-
Valla çözemedim. Benzer sorunu yaşayanlar olmuş baya. Nefret ettirdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam haritada tüm yarışlara bakın mavi olan. Üzerine geldiğinizde 1/2 veya 2/2 yazar eğer tamamen bitmişse.
Bir de mavi yarışlara geldiğinizde eğer karşınıza haftalık etkinlik çıkıyorsa muhtemelen odur yapmadığınız. O etkinliğin olduğu yere gidip enter'a basın. Ardından altta şöyle bir yazı çıkacak "normal etkinliği yap" gibi bir yazı. Ona basıp deneyin bi de. Bilemedim ben de.
-
Hepsi tamam hocam onların. Haftalık etkinlik kamyon yarışı var. Bi tanesini bitiremedim başka etkinlik gelince Birkaç gün sonra bakcam yine.
Bitiremedim derken hangisini bitiremediniz
-
Etkinlik işte üç günlük. Kamyon yarışı veriyor 3 tane bir tanesini ne yaptıysam geçemedim.
Ha anladım. Yani uzaktan ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Bende de eksik yarış vardı. Meğer etkinliğin olduğu yarışın normal halini bitirmemişim. Onu yapınca tamamlandı.
-
Hocam series x te oynarsan fark yok ama pc de oynarsan fark var.
Not: bir series x sahibi
-
Hocam salla bir 69 Charger fotoğrafı ortalık alev alsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La yine mi sen ya
:)
-
-
Oyundaki toplam araç sayısı 694 adet.
-
-
Hocam, senin pc ciler için yaptığın fedakarlıkları takip ediyorum, hakkın ödenmez. Onlar adına ben teşekkür ederim.
Bu vesileyle herkesin bayramı kutlu olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam fotoyu çok beğendim. Sanırım oyun güncellemeler ile daha iyi hale gelmiş pc platformu için. Çok uzun süredir bekliyordunuz bu görüntü için.
Bu arada önümüzdeki ay horizon 6 çıkacak hocam. Sisteminiz bunun için hazır mı ?
Not: bir series x sahibi
Nasıl yani hocam, horizon 6 ne zaman çıkıyor?
Haydi bi daha bi daha bi daha hep beraber settings girelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X