Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.202
Cevap
79
Favori
203.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim hesap 170+ seviyede. Ne kadar şans çarkı ve süper şans çarkı açtığımı sen düşün. 1-2 kere 5-6 milyona sattığım araçlar dışında hiçbir şey çıkmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bu RS7’yi nasıl alıcaz ya? Açık artırmada denk düşmüyor. Bu sıralar bi etkinlik reward’ı olarak görünüyor ama nasıl o etkinliğe puan kasıcamı anlamadım.

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt
    Mevsimlik görevde mevcutsa altta ne kadar puan toplaman gerektiği yazar. Sezonluk görevde veriyorsa dört mevsimden de yeteri kadar puan toplaman gerekiyor.

Yeni bir araba çıktığı zaman müzayedeye sık düşüyor elini çabuk tutup alabilirsin. RS7 garip bir şekilde aylar önce oyuna geldi kimse o arabayı satmadı. İşin tuhafı yolda da hiç görmüyorum. Millet oyunda bile arabayı garajda seviyor galiba.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Aracı aşırı güzel buluyorum hatta araç resmen yakışıklı :D ama nedense sürüş hissi hoşuma gitmiyor ağır geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    Ben aldıktan 1 hafta sonra sattım öyle aman amanlık bir sürüşü yoktu ama yeni model araçların hepsi kıymetli. Araç yönünden oyun çok zayıf o yüzden yeni model Audi olsun Ford olsun insana uzay mekiği gibi geliyor. Şu oyunda eksik 30 tane araba sayarım. Lisans olayı çok saçma 80-90 modelden 10 tane BMW koyuyorsun ama 7 serisini koymuyorsun. Yine oyunda 30 tane Porsche varken bir tane Volvo S90 koymuyorlar. Bentley lisansı almışlar 2017 Continental var o kadar. Bekliyoruz işte bir yerde Dodge, Cadillac getirmekten tıkanırlar da sıra diğerlerine gelir diye.

Aynen öyle. 100 araç varsa 80 i çok eski model kullanılmayacak araçlar. Kim takar o araçları çok saçma

Son cümlenize istemsizce güldüm hocam. Haklılık payınız olabilir. Teşekkürler.

• Selam Dostlar

Oyuna gecikme önleyici turbo modeli geldiği için eski yaptığım arabalara ufak ufak güncelleme yapıyorum. Laferrari'ye güncel ayarlarla modifiye yaptım. Yine stock görünümde aracın şeklini şemâlini bozmadan en güzel şanzıman ayarını yaptım. Yol tutuşu da çok iyi tam bir makas canavarı. Tek sıkıntısı Ferrari'de aracı dört çeker ayarladığın zaman güçten çok fazla kayıp oluyor. O yüzden mecburen arkadan itişli ayar yaptım bu da çekiş kontrolü açık kullanıma zorluyor. Öbür türlü araba patinajdan kalkamıyor. En fazla 440 km/h sürati görebildim. Forza tamponu vs. taksam muhtemelen 450-460'a kadar çıkarırdım ama 20 km/h fazla gitsin diye çingen tofaşı yapamam. Orijinal görüntüsü bozulmadan en iyi ayar yapıldı. Kullanmak isteyen olursa üretici kısmına "esinax" yazarak en son tarihli yüklediğim ayarı indirip kullanabilir.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

ben kullanıyorum harika bir araç

• SEA YİNE BEN

Yine üşenmediğim zamanlarda eski araçlardan birini güncel turbo seçeneğiyle tekrar ayarladım. 2010 BMW M3 GTS'i eski yaptığım ayarın üzerine koyarak daha manyak hâle getirdim. Eski ayarı silipte sıfırdan ayarlamak gibi bir denyoluk yaptığım için şanzıman ve lastik ayarları 45 dakikamı yedi. Bunda hızlanma daha yüksek olsun diye farklı bir motorda ayarlama yaptım bu sefer de araç bütün performansı 3. viteste veriyor. O yüzden ayarlardan manuel vitesi açıp aracı sadece 3. viteste kullanmanızı tavsiye ediyorum. Normal serbest takılacaksanız otomatikte keyfinize bakın ama amacınız drift bölgelerinde rekor kırmaksa 3. vitese alın bir ayağınızla w tuşuna basın diğer ayağınızla boşluk tuşuna basın araba zaten yolunu bulur. Herkesin yanladığı meşhur göbekte kesintisiz tam tur atıyor. Muhtemelen bu araba için görebileceğiniz en iyi drift ayarı oldu. Kullanmak isterseniz üretici kısmına "esinax" yazarak en son tarihte yüklediğim ayarı indirip kullanabilirsiniz.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Oyunun son versiyonunda rshade çalışmıyor rshade yükleyince oyun açılmıyor. Yapacakları ise...

Hocam ben de deneyip geri bildirimde bulunacağım. Oyundan da beğeni atarım ayara eğer atılıyorsa sağolun.

Beğeniye gerek yok hocam kendi kullandığım ayarları paylaşıyorum. Hoşuna giden varsa indirip kullan. Neredeyse sık kullanılan her arabaya ayar yaptım.

Eline sağlık hocam.

Eyvallah sağ olasın.

• 4 le çok fark var mı forumdaşlarım

• M4'e çatara patara egzoz güncellemesiyle iyileştirilmiş şanzıman-diferansiyel ve lastik ayarı yaptım. Şu ana kadar yaptığım en güzel vites kutusu buna kısmet oldu. 430 km/h sürate sahip. Hızlanması tam kıvamında. Bu sefer M balataları değiştirmedim yalnız stock frenlerin performansı çok iyi değilmiş araba kolay kolay durmuyor. Bunda da saf yanlamalık ayar yapıldı. Eski ayara göre bariz bir iyileştirme var. Serbest sürüşte takılayım diyenler için ultra keyifli bir araba oldu. Drift bölgelerinde kullanacaksanız manuel vitese alıp 3. viteste çok rahat işinizi halledersiniz. Kullanmak isteyen olursa üretici kısmına "esinax" yazarak son tarihte yüklediğim ayarı indirip kullanabilir.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.