Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıllık oyuna da 500tl verdik. Sırf game pass almamak için. Foraza 4 ve 7 bitirmedim kaç yıldır. Ayda yılda bir oynuyorum zaten. Birde ustun nfs serisi aldım hiç açmadım duruyor son oyun yok sadece. Üstüne crew 2 hiç oynamadım. Forza 5 kontrolü nedense hepsinden kolay oyuzden oynaması daha keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Bende indirimde merakla beklediğim unbound payback vs aldım doğru düzgün oynayamadım sildim hepsini. Şu an bana göre en iyi fh5 geliyor. Her hafta sezon etkinliklerini yapıyorum yetiyor şimdilik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allahı para olmuş adamların yeni DLC’yi gördünüz mü? Premium’u adamlardan hayır duası almak için satın almadım. İleride beni DLC ile uğraştırmasınlar diye aldım. Normal oyuna Dodge, Ford, Cadillac getirmekten bıkmadılar dördünden ikisinin kullanılacağı araçları DLC yapıp 75 liraya satıyorlar. Müzayedede araçlar mevcut, almak için tıklıyorum direkt mağazadan DLC satın alımına yönlendiriyor. Araca teklif bile veremiyorsun. Kütüphanemde FH4 de var. On yaşında araç kullanmak istesem oradan devam ederdim. Bu oyunu güncel araçlar kullanmak için aldım. Kardeşlerim yine dayasınlar 20 yıllık Ford’u, Dodge’u. Yeni güzel süper spor araç kullanmak isteyen olursa bir ufak sakal atsın. Gerçekten şu hareket kepazelik başka bir açıklaması yok. Kullanın oğlum Torrent’i sonuna kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Yeni DLC var mı diye baktım da göremedim hocam.

75 TL lik DLC hoş geldin paketi, araçların normal hallerinden bir tık daha iyi sadece o arabalar. Öyle çok kullanılan matah arabalarda değil. Almasanızda olur yani hocam. Arama yaparken sonunda Hoş geldin paketi yazmamasına dikkat edin aynı arabanıyı alırsınız.

Araçların eski olması konusunda sonuna kadar haklısınız.

• CS’den kasa düştü beleşe geldi aldım az önce. Lotus’un yol tutuşu berbat. Araç güçten çok kayıp verdiği için arkadan itişi bozmadım. Yapabileceğim en iyi ayarı yaptım ona rağmen direksiyonu kıracaksan gazı kesmen lazım yoksa anında spin atıyor. En böyle arkayı atan araba Ferrari’dir onda bile sürüş buna kıyasla çok kaliteli. Pagani güzel ama vites kutusunu özellikle hızlanma odaklı ayarlamama rağmen çok yavaş. Normal arabalardan 2-3 tık daha hızlı bir vites ayarı yaptım hâlâ yürümüyor araba. Araç da çok hafif neyin ağırlığı bu anlamadım. Pagani’yi tasarım olarak beğenirim de bu sık kullanacağım özel arabalardan değil. Almayı düşünen varsa böyle envanterden işe yaramayan ıvır zıvırı satarak alın cebinizden 5 kuruş çıkmasın. Araçların birinin sürüşü diğerinin hızlanması hiç hoşuma gitmedi.

• 2 gün oldu yükleyeli 135gb dün ufak bir güncelleme aldı bu günde 12gb güncelleme...
    güncelleme yüklenirken oyundan soğudum kapatıp lol geçiyorum her seferinde 2. saat 30 dk tamamlanacak yazıyor 26mb sabır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Bazen bendede oluyor. Bazen de tek seferde indiriyor neden olduğunu çözemedim. Diskte sıkıntı yok.

• MARABA

Bir saatlik emek sonucunda bu güne kadar yaptığım en keyifli BMW'yi yaptım. Hem otobanda hem de göbekte şanzıman, aerodinami, lastik, süspansiyon, diferansiyel ayarlarını defalarca değiştirerek bu sonuca ulaştım. Aracı bu sefer 4 ileri drift şanzımanıyla ayarladım. Yol tutuşunu bozmadan alabileceğim en yüksek sürati aldım. 420 km/h civarında sanırım. Normalde bodykit olmasına rağmen en başta 440'a kadar çıkardım ama bu sefer yarış aracı gibi oldu drift performansı bayağı zayıfladı. En fazla bu kadar yüksekte tutabildim. Araba kullanımda hiç yormuyor. Kaymak gibi yola oturur ne ileri savurur ne de geri. Viraja girip direksiyonu kırdıktan sonra sadece gazı verin alet yolunu buluyor. Acayip keyifli bir ayar oldu mutlaka deneyin derim. Üretici kısmına "esinax" yazdıktan sonra en güncel tarihli ayarı indirip kullanabilirsiniz.

Edit: Modeli yazmayı unutmuşum 2005 M3 Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 22 Haziran 2023; 13:56:59 >

• Premium ve paralı dlc. Çok iyi :)

• ADETA BİR BLAMUNKO

• Oyuna yeni başlayanlar için iyi bir rehber var mı? İlk defa Forza oynuyorum ve ilk Forza oyunum bu oyun

• BU SEFER BİRAZ UZUN OLACAK

Selamlar. Bayağı bir araca ayarlama yaptım. Genel olarak hepsi yol tutuşu ve sürat bakımından yapabildiğim en iyi ayarlar.

İlk araç 2010 Lexus LFA. Buna stock motor sesinde ayar yaptım. Millet böyle bir arabayı niye V12 motorda yarış için ayarlar bilmiyorum. Yarış için kullanacaksan bir sürü alternatif var. Bu oyundaki tek tük orijinal sesi olan araçtan birisi. O yüzden buna orijinal motorda ayarlama yaptım.

İkinci araç 2018 Dodge Challenger SRT Demon. Bu aracı ilk önce arkadan itişli şekilde ayarladım çünkü güçten çok kayıp veriyordu. Sonra baktım yol tutuşu berbat yani araç kullanılacak gibi değil. Tekrar eşşek gibi arabayı sıfırdan dört çekere göre ayarladım. Stock motordur bunu kulaklıkla oynayın muhtemelen oyundaki araçlar arasından sesini en beğeneceğiniz araba bu olacak.

Amerikan ile devam edelim. Eskiden ayarlamıştım ama gecikme önleyici turbo geldiği için bunu tekrar ayarladım. 2020 Ford Mustang Shelby GT500'e de stock motorda ayar çekildi. Müzik dinleyeceğinize saf Mustang sesi dinleyin.

Sonraki araç 2012 Jaguar XKR-S. Buna can sıkıntısından ayar çektim. Motoru değiştirdim galiba ama dış görüntüye dokunmadım.

Beşinci araç 2017 Bentley Continental Supersports. Buna bildiğin yarış ayarı yaptım. Aracın bütün ağır abi havası gitti ama acayip performanslı oldu. Stock motordu sanırım hem drift hem de yarış için kullanıma uygun.

Altıncı araç GMC Hummer EV Pickup. Buna yapabileceğim en iyi dağ bayır ayarını yaptım. Bizzat oyundaki en yüksek dağda denedim araç dur kalk yapsa bile tıkanmadan devam ediyor. Sadece karlı yerden çıkamadım o da lastikten kaynaklı. Kumda falan sürecekseniz araç arıyorsanız bundan çok keyif alırsınız.

Yedinci araç 2010 Maserati Gran Turismo S. Bunun stock sesi güzeldi motora ellemedim. Yapılabilecek en iyi ayar yapıldı. Forza tamponu-rüzgarlığını takıp havasını bozmadım. Fren balatalarını da değiştirmedim.

Sekizinci Araç 2019 Aston Martin Valhalla. Buna ne yaptım hatırlamıyorum ama sürüşü güzel kullanıyorum.

Dokuzuncu araç Brabham BT62. Müzayedede tesadüfen görünce aldım biraz Lamborghini çakması bir araba gibi. Ayarlayınca güzel oldu ama sürüşünü beğendim. İsterseniz kullanın değişik bir araba.

Onuncu araç 2019 Porsche 911 Carrera S. Buna da diğerleri gibi sürat ve yol tutuşu için en iyi ayar çekildi. Orijinal görüntüsünü Forza tamponu vs. takıp da bozmadım. Garip bir şekilde hızlanma çok yüksek ve 450 km/h civarında bir hızı var. Sesi de güzel bunu mutlaka deneyin.

On birinci araç 2021 AMG GT Black. Buna da yapabileceğim en nizami ayarı yaptım.

On ikinci araç son çıkan DLC'deki 2023 Lotus Emira. Yol tutuşu ne yaparsam yapayım iyi olmadı. Eğer DLC'yi aldıysanız ve nizami bir ayar arıyorsanız indirip kullanın.

On üçüncü araç yine son çıkan DLC'den 2022 Pagani Huayra R. Şu ana kadar yaptığım en hızlı vites ayarını buna yaptım. Araç buna rağmen hızlanmada çok zayıf. Hafif de bir araç yani hiçbir şey anlamadım. Yine DLC'yi aldıysanız bunu kullanabilirsiniz. Bana sorarsanız DLC'yi sakın almayın. Aşağıda diğer Pagani için yaptığım ayarı kullanın.

Son araç 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster. Aracın hem üstü açılıp kapanabiliyor, hem ikonik bir süper spor araba. Buna da 10 ileri şanzımanda saf F1 aracı gibi bir ayar yaptım. Yol tutuşu çok iyi frene basmanıza gerek yok her türlü virajı alır. Bu ayarı kesinlikle kullanın derim 10 ileri şanzımanda araç çok keyifli.

Tüm ayarlar için üretici kısmına "esinax" yazarak en son tarihli yüklediğim ayarı indirip kullanabilirsiniz. İyi oyunlar.

Hocam araca yaptigimiz tasarimi nasil paylaşıldığı biliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda görsem daha doğru yanıt verebilirdim ama yanlışım yoksa backspace’e (silme tuşu) basınca ayarı/tasarımı paylaş seçeneği çıkar oradan devam edebilirsin.

Hocam malesef dediğiniz şekil olmuyor.Araca uyguladığım tasarımı paylaşamıyorum.Tasarımın üzerine geldiğimde tasarım gizlidir diyor.Bunu herkese açık nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Valla hocam ben o tarz bir uyarı almadım bilmiyorum.

Hocam size zahmet bir araca tasarim uygulayip herkese acik paylasabilir misiniz.Resim cekip atar misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bayram ziyaretindeyim hocam dönünce bakabilirim.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.