< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (197. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende indirimde merakla beklediğim unbound payback vs aldım doğru düzgün oynayamadım sildim hepsini. Şu an bana göre en iyi fh5 geliyor. Her hafta sezon etkinliklerini yapıyorum yetiyor şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allahı para olmuş adamların yeni DLC’yi gördünüz mü? Premium’u adamlardan hayır duası almak için satın almadım. İleride beni DLC ile uğraştırmasınlar diye aldım. Normal oyuna Dodge, Ford, Cadillac getirmekten bıkmadılar dördünden ikisinin kullanılacağı araçları DLC yapıp 75 liraya satıyorlar. Müzayedede araçlar mevcut, almak için tıklıyorum direkt mağazadan DLC satın alımına yönlendiriyor. Araca teklif bile veremiyorsun. Kütüphanemde FH4 de var. On yaşında araç kullanmak istesem oradan devam ederdim. Bu oyunu güncel araçlar kullanmak için aldım. Kardeşlerim yine dayasınlar 20 yıllık Ford’u, Dodge’u. Yeni güzel süper spor araç kullanmak isteyen olursa bir ufak sakal atsın. Gerçekten şu hareket kepazelik başka bir açıklaması yok. Kullanın oğlum Torrent’i sonuna kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni DLC var mı diye baktım da göremedim hocam.
75 TL lik DLC hoş geldin paketi, araçların normal hallerinden bir tık daha iyi sadece o arabalar. Öyle çok kullanılan matah arabalarda değil. Almasanızda olur yani hocam. Arama yaparken sonunda Hoş geldin paketi yazmamasına dikkat edin aynı arabanıyı alırsınız.
Araçların eski olması konusunda sonuna kadar haklısınız.
CS’den kasa düştü beleşe geldi aldım az önce. Lotus’un yol tutuşu berbat. Araç güçten çok kayıp verdiği için arkadan itişi bozmadım. Yapabileceğim en iyi ayarı yaptım ona rağmen direksiyonu kıracaksan gazı kesmen lazım yoksa anında spin atıyor. En böyle arkayı atan araba Ferrari’dir onda bile sürüş buna kıyasla çok kaliteli. Pagani güzel ama vites kutusunu özellikle hızlanma odaklı ayarlamama rağmen çok yavaş. Normal arabalardan 2-3 tık daha hızlı bir vites ayarı yaptım hâlâ yürümüyor araba. Araç da çok hafif neyin ağırlığı bu anlamadım. Pagani’yi tasarım olarak beğenirim de bu sık kullanacağım özel arabalardan değil. Almayı düşünen varsa böyle envanterden işe yaramayan ıvır zıvırı satarak alın cebinizden 5 kuruş çıkmasın. Araçların birinin sürüşü diğerinin hızlanması hiç hoşuma gitmedi.
2 gün oldu yükleyeli 135gb dün ufak bir güncelleme aldı bu günde 12gb güncelleme...
güncelleme yüklenirken oyundan soğudum kapatıp lol geçiyorum her seferinde 2. saat 30 dk tamamlanacak yazıyor 26mb sabır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen bendede oluyor. Bazen de tek seferde indiriyor neden olduğunu çözemedim. Diskte sıkıntı yok.
-
Premium ve paralı dlc. Çok iyi :)
-
-
Oyuna yeni başlayanlar için iyi bir rehber var mı? İlk defa Forza oynuyorum ve ilk Forza oyunum bu oyun
-
Hocam araca yaptigimiz tasarimi nasil paylaşıldığı biliyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyunda görsem daha doğru yanıt verebilirdim ama yanlışım yoksa backspace’e (silme tuşu) basınca ayarı/tasarımı paylaş seçeneği çıkar oradan devam edebilirsin.
Hocam malesef dediğiniz şekil olmuyor.Araca uyguladığım tasarımı paylaşamıyorum.Tasarımın üzerine geldiğimde tasarım gizlidir diyor.Bunu herkese açık nasıl yapabilirim bilmiyorum.
-
Valla hocam ben o tarz bir uyarı almadım bilmiyorum.
Hocam size zahmet bir araca tasarim uygulayip herkese acik paylasabilir misiniz.Resim cekip atar misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayram ziyaretindeyim hocam dönünce bakabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X