Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (198. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
aygıt yöneticisinden nvidia grafik kartı sürücüsüne sağ tıkla devre dışı bırak düzeliypr
nvidia desteklemiyor forza horizon5 i
-
Gezmek görev yapmak isteyen varsa ekleşelim. Çok fazla bilgim yok oyun hakkında. Yeni aldım zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her oyunu açtığımda bu hatayı veriyor.
Çözümü için bunu siliyorum, sıfırdan login oluyor sonra. Sorun yok. Ama ertesi gün yine oyunu açtığımda yine aynısı oluyor. Kesin çözümü yok mu bunun? Format attıktan sonra da devam etti.
Oyunum Steam'de. C yerine D sürücüsünde tutuyorum. Aklıma gelen tek sebep bu olabilir diye düşünüyorum ama denemedim. Başka önerisi olan var mı?
-
Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim..
Bu arada birbirimizi ekleyip online şehri gezebiliriz isterseniz.
-
Rica ederim hocam. Oyuna eskisi kadar girmiyorum yapacak bir şeyim kalmadı çünkü. Sen yine de davet yolla ben girdiğim zaman onaylarım. Nickim esinax
Edit: Gerek kalmadı teşekkürler herkese.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 2 Ağustos 2023; 18:24:36 > -
-
-
bu oyunun grafiklerinde sorun mu var?
4080li 2k monitörlü sistem var. tüm ayarlar sonuna kadar köklenmiş. dlss vs. kapalı. kenar yumuşatma ayarı 8x.
buna rağmen arabanın arka camı ile tavanı arasındaki bölgede tırtıklı görüntü var. önden baktığında kaputta tırtıklanma var. bazen uzaktaki ağaçlar, elektrik telleri, şeritler vs. tırtıklanıyor.
ne yapacaz bunu böyle
-
-
Asus GTX 1060 6GB
Ryzen 5 7600X
16GB 6000 MHz DDR5 RAM
Bu sisteme sahip olanlar ayar önerisi var mı?
https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2021-forza-horizon-5-pc-best-settings-series-x-compared
oyun GPU istiyor hocam pek performans alacağınızı sanmıyorum ama buradaki performance mode'daki ayarları deneyin, sadece MSAA kullanmayın TAA, XeSS, FSR 2.0 vb. deneyin.
-
bende standart edition var şu anda , premium'a geçmek istiyorum ama eklenti paketi 533 lira. oyunun premium'u zaten 500 lira iken eklenti almak çok saçma geliyor. üstelik elimde standart sürüm olduğu için premium'u ayriyeten alamıyorum da. nasıl bir yol izlemeliyim? (iade sürem doldu)
-
-
Troll mü bu ne üslub böyle? Sistemim bu yakışmadı falan? Ekran Kartı hariç diğer parçaları yeniledim. İyi bir şey alsak 40 bin TL civarı
Yanlış anlama kardeş, drr5 görüp 1060 görünce şaşırdım sadece, bazı konulara birilei gelip abuk subup mesaj yazıp defolup giden embesiller var. O yüzden yazayım dedim.
Hatam varsa affola.
O sisteme elindekini ekran kartını satıp biraz katıp 6600 alabilirsin. Seni hiç zorlamaz ve çoğu oyunu ultrada oynayabilirsin.
-
Nvidia dışında hiç kullanmadım bir tık nvidiacıyım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X