Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
79
Favori
203.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forza 4 var elimde bügün baktım forza 5 de 500tl düşmüş. sizce forza 5 alınır mı. gamepass üyeliği almak istemiyorum. elimin altında zaten oyun var. çok kararsız kaldım. forza 4 grafilek aynı gibi geliyor hatta forza 4 daha iyi ama forza 5 de araç kullanımı çok daha kolay geliyor

• diabl0 kullanıcısına yanıt

güncel araçlar geldiği için daha avantajlı tabi. Bana göre de 4 daha iyi atmosfer olarak çeşitlilik olarak mevsimsel falan. 5 te bu kadar bariz fark yok. Yani beklentine bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sezonluk etkinlikleri nasıl yapıyorsunuz?üstün yeteneklide 1.olun diyor çok geriden başlatıyor ve yetişmek 1.olmak imkansız gibi.forza horizon 4 çok rahat geçiyordum tüm yarışları ama bu oyunda baya zor gibi?

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• Aracın puan kısıtlaması durumuna göre en iyi ayarı bulup işini görebilirsin. Çoğu ayar başlığına seasonal yazar o şekilde aratarak da bulabilirsin. Üstün yeteneklide araç ne olursa olsun yarış zordur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün oyuna girmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıp durdum. Yine aşağıda paylaştığım video'daki yöntemle sorunu düzelttim.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Khai PQyoutube
    Yesterday, after Windows 10 pro update. I have trouble with Forza Horizon 5. you may not proceed without being signed in to profile. Below is a simple step to fix this bug. Step 1: open credential manager Step 2: open window credentials Step 3: Find XBL|Devicekey, click and remove Step 4: Re-open Forza horizon 5 and re-connect your x-box with steam. Done.
    https://www.youtube.com/watch?v=cV-aVCX6i0Y&ab_channel=KhaiPQ

• babayı izle kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Beyler forzada nasıl vakit geçiriyorsunuz ya. Ben haftalık görevleri yaparken bile sıkılıyorum artık nasıl keyifli hale getirebilirim yolları ezberledik yarış rotalarını ezberledik

• Berkayyonal B kullanıcısına yanıt
    Eleyiciye girebilirsiniz.Event laplar var onlar guzel.Hic olmadi araclari modifiye etmeye calisarak zaman geçirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Event laplar dediğiniz tam olarak nedir

• Ben de ps4 orijinal kolu var ama oyun tanımadı. Ne yapmam lazım?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Ben de ps4 kolu ile oynuyorum YouTube da çok güzel video var DS4 Windows’u indirmen lazım

• Arkadaşlar xbox gamepass ile uzun süredir oynuyorum oyunu. Steamde indirime girmiş alayım dedim fakat bu gamepass ilerlememi steam e taşıyabilecekmiyim yapan var mı böyle bir şey?

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Taşıyamazsın sıfırdan başlaman lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox one için hesap satmak isteyen varsa pm paylaşım da olur

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.