arkadaşlar forza 4 var elimde bügün baktım forza 5 de 500tl düşmüş. sizce forza 5 alınır mı. gamepass üyeliği almak istemiyorum. elimin altında zaten oyun var. çok kararsız kaldım. forza 4 grafilek aynı gibi geliyor hatta forza 4 daha iyi ama forza 5 de araç kullanımı çok daha kolay geliyor |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (196. sayfa)
-
-
güncel araçlar geldiği için daha avantajlı tabi. Bana göre de 4 daha iyi atmosfer olarak çeşitlilik olarak mevsimsel falan. 5 te bu kadar bariz fark yok. Yani beklentine bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar sezonluk etkinlikleri nasıl yapıyorsunuz?üstün yeteneklide 1.olun diyor çok geriden başlatıyor ve yetişmek 1.olmak imkansız gibi.forza horizon 4 çok rahat geçiyordum tüm yarışları ama bu oyunda baya zor gibi?
-
-
-
Aracın puan kısıtlaması durumuna göre en iyi ayarı bulup işini görebilirsin. Çoğu ayar başlığına seasonal yazar o şekilde aratarak da bulabilirsin. Üstün yeteneklide araç ne olursa olsun yarış zordur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün oyuna girmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıp durdum. Yine aşağıda paylaştığım video'daki yöntemle sorunu düzelttim.
Khai PQyoutubeYesterday, after Windows 10 pro update. I have trouble with Forza Horizon 5. you may not proceed without being signed in to profile. Below is a simple step to fix this bug. Step 1: open credential manager Step 2: open window credentials Step 3: Find XBL|Devicekey, click and remove Step 4: Re-open Forza horizon 5 and re-connect your x-box with steam. Done.https://www.youtube.com/watch?v=cV-aVCX6i0Y&ab_channel=KhaiPQ
-
-
teşekkürler
-
Beyler forzada nasıl vakit geçiriyorsunuz ya. Ben haftalık görevleri yaparken bile sıkılıyorum artık nasıl keyifli hale getirebilirim yolları ezberledik yarış rotalarını ezberledik
Eleyiciye girebilirsiniz.Event laplar var onlar guzel.Hic olmadi araclari modifiye etmeye calisarak zaman geçirebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Event laplar dediğiniz tam olarak nedir
Ben de ps4 orijinal kolu var ama oyun tanımadı. Ne yapmam lazım?
-
Ben de ps4 kolu ile oynuyorum YouTube da çok güzel video var DS4 Windows’u indirmen lazım
-
Arkadaşlar xbox gamepass ile uzun süredir oynuyorum oyunu. Steamde indirime girmiş alayım dedim fakat bu gamepass ilerlememi steam e taşıyabilecekmiyim yapan var mı böyle bir şey?
-
Taşıyamazsın sıfırdan başlaman lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox one için hesap satmak isteyen varsa pm paylaşım da olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X