< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 6 Kasım 2021; 19:33:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (32. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
3080 mi düşük kart? 6800, 3090’ı mı tokatlayacak? Ağır saçmalamışsınız.
Xbox Series X’in grafik gücü yaklaşık olarak 3060 Ti gücünde. PS5 tarafı ise 3060 gücüne falan denk geliyor. İşlemcileri ise aynı. Zen 2 mimarili 3700X’e denk geliyor.
Tabii ki konsollar tek donanım olduğundan oyunlar daha optimize şekilde çıkacak.
Xbox’ta 4K 60 FPS - Medium ayarlar varken ULTRA / High seviyesindeki kalite modunda 30 FPS’e kilitli.
3080 ile 4K - 60 FPS - Extreme kilitli şekilde su gibi oynanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Kasım 2021; 20:0:32 >
-
Keşke Nvidia DLSS desteği olsaymış bu arada. Tüm ayarları Extreme’e çakardık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dikkatimi çeken sizin cpu işleyici yani mavi noktalar hiç cpu simulasyon yeşil çizgi ile temas etmiyor benim yaptığım konuda gördüğüm benchmarklarda hep temas var sıkıntı amd nvidia değil gtx 2080 super ve aynı işlemci ile karşılaştırıncada sizin performans düşük birkaç deneme yapıcam ona göre bir çıkarım yapabilirim belki.
-
Çok teşekkürler hocam deneyeyim bir.
-
-
Benim karşılaştığım tek sorun "bağlantınız kesildi" uyarısı maalesef, umarım hızlı şekilde çözerler. Sürekli bağlanmaya çalışmak sinir bozucu oluyor.
-
Türkiye'de yaşadığımızın bir gerçeği olarak, 24Mbps internet ile (o da stabil değil) oyunu indirmeye çalışıyorum :)
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150932186
Fake hesapları pek fazla hatta hiç ciddiye almayın.
''3080 8GB'' yazmasından zaten ne olduğu az çok anlaşılıyordur. Bunun dil sürçmesiyle veya dalga geçmeyle falan da alakası yok.
-
Oyunu mutlaka SSD ye yükleyin hocam, HDD hem yükleme süresini etkiler hemde özellikle yüksek hızlarda dokuların yüklenmesi yavaşlayacağından dolayı doku yüklenmeme gibi görsel hataların olmasına neden olacaktır. Eski oyunlarda kullanabilirsiniz ama yeni oyunları boyutu ne olursa olsun SSD ye yükleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah yardımcısı olsun, ne diyeyim.
-
3080 iyi kart diyenler keşke dlss olsaydı ayarları açardık diyor ama ben fake hesap oluyorum iyi mi
3060 Ti ile 4K - ULTRA - 60 FPS - HDR oynuyorum. DLSS desteği de olsaydı oyunda EXTREME'e geçebilirdim, bundan bahsediyorum. 3080 sahibi zaten dibine kadar vurup oynuyor oyunu?
-
Haklisiniz hocam da iste elde tek ssd var 500gb, win11 kurulu. Kalan kisma da gunumuz oyun boyutlarinda 3-4 oyun ancak kurabiliyorum. İleride bir ssd daha alma planim var ama alana kadar idareli kullanmaya calisiyorum. FH5'i henuz alamadim ama aldigimda ssd ye kuracagim bir sekilde bakalim.. ssd dekilerden bir oyunu bitireyim de sileyim biran once yer acilsin :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 6 Kasım 2021; 20:43:30 >
Buglı olmasının ve optimizasyon açısından çok da iyi olmamasının sebebi Day 1 Patch'in yüklü olmaması olabilir mi acaba?
-
Hocam oyunun optimizasyonu gayet iyi, çok iyi olabilir ileride.
Ama oyunda görsel bug'lar mevcut, evet. Ve ben de resmi çıkışıyla birlikte sağlam bir patch geleceğini düşünüyorum. FH4 bile ayda bir büyük update alırdı hep. Sayısız, irili / ufaklı bir sürü patch gelmişti. Bunda da öyle olur.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X