Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
24
Favori
24.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ayarları bire bir uyguladım oyun adama benzedi. 50 FPS civarı alıyorum 6700 XT ile ama akıcılık konusunda sorun çok yok, gündüz ve yağmursuz yarışlarda 60'ı geçiyor. Bu arada yüklemeyen varsa AMD Forza için game ready sürücü yayınladı stutter konusunu baya düzeltiyor.

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna gelen yama var mı? Ya da yakında gelecek olan?

• GUERRA kullanıcısına yanıt

Ben saçma sapan bir ayarı açtım sanırım çok düşük fps alıyordum. Sonra nidanın ayarlarını yaptım. bazı ayarlar auto da kaldı onlarıda tek tek açtım akıcı çalışmaya başladı. rtx felan her şey açık ama ilk gün bir garip çıkıyordu. internetim çok hızlı güncelleme mi aldı bilmiyorum her şey ultrada iyi çalışıyor şuanda bende anlamadım. dlss kalite kapalı bende sadece.

• Diğer yorumumda yazdığım gibi severek oynuyorum fakat oyunda bir olmamışlık var.

- Özellikle online modları beni delirtti. İnternetimde hiç bir sorun olmamasına rağmen connection sorunları yüzünden oyundan düştüğüm çok oluyor.

- Grafik olarak Starfield gibi. Bazı yerlerde kötü gözüküyor, bazı yerlerde iyi gözüküyor. Arabalar arasında bir tutarsızlık var sanırım vakit kazanmak için bazı araçlara pek uğraşmamışlar.

- Oynayan herkesin fark edeceği gibi araba seçim ekranında arabalar bir garip gözüküyor, ışıklandırmadan dolayı.

- Horizon'da olduğu gibi araçların birbirine çarpmasını engelleyen özellik gelmesi lazım. Adam virajı alamayacağını anladığı zaman sizi de yoldan çıkarıyor.

- Yapay zeka çoğunlukla sizi umursayıp çarpıyor bu hoşuma gitti fakat virajı alırken üstüne giderseniz size yol vermek için yoldan çıkıyorlar.

- Son olarak olumlu olarak kokpit kamerası çok başarılı.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

Benim ayarlarımın beğenilmesine sevindim; herkese iyi eğlenceler :)

• 1080p full ayarlarda 70 küsür fps lerde oyunu oynayabiliyorum fakat 10 dk sonra falan birden oyun duruyor anlamadım bir türlü. Bu sefer donunca oyunu acasım gelmiyor şu baslangıçtaki olay yuzunden. Sanırım birşeyleri kısmam gerekiyor ayarlardan anlamadım gitti. Soğuyorum bu şekilde. Bir oyunda cillop gibi cıksa ne olur sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 14 Ekim 2023; 17:8:49 >
  • Öner Şenolyoutube
    Forza Motorsport-BMW M3 2005-Nurburgring GP-Ryzen 5 5600-RTX Asus Dual 4070|Xbox Controller Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?si=HIQhAv-wbxAHZp18&v=wMyEXDx6taE&feature=youtu.be

Öner Şenolyoutube
    Forza Motorsport | BMW M3 2005 | SPA | Ryzen 5 5600 | RTX Asus Dual 4070 | Xbox Controller Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?si=bPkc6TFI2ACQmMk0&v=mT-J3MI2_vk&feature=youtu.be

Bende buradaki arkadaşların tavsiye üzerine ayarları yaptım. 2k ultra ya yakın %150 ölçeklendirme ile gayet güzel ve akıcı oldu oyun şuan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hafta içi yama çıkacağı söyleniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt

Çok özel bir ayar yapmadım açıkçası gain düşürdüm oyun içinden titreşimi %60 ayarladım. Kerpleri ve kaymayı hissetsem yetiyor bana. Çok gain fazla efor harcatıyor.

• İlk kez bir yarış oyununda geçe yarışına bayıldım. İnanılmaz keyifli

• Arkadaşlar bu forza motorsportu indirmiştim bugüne vakit bulabildim denemek için. Ama oyuna her girişimde felaket bir cızırtı var seste. Ne yaptıysam çözemedim. Oyunun sesleri + bu cızırtı cazır cuzur oynuyorum. Böyle bir ses problemi yaşayan oldu mu?

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Ses sorunu hiç yaşamadım ama iyi optimize edilmemiş dlss etkisiz gibi .pek ilerlemedim düzeltme bekliyorum. Bu sene düzeltme beklemekle geçecek herhalde fc 24 ü bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 15 Ekim 2023; 23:45:29 >
  • 3060 90w 5600h 16gb ram ve ssd li laptopta low ayarda oyun oynuyoruz. Bu ne kadar kötü bir optimizasyondur yahu.

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Hocam 3060 mobil. Masaüstü 3060 ile alakasız bir kart. Masaüstü nde 2060 gücünde
    2060 günümüz için ayar kıstırır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende mi bir sıkıntı var diyecektim ama herkes sıkıntılı anladığım kadarı ile.

4070ti ve 13700k ile nasıl bu kadar fps drop oluyor anlamak mümkün değil. 90 lardan 30 lara düşüyor ara ara.

Hadi performans düzelir diyelim;

grafikler horizon 5te daha güzeldi resmen.

Menü desen bir halt göremedim.

valla açıklandığından beri bekliyordum ama büyük hayal kırıklığpı oldu bana. GT'nin tırnağı olamamış cidden.

• erken erişimle birlikte oyun çıkalı 15 gün oldu sanırım.. halen replay mod çalışmıyor şaka gibi.. cyberpunk'ın erişime açılması kadar sıkıntılı bir giriş yaptı oyun..

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Valla cyberpunk phantom liberty dahil diğer hiçbir oyunda "neredeyse" ayar kısmıyorsam bunda hayli hayli kısmamam lazım. Eti ne budu ne.

• Bu high res texture pack nerden indiriliyor ben göremedim otomatik mi iniyor yoksa pc versiyonunda?

• Eğer indirirken seçimi kaldırmadıysanız otomatik iniyor diye biliyorum. Eğer kontrol etmek isterseniz de Xbox App üzerinden sol tarafta oyuna sağ tıklayıp "Yönet" seçeneğini seçin. Gelen ekrandan "Dosyalar" bölümüne tıklayın, altta "Yüklemeyi Değiştir" seçeneğini göreceksiniz, ona tıklayarak kontrol edebilir, indirmediyseniz seçip indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 17 Ekim 2023; 19:18:39 >
  • forza support
    Forza Motorsport Update 1.0 Release Notes – October 17, 2023
    https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/21899609294227

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.