Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
24
Favori
25.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben 1 sene önce gamepass te oynadığımda gameplay ve grafik olarak hiç beğenmemiştim. Horizon 5 le devam etmiştim. Reddit te çok övüldüğünü görünce değişmiş olabilir diye düşünerek aldım. Sanki başka oyunmuş gibi geldi çok iyileştirmişler. Herkese de bahsediyorum çok iyi oyun olduğundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Uzundur bakmamıştım oyuna, bundan çok haberim yoktu, bi ara kontrol edeyim bakalım.

Teşekkürler bilgi için..

• Bende tekrar indireceğim steam den özellikle 2000lerin mercedesini ve 80lerin BMW sini kullanması çok zevkliydi.

• Naaptınız oynamaya devam mı?

• ben devam ediyorum. kariyerde ilerliyorum ve online da da rank almaya çalışıyorum. haftalık ödül kasacak kadar zaman bulamıyorum diğer oyunlar daha çok vaktimi alıyor. Kariyerde yz sürücüler çok agresif saçma hareketler yüzünden iyi götürdüğüm yarışlarda zaman penaltısı alıyorum ya yarışı tekrar başlatıyorum ya da alt+f4 atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 4 Mart 2025; 15:56:9 >
  • phalantan kullanıcısına yanıt

Geriye sardırmayı kullan çünkü o şekilde single play oynanmaz aşırı saçma bir Bilgisayar zekası var.

• kullanıyorum tabi de kariyer mod için almıştım sadece. herşey çok güzel oyunda baya severek oynuyorum ama bazen tam modundasın güzel güzel yarışıyorsun. sonra saçma sapan bir hareket yapılıyor ai tarafından. online zaten assetto corsa competizione oynuyorum. orda insan kontrollü daha zevkli tabi.

• Uzun süredir Gt7 ve Forza motorspor tartışması vardı. O kadar övdükleri oyun gt7 nin yanından geçemez. Sürüş dinamikleri çok kötü. Tek artısı güncel araçların oyuna sürekli eklenmesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.