sonunda iade etme diyen biri çıktı. fh5 zevk alarak oynadım fm8 de o kadar kötü olmasa gerek. sağol tavsiyelerin için |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (36. sayfa)
-
-
Çok kötü değil bugüne kadar baya bir araba oyunu oynamış birisiyim az çok bir deneyimim var .
Kendince bir oyun yapmışlar fakat kalkıp bu oyunu Gran Turismo ile karşılaştırmamak lazım fakat asla ve asla çöp bir oyun değil bir sürü çöp oyun gördüm daha önce.
-
Ben şu an oyundan çok keyif alıyorum. Joystikle oynayan birisi olarak beni tatmin ediyor. Grafik yönünden güncellemelerle araç modellemesi hariç bence granturismodan biraz ilerde gibide hissettiriyor. Şahsen iki oyunıda şu an oynayan birisi olarak ps5 proda gran turismo güncellemesi beklenen etkiyi veremedi. Forza son yamayla birlikte pc de bazı gün dilimlerinde daha hoş ve izlenesi görünüyor. Gt7 deki bir çok oyun modu ve hep yapacak birşeylerin olması gibi şeyler bu oyunada eklense bence daha da ileriye taşıyacaktır oyunu. Şahsi fikrimdir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu nihayet gece oynamaya başladım. bu saate kadar gördüklerim çok olumlu. ben de az çok nfs assetto wrc crew fh5 gibi farklı türdeki yarış oyunlarını deneyimledim. simulasyonlar benim için ayrı bir yerde çok iyi olmasam da. ama bu oyunu da çok beğendim. bu kadar uzun saatler oynatması da çok güzel. simulasyonlarda birkaç saate yoruluyorum ama crew fh gibi oyunlar gibi bu oyunda pek yormuyor ve eğlenceli
-
Oyun iyi kötü demedim zaten sadece multi kısmında ciddi sıkıntılar var eşitlik açısından çünkü arabaya ayar yapan ile yapmayan arasında bariz fark var imkansız yarışlarda iyi bir noktada tamamlaman
istediğin kadar aynı arabayı al istediğin kadar iyi oyna araba ayarlarını piste göre yapmadın mı hikaye diyeceksin "sende yap" işte o kısımda oyunun boktanlığı ortaya çıkıyor yani oyuncu yanlı değil o kısım öğretici değil paylaşılan hazır ayarların içine girip bakamıyorsun nasıl yapmışlar diye baka baka öğreneyim diyorsun olmuyor
bu sefer diyeceksin kilitli kullan kullanayım da bazen yarışın tur sayısı farklı olabiliyor her halükarda ayara girip ince ayar çekmen gerekiyor
Çeşitli araba ayarlarını öğreten vidyolar varda gerçekten kafam basmıyor baya bir detaylı çünkü anlatımlar basit değil bu ayarlar ancak ve ancak baka baka öğrenebilirsin
Microsoft bu araba ayarlarını isteyenler kilitsiz de paylaşabilir seçeneğini niye vermez anlamış değilim yani burada ki mantık ne mesela? Oyuncular çile çeksin mi mantık?
Bu araba ayarı mevzusu dışında diğer multi de göreceğin belli başlı sorunlar diğer araba oyunlarında da var üç aşağı beş yukarı Gran Turismo da da var toxic oyuncu mesela orada da var cezalandırma sisteminin açıklarını kullananlar çok da kafaya takmamak lazım öteki türlü mükemmel bir araba oyunu yok.
-
Evet, bu gerçekten oldukça garip ve sinir bozucu bir durum. Tuning ayarlarını başkalarından indirip kullanabiliyorsun ama onları inceleyememek veya detaylarını kurcalayamamak hem öğrenme sürecini baltalıyor hem de oyunun topluluk tabanlı yapısını tam anlamıyla değerlendiremiyor.
Teknik bilgisi az olan kullanıcılar, deneyimli oyuncuların ayarlarını inceleyerek öğrenebilirlerdi. Bu, oyuncu topluluğu için inanılmaz bir öğretici araç olabilirdi. Ayarları indirip kendi oyun tarzına veya yarışa göre küçük dokunuşlar yapamamak, tuning'in özgürlüğünü kısıtlıyor.Neden ayar sıfırlanıyor ki? İnsanların kendi başına incelemesi ve üzerine bir şeyler eklemesi oyunun keyfini artırırdı.
Yani oyuncuların sadece başkalarının tuning ayarlarını kopyalayıp her şeyin "en iyisini" hızlıca öğrenmesini engellemek mi sebep.Tuning ayarlarını detaylıca inceleyip, herkesin kolayca mükemmel ayarları öğrenmesi rekabeti etkileyebilir. Oyuncuların kendi deneyim ve bilgi birikimleriyle uğraşmasını istiyor olabilirler. Kendi tuning ayarlarını yapan oyuncuların emeklerini çaldırmamakta olabilir. Çok saçma. Birçok güzel oyunda böyle mide bulandırıcı bir detay çıkıyor illa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 20 Aralık 2024; 12:45:3 >
-
Debriyajlı manuel ayarlarda direksiyon setiyle yarışanlara bir sorum olacak. Nasıl start alıyorsunuz? Ben uzun süre sadece kötü kalkışlar yaptım. Debriyajı çekerken aşırı yumuşak bir ayar yapmak gerektiğini farkettim. Sim yarışlarında ya da diğer oynadığım simcade lerde bu kadar zor bir mekaniğe rastlamamıştım. Bunun için çok sayıda restart yaparak ustalaşmaya çalıştım ve zorlanarak da olsa başardım diyebilirim. Ancak hala başlangıçlarda 2-4 araç geriye düştüğüm zamanlar daha fazla. Çok ince bir ayar çünkü bulduğum. Ayrıca, sanmıyorum ki herkes debriyajı bu kadar usta yönetsin. Başka bir şey yapılıyor olmalı. Peki, siz nasıl kalkıyorsunuz?
Reddit'te sordum, pek çok farklı cevap aldım. En garip cevaplardan biri, hiç debriyajla temas kurmadan birinci vitesin oranını düşürmemi söyleyen oldu. Başta biraz dalga geçiyorlar mı diye düşündüm, ama denedim. İnce ayarlarla debriyajı yumuşatıp gazı artırma yöntemimden çok daha iyi bir start aldım. oyundan baya soğudum bu kadar saçma bir hareket olmasından dolayı. O yüzden bu yöntemi kullanmak yerine daha gerçekçi bir çözüm arıyorum.
-
Bunu oyunun prolarına sorman lazım tahminim "araç ayarları" dır büyük ihtimal manuel hiç denemedim.
-
Oyunu bir süre oynadım. Gayet başarılı bir oyun olmuş. Güncellemelerle beraber şu an iyi seviyede diyebilirim. Kariyer modu güzel ve öğretici. Online mod ise yeni başlayanlar için zor. Direksiyon setiyle oynayanlar daha rahat bir yarış çıkarıyorlar. Gamepad ile iyi bir şekilde oynuyorum ama direksiyon setiyle daha iyi olacağı kesin. İndirime girdiğinde alınabilir. Tavsiye ederim.
-
Race into 2025 with BMW Month in Forza Motorsport
steamcommunity.comSteam :: Forza Motorsport :: Race into 2025 with BMW Month in Forza Motorsporthttps://steamcommunity.com/games/2440510/announcements/detail/511820516068164387 -
Oynuyon mu hala nasıl iyi mi oyun?
-
oyunu severek oynuyorum. ceza sistemi ve insanların agresif tavırları sıkıcı. hiç temas etmesende sana çarpmamak için bariyerlere giren adam yüzünden ceza yiyorsun mesela. bir de kariyer modunda yz çok agresif bana sürekli çarpıyorlar yz neden bu kadar agresif yapılır ki. onlineda da çok çarpıyorlar simracing te mesela böyle bir şey minimum fm de herkes çarpmadan dönüş almıyor sanki. ama çok zevkli ve güzel bir oyun. takılmamak lazım bu saydığım konulara. sanki oyunun bir mekaniği gibi görüp geçeceksin. grafikler çok iyi oynanış hissi iyi. Perşembe günü Assetto Corsa Evo çıkacak o zamana kadar devam
-
Oyunu tekrar yükledim arada sırada gireceğim
-
Baktım Gran Turismo'nun PC'ye geleceği yok, oyunu yaklaşık 1 ay önce Steam'den aldım. Daha önce konuşulan tüm olumsuzluklara rağmen oyun yine de zevk veriyor bence. Eğlenceli vakit geçiriyorum. Bu türe ilgisi olup da yorumları yüzünden uzak duranlar varsa almalarını öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTGI güncellemesi ile tanıtımındaki grafik kalitesine döndü. Soluk ve renksiz hava gitti. Işık kaynağı değişince renkler yansımalar gölgeler çok başarılı bir hale geldi Şuan keyifli oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X