Steamde hazır yüzde 50 indirimdeyken premium sürümü almayı düşünüyordum fakat son 2-3 sayfayı okuyunca oyundan soğudum resmen. gamepass ile çıktığı zaman 1-2 ay kadar oynayıp sorunlarına rağmen keyif almıstım fakat sanırım steam bakiyemi gt7'ye harcayacağım eğer pcye çıkarsa. |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (34. sayfa)
-
-
Bu oyunu gamepass'den oynadım "iyi ki almamışım" dedim çünkü değmez bana göre tabi
Gran Turismo eğer PC'ye sorunsuz bir şekilde çıkarsa parasını edeceğini biliyorum çünkü bir oyun Gran Turismo bu Forza Demo
böyle Game Pass'de bir araba oyunu olsun diye yapılmış bir demo
bu oyunun sorunu oyunu tam bir oyun yapalım diye yapılmamış olması çünkü o kadar sorunu var ki her yeri sorun her yeri ama
eksiklikleri geçtim absürtlükler var .Başkaları tarafından arabaya özel ve pistlere özel paylaşılan araba ayarları kilitli içine girip nasıl yapıldığına bakamıyorsun aynı kilit araba boyalarında da var niye varlar bunu biri bana açıklasın ya
Microsoft Office programı mı bu kısıtlar var parasını versen bile istediğini yapamıyorsun klasik Microsoft diyorum bunun açıklaması olarak gün gelecek Game Pass'in o kadar da güzel bir şey olmadığını tüm oyuncular görecek bunu da biliyorum niye çünkü Microsoft sebebi bu adamların soyu sopu kanı bu şekilde DNA sın da var.
Kilit
kapalı Kod
Her şeye para
Onun bunun önünü kapama engelleme bunlar yani oyun mu oynucan verecen parayı Playstation oyunu oynucan Rockstar GTA Red Dead oynucan ne bilim bunun gibi kendini kanıtlamışlar ile devam edeceksin sonradan parasını verdim artık benimsin diyen firmalar ile uğraşmayacaksın.
Edit: En basit örneğini veriyorum Gaijin firmasının Crossout oyunu var oynuyorum tasarımlar var paylaşılan başkları tarafından alıyorum tasarımı istediğim gibi değiştirebiliyorum bir KİLİT yok Araba ayarına KİLİT eklemenin mantığını nedir abi allah aşkına ya bu ne saçmalık ya Coca Cola formulü mü bu vallahi kafayı yicem şimdi bu kadar absürt bir oyun nasıl oldu ya nasıl satabiliyorsunuz bu oyunu arkadaş evlat olsa sevilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Nisan 2024; 10:32:30 >
-
hocam o tune ve liverylerin kilitli olma durumu nerdeyse iki serinin de tüm oyunlarında vardı. nedenini bilmiyorum ama forza 5 ve horizon 2den beri tüm seriyi oynadım gerek satın alarak gerek gamepassten, herzaman kilitli olurdu tune ve liveryler.
-
superonline'da kasım ayında hızımı 100'den 500'e çıkarınca 1 senelik ge-force now üyeliği verdiler . bu oyunda forza horizon 5 gibi çark para hilesi olmadığı için , dandik boşta duran laptoptan gfn açıp 6 saniyede bir W tuşuna basan bir bot yaptım afk görünüp oyun durmasın diye . hakone pistinde 80 tur attırıp kontrol ediyorum anydesk ile . sistemi sömürmek diye buna denir . ilginç 1060 ekran kartı yerine 2080 geliyo artık biraz para basmışlar sanırım . 1060 neydi öyle zaten rezillik .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 22 Nisan 2024; 14:39:3 > -
bunu yapmaktaki amacın nedir? oyun içinde para kasmadan tüm araçları zaten kullanabiliyorsun kiralama sistemiyle. normal akışında oynadığında da zaten ihtiyacın kadar para kazanıp istediğin arabayı da alabiliyorsun. cidden amaç ne?
-
kafana göre tuning yapmak için eşşek yüküylen kredi istiyo. lvl kasarsan hem para hem beleş upgrade geliyo hem de araba senin daha nolsun .kasılan lvl ile araba beleş upgrade olurken yanında gelen para ile yeni araba alma ve lvl atlatma döngüsü oldu mis . . i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 23 Nisan 2024; 13:38:57 > -
Kesinlikle önermiyorum. bu rezil oyuna gidecek tek bir kuruş bile gözümde parayı çöpe atmaktan farksızdır. altında ezilecek kadar büyük vaatler, yanıltıcı gameplay demolarla ve anlatılanlarla tamamen alakasız bir retail sürüm yani sözde "bitmiş ürün". görsel dizaynına ve bazı motor seslerine hiç özen gösterilmeyişi, rezalet durumdaki bitmeden ve bozuk çıkışını saymıyorum bile. düzeltilecek şeyler var, asla düzeltilmeyecek temelinden sıkıntılı durumlar var malesef.
gt7 de bir noktada diğer sony excleri gibi pcye mutlaka gelecektir. acele etmeyin bence.
-
Yusyuvarlak iki tane mi ne pist var Amerika Daytonanın bir versiyonu sanırım game pad ile 15 dakikayı doldurana kadara kadar turları ayarlıyorsun ve ayarları da körler için yapıyorsun
plastik lastikler var saç bandı gibi onu gamepadin gaz joyistiğine sıkıştırıyorsun bilgisayar başından kalkabiliyorsun bu şekilde
bunun daha iyisini program kurup yapanda varmış 14 dakika da bir afk olmasın diye tuşa basma komutu yolluyormuş ben denemedim detayını bilmiyorum.
-
ben yapıyorum onu işte . "W" (Gaz) tuşuna basıyor 6 saniyede bir . istersen değiştirebilirsin . makro programını upload edip programla bot dosyasını atayım sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 25 Nisan 2024; 0:42:42 > -
Aylar sonra bir oyuna gireyim dedim anında oyunu neden oynamadığımı oyun bana direk hatırlattı.
1-Buzlu yol gibi arabayı yolda tutmaya çalışma, araba ile ayrı uğraş diğer rakiplerin ile ayrı uğraş berbat incecik pistlerde ayrı uğraş.
2-Berbat bir saçma sapan bir cezalandırma sistemi, bunu detaylandırmaya gerek var mı?Adam cezayı alıyor görüyorum ve benim önümde avantajı sağlayıp devam ediyor hiç bir yavaşlatma yok adam yaptığı ile ödül almış oldu?
3-Araç için paylaşılan ince ayarların ve paylaşılan araç boyalarının kitli olması , yahu iyi de ben belki o boya üzerinde kendime göre bir jant boyası kullanacağım daha da detaylandıracağım neden kitli?Ve ya ince ayarların nasıl yapıldığını baka baka öğreneceğim neden kitli?
Sonuç: Kıssadan Hisse uzak durun Gran Turismo'yu bekleyin ki umarım gelir ve beklediğimize değer sanmıyorum ama neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Mayıs 2024; 16:14:24 > -
3. maddede söylendiğin konu bir sorun değil. dikkat ettim sürekli bundan şikayet edip duruyorsun ama yapımcıların ta 2005ten beri forzalarda uyguladığı bir özellik, bir tercih.
bundaki mantık da insanlar saatlerini harcayıp tuning ve tasarım yapıyorlar, onları paylaştığında indirme ve beğenme başı ufak oyun içi credit kazanıyorlar. belli bir tuner seviyesini geçerlerse horizon oyunlarında, ikinci el kısmına daha yüksek max satış bedeline arça koyabiliyorlar. o ince ayarlar kilitsiz olsaydı bu insanların emeğine yazık olurdu.
bu yüzden boşuna kafaya takıyorsun.
oynamamak için bu saydıklarının yüz katı fazla olumsuz sebep var. grafiklerden pilot animasyonlarına, ışıklandırmadan arayüze kadar.. malesef eski sağlam tutkuyla ve bilgiyle işini yapan motor sporlarına aşina olan direkt o konuda teknik bilgisi olanlardan oluşan ekipler artık yok. son derece birbirinden kopuk , kısa kontratlı ve özensiz iş yapan yapımcılarla uyduruk bir oyun çıkardılar piyasaya. asla düzelmeyecek sorunları var. bu oyunun kıçı yeni pistlerle ve arabalarla toparlanamaz. önümüzdeki oyunlara bakacağız.
-
Bence bu tamamen bir saçmalık oyunda Credit kazanmak mı önemli yoksa mümkün mertebe oyunda eşitliği sağlamak mı?
Yani işinde gücünde olan birisi nasıl saatlerini harcayarak bu ayarlara erişebilir?Birisi yapmış ise bunu paylaşmak ve bu bilginin yayılmasını sağlamak lazım oyunun daha kaliteli olması açısından niye çünkü multiplayer ve birbirimiz ile yarıştığımız bir oyun
Ayrıca şu da var oyunda 1000 tane mi ne araç var bu 1000 aracın neredeyse sonsuz farklı konfigrasyonu var üstüne bir sürü pist var bunların birbiri ile optimize edilip ortaya bir sonuç çıkması çok uzun sürebilen bir süreç yani bunu basitleştirileceğine "kilit" leyerek daha da yapılmaz kılıyorsun niye? Birileri Credit kazanacak diye saçmalığa bak.
-
Olayı anlamamışsın. biraz empati yapman lazım. tam aksine bu tuningler açık olarak paylaşılsa önüne gelen kopyalayıp , çokca zaman harcayıp ince ayarları bulanların emeğini hiç etmiş olur. bu, oyunu daha kaliteli yapmaz.
bir dengeleme yapılacaksa , 2014 driveclub sistemi gibi olmalı. araç yerine üretici marka ilerleme sistemi, tuning modifiye hiç olmayacak, adil şartlarda herkes yarışacak. bunu da sağlamak çok zor hele ki günümüzde eski kalifiye developerların kalmaması ve bunun da en büyük sebebinin berbat MS yönetimi olmasından ötürü.
-
Senin savunduğun sistemde senin 10 dolar mı ne para verip Akıllı telefon uygulaması alman lazım bu mu empati yapmamı sağlayacak şey?
Abi isteyen istediğini paylaşsın niye kilitli olsun ki oyundan iyi anlayan hangi ayarın işe yaradığını bir zahmet dener bulur ve neden aracın hızlı olduğunu da kilitsiz sistemde girer bakar ve öğrenir ne var bunda?
Ben sana söyleyeyim tam bir saçmalık kilitli olması aynı zamanda paylaşılan boyalarda ha kilitli yapmak isteyen yapsın bize ne ben kilitsiz olsa jantlarını camlarını spoiler'ı farklı boyayıp beğendiğim bir boyayı daha da sevebileceğim hale kendimi tamamen temsil eden bir boyam olmuş olacak ne var bunda?
Multiplayer oyun oynuyoruz ne kadar az zaman harcarsak oyunu daha fazla oynarız bu bu kadar basit.Ki bunları benim istediğim gibi yapsalar da yine oyun bir halt etmez çünkü oyunun sürüş dinamikleri aşırı zor ve hızlı
Hızlı diyorum çünkü bu hızda bir cezalandırma sistemi çok da işe yaramayacaktır çünkü salise de oluyor olaylar nasıl hesaplayacak ki sistem.Belki de benim istediğim oyun imkansız mükemmellikte bir oyun ütopik bir şey istiyorum.
-
Arkadaşlar oyun online kısmı ne zaman hangisine girsem hep bomboş oluyor hiç oynayan yok mu anlamadım
-
Arada canım çekiyor indirip giriyorum grafiklerin çöplüğü canımı sıkıyor kapatıyorum. Multi fena değil ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orza Motorsport da tüm araç ve lastik sınıflarında sizi rahat ettirecek direksiyon ayarları:
-
Keşke şu GT7 efsanesi artık PC'ye gelse de PS5 denen çöp konsolu elimde tutmama gerek kalmasa. GT7 kadar PC'de keyif aldığım bir yarış yok, Forza ise çöp kere çöp. Sırf GT7 sayesinde PS5 çöp gibi yer kaplıyor düzeneğimde.
-
ne zaman girsem multi de bir tane oyuncu yok arkadaşlar normal mi ya acaba ayarlardan birşey mi yapmam lazım hiç oyuncu yok
-
valla mart ayında satın alıp optimizasyondan ötürü bi kaç sefer oynayıp,satın aldığıma pişman olup açmadım bi daha,
artık dlss'denmi yoksa ben bilgisayarın ram'i biraz çoğaltmıştım ondanmı bilemedim ne kasma var,ne açılma sorunu var,nede başka bi şey bilemedim sıkıntısız dlss açık galiba en yüksek dlss ayarında o kadar akıcı oynatıyor ki,yada uzun süre ets2 oynadım tracks mpde ondan dolayımı nedir bilemedim acayip akıcı şuan biraz daha kasalım bakalım ne olacak :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X