Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
24
Favori
25.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım çok üst düzey değil ama oynanış hissi hiç hoşuma gitmedi ya, 2 kere fırsat verdim ikisinde de 3 5 yarış zor dayandım. Grafiklere bir şey demiyorum ama oynanış hissi hiç heyecanlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Eylül 2024; 0:48:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra fps düşüşü oluştu bende. 60 fps oynadığım oyun aynı ayarlarda şu an 46 fps veriyor.

• Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)
  • Vaad ettikleri oyun bu değil ya.Ne zamandır hevesle bekliyordum pc alınca girip şu oyunu oynayım diye. Ama yok. Forza 7 bundan daha iyi bir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Forza 7 çıkmış en iyi forzadır bana göre. Hem araç sayısı hem de grafik olarak.

• Yine boş beleş bi güncelleme daha geldi.

• Drift Pony Cars on Sunset Peninsula in Forza Motorsport

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)
    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)steamcommunity.com
    Steam :: Forza Motorsport :: Drift Pony Cars on Sunset Peninsula in Forza Motorsport
    https://steamcommunity.com/games/2440510/announcements/detail/4552667757460062119
  • Oyunun kariyerini bitirmek üzereyim. Oyunu bitirenler yazabilir mi; Forza Motorsport 7 deki gibi kariyeri bitirince yeni kupa açılıp 2 kez daha kariyeri bitirmek gerekiyor mu? FM7 de 2. kez yapmıştım 3.sünde midem kaldırmamıştı. Bunda achivemntslara baktım öyle bir şey görmedim onun yerine sanırım Yeni süreli seriler ekliyorlar kariyer moduna. Teyit rica edebilir miyim?

• 2024 NASCAR Season Heats Up in Forza Motorsport

Steam :: Forza Motorsport :: 2024 NASCAR Season Heats Up in Forza Motorsport
    https://steamcommunity.com/games/2440510/announcements/detail/4459219696814653655

10.8 GB

• mkmdesign kullanıcısına yanıt

Açık olan tüm yarışları bitirdim.

• Merhaba arkadaşlar ilk defa bu oyunu oynucam fakat bir sorunum var. Laptop a harici ekran taktım ve bu oyunun sürekli harici ekranda açılmasını istiyorum. Ekran ve grafik ayarlarında 2. Monitör seçme özelliği yok. Çözümü varmıdır bilen varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bathurst Returns for Australia Month in Forza Motorsport

Steam :: Forza Motorsport :: Bathurst Returns for Australia Month in Forza Motorsport
    https://steamcommunity.com/games/2440510/announcements/detail/521951078763201292
  • ben bu oyunu kariyer mod için aldım. simülasyon olmadığını biliyorum ama sim oyunları becerebilmek için antrenman olsun diye aldım açıkçası. ama bu konuda üstüne toprak atmışsınız baya. şimdi iade edeceğim.

size sormak istediğim konu mantığımı anlamışsınızdır ac acc automobilista 2 gibi oynlara sahibim ve bunları becerebilmek için bir kariyer modu olan oyun oynamak istiyoruım.. simcade olsa tadından yenmez. zevk almak için değilde eğitim gibi düşünün. böyle bir oyun aklına gelen var mı? yoksa mezardan çıkarıp bu oyuna şans vereyim mi

• phalantan kullanıcısına yanıt

Ams2 ye odaklanın bence, zaten oyun içi sürüş desteklerini açarsanız aradığınız o hazırlık süreci için yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt

teşekkürler. bu destekler kapalı oynuyordum öyle yapayım o zaman

• Adam olmaz bu oyun ( grafik konusunda ).

• oyunla ilgi bir de reddit e bakayım dedim herkes çok severek oynuyor birkaç farklı postta. ben de bir şans vereyim diyorum sonuç olarak. bu konuda gömüldüğü gibi mi reddit te okuduklarım gibi mi kendim göreyim. ama gamepassle oynamıştım 1 sene önce bende hiç beğenmemiştim. fh5 severek oynuyorum ama o fazla arcade biraz sim geliştireyim istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phalantan -- 10 Aralık 2024; 1:46:57 >

Çok detaylı oynarım diyorsan paralı bir tane mobil uygulama var onu almak zorundasın araç ayarları veriyor her harita için çünkü oyunda berbat bir araç ayarlama sistemi var hiç bir şekilde oyuncu yanlısı olmayan

oyun için de de hazır ayarlar var fakat bu ayarı aldın kaydettin içine girip ayarı nasıl yapmış diyemiyorsun çünkü kilitli...böyle bir saçma sistem işte aynısı araç boyalarında da var kilit niye var mesela belki ben kendime göre özelleştireceğim paylaşılan boyayı kilitli de olsun kilitsiz de paylaşılsın öğrenelim her şeyini oyunun bakarak...klasik Microsoft mantığı...

onun dışında gran turismoya erişimin yok ise çok da fazla alternatifin yok aslında bu oyun dışında keza ben zannetmiyorum gran turismo oynayanın bu oyunu oynamak isteyeceğini...

hadi boyayı boşver çok sorun olmaz da araba ayarı multiplayer kısmında aşırı fark ediyor aynı aracı alsan ve çok iyi oynasan bile ayarsız hiç bir şey yapamıyorsun

Araç ayarları>Aracın kendisi>Senin oynayışın gibi bir denklem var multiplayer kısmında.gerçi ben yaklaşık 6 aydır ya da daha fazladır oynamıyorum bu oyunu şu anda belkide bu ayarları artık kilitsiz de paylaşılabiliyor da olabilir bilemiyorum.

Oyunda daha birsürü eleştirdiğim nokta var fakat bu kısımları başkaları da benim ile aynı eşit şartlarda yaşadığı için yazma gereği duymuyorum bir de bir sürü şey değişmiştir yanlış yönlendirmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Aralık 2024; 19:38:28 >

• bu modifikasyon ve kaplama durumları horizon 5 te de böyle. kilitli hiçbir şekilde ulaşamıyorsun. bununla ilgili sıkıcı olması dışında oynamamı engelleyecek bir durum yok. güzel zevkli bir oyuna benziyor dışardan. ama yorumlar bu forumda baya kötü, bu da beni oynamaya iştahlandırmıyor. aldım öyle iiade olmayı bekliyor.

simulasyon oyunlar çok zevkli ama çok zor. onlara antrenman olsun diye aldım aslen. sim yarışlarda ams 2 ve acc de 40 saatim var ama hiçbi ilerleme yok gibi. o yuzden biraz pratik yapayım diyorum fm8 ile. career mode biraz multi. gerçi multi de kimse yok diye şikayet edenler var. ilginç reddit te böyle bir sorundan bahseden görmedim bölgesel mi buluyor yarışları acaba.

project cars 1 var bende. unutmuştum onu. kariyer moduna başladım. o yuzden fm8 i şimdilik iade etmeyi düşünüyorum

Bence iade edilecek kadar kötü bir oyun değil

hatta araç ayarlarını halledersen multiplayer bile sana zevkli gelir genel de multi boş değildi ben oynarken

oyun güzel abi fakat demiştim gran turismo'ya erişimin yok ise bu oyun ona erişene kadar idare eder zaten ben geri yüklersem tekrar mobil app'i de satın alacağım başka alternatifi yok şu anda.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.