< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (11. sayfa)
-
-
bu oyunu bu halde piyasaya çıkarmak kim ne derse desin bekleyene hakarettir.
ya bu işin alfası betası yokmu hiçmi çoluk çocuğunuz yok bari onlara kurup bi denetseydiniz
r5 3600 4.4ghz,16gb 3800mhz,rx 6800 ile rezil grafiklerle 10 sn içinde 30-70-40-20-80fps böyle rezillik olmaz
-
Son 20 yılda oynadığım oyunla arasında en kötü optimizasyon ödülünü kazandı.
-
Bence de fizikler burada bahsedildiği kadar kötü değil, ben beğendim, önceki oyunun üstüne koymuşlar. Tabi benim sim deneyimim yok sadece GT serisini oynuyorum PS5'te o da simcade-sim arası.
Kısa incelemem, grafikler çöp, optimizasyon leş, sesler çok iyi, oynanış iyi, multiplayer çok iyi, pist listesi zayıf, araç listesi idare eder yeni araçların çoğu eksik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme ile ilgili bir bilgi var mı ne zaman gelir acaba ?
-
Selamlar uğur hocam; bir acc fanı olarak oyunu beğenmenize sevindim.
Oyundaki grafik potansiyeline bence tam olarak yansımamış ama bende beğeniyorum şuan için güncellemelerle çok daha iyi duruma gelecektir mutlaka.
Sesler konusunda hem fikiriz çok ama çok iyi.
Müsait olduğunuzda t300 ayarlarınızı atabilirmisiniz haftasonu seti kurcam bende referans olarak onu örnek almak isterim.Teşekkürler.
-
Yüklüymüş zaten. Ona rağmen berbat grafikler.
-
Sanırım oyun baya sağlam bir işlemci istiyor, digital foundry bundan bahsetmişti.Bende 5800x3d ve 6900xt var, ben fps ile alakalı bir problem yaşamadım, yağ gibi akıyor.
-
Oyuna artık güncelleme gelmesi şart. Oyunda değil de menüde gezinirken çöküp atıyor oyun sürekli
-
Hocam bende 5600X ve 6900XT var; bir benchmark görüntüsü atar mısınız, karar vereyim ben de 5800X3D 'ye geçsem mi diye :)
-
Oyunu her açtığımda Gölgelendiriciler Optimize ediliyor diyor illallah geldi. Sizde de durum aynı mı acaba?
Hocam gerçekten fark ettirdi bu yöntem, sağolasın. Hatta mümkünse güçlü kartı olanlar bu "Resolution Scale"i %200 yapın arkadaşlar. Bunu artırınca haliyle o dandik DLSS implementasyonunu da "OFF" yapıyor otomatikman. Diğer ayarları da Ultra'ya çekin, hatta Ray Tracing'i tamamen kapatın :) Bu şekilde görselleri inanılmaz çağ atladı oyunun :) O dandik bulanıklık ve RT'den kaynaklı grafik hataları falan da ortadan kalkıyor. Bilginize.
-
Bende 5600 ve 6800xt ikilisi var. Dediğiniz gibi bütün ayarları ultra yaptım, ölçeklendirme %170 ayarlı ve işin izleme kapalı halde 65-75 fps arasında geziyor. Herhangi bir kasma veya donma olmadı şimdilik
Oyunu indirirken seçenek olarak soruyor. Oyuna sağ tıklayıp yönete bastıktan sonra dosyalara gelip yüklemeyi değiştire basıyorsunuz. Oradan dediğim pack'i tiklerseniz otomatik indirmeye başlayacak.
-
Bendede çıkıyor ama hemen geçiyor max.1 dk sürmüyor sende ne kadar sürüyor ?
-
Aynı abi 1-1.5 dakika arası ama niye her seferinde çıkıyor onu anlamadım
FSR ayarını açınca oyunu çöken var mı? Uygula demem ile oyunun çökmesi bir oluyor çıktığı günden beri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 13 Ekim 2023; 17:7:46 > -
Sen the last of us remastered pc de oynamadın sanırım kralı var onda o gölgelendirme olayının
%150 ölçeklendirme cidden iyi geldi baya toparladı grafikler
-
-
Bu grafik ayarlarını nasıl ayarlayacaz ya işin içinden çıkamadım Ultra diyorum 80 fps. RT açıyorum 20 fps. sonra her şeyi düşük yapıp rt off yapıyorum 20 fps. işin işinden çıkamadım.
4070ti rog var. 2k da rt açık en az 60 fps alırım diye ümit ediyordum. oyun bariz sorunlu kafasına göre akıcı kafasına göre kasıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X