Bende de aynı. 5 dakika sürüyor |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (12. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam eve gidince bakayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faydam olmasına çok sevindim
Oyun oynanış olarak çok beğendim. Sesler atmos destekliyor sanırım 10 numara motorun geldiği ses tam monitörün altından geliyor muş gibi oluyor. diğer sesler bir tık havadan geliyormuş gibi geliyor. Havaya sokuyor. Frene basınca ön tamponun düşmesi veya viraja girince aracın yana yatması gerçek araba hissiyatı veriyor. Rtx hakkını vermişler. Kontroller vs tam benim sevdiğim tarzda
Tek üzüldüğüm nokta performansı oldu. Umarım iyileşme gelir. dlss 3.5 vs gerçekten ihtiyaç var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 13 Ekim 2023; 18:45:30 >
-
Şuan RT açma hocam sıkıntılı.quote:
Orijinalden alıntı: aurosonicBu grafik ayarlarını nasıl ayarlayacaz ya işin içinden çıkamadım Ultra diyorum 80 fps. RT açıyorum 20 fps. sonra her şeyi düşük yapıp rt off yapıyorum 20 fps. işin işinden çıkamadım.
4070ti rog var. 2k da rt açık en az 60 fps alırım diye ümit ediyordum. oyun bariz sorunlu kafasına göre akıcı kafasına göre kasıyor
Ultra yap ayarlarını çözünürlük ölçeklendirme yi 150 veya üstü yap öyle takıl.
Güncelleme gelene kadar devam et bu şekilde.
Grafik ayarlarını her değiştirmenizden sonra oyundan çıkıp tekrar başlatınız. Anca o zaman son konfigürasyonu tutabiliyor. Evet sene 2023, ama bazı oyun motorlarında böyle maalesef :( Belki de ilk yama ile düzeltme gelir.
-
Hocam rica etsem bir de benim ayarlarım ile benchmark alabilir miyim:
-
Hocam yüklü olup olmadığına nereden bakıyoruz?
-
Hocam xbox app içinde forza motorsporta sağ tıklayıp oradaki menüden ayarlanıyor. Yüklemeyi değiştir mi ne vardı.
Çok teşekkürler hocam, evet yüklüymüş
-
Valla dedim bir ihtimal o yüklü değilse yüklerim de düzelir grafikler ama yok. %150, 175 ölçek yaptım ama o da yok, berbat görüntü bence. Büyük bir patch gelmeli.
Hocam daha önce de konuda bahsettiğim gibi "Çözünürlük Ölçeği" ni %100'den %150 ye çıkarınca grafikler güzelleşti ve görüntü keskinleşti. Siz de denediniz mi?
-
Denedim ama yine tatmin etmedi açıkçası. Yani forza 5 ile kıyaslandığında çok kötü yine. Ama mesela xbox sx grafiği daha iyi diyolar pcye kıyasla. İlginç
-
Çok teşekkürler hocam.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
bulamadım pc de ki performans optimizasyon konusuna değinmemişler mi acaba?
-
Hocam çok teşekkür ediyorum.
Sayenizde bilgi sahibi oldum.
Böylece aramızda tek fark işlemci olmuş oldu ve anladığım kadarıyla fps olarak çok bir fark yokmuş gibi görünse de, benden daha akıcı oynadığınız belli. (bende periyodik çok küçük fps dalgalanması var gibi.)
-
Kısacası her zamanki gibi kullanıcılar beta testçisi yaptık diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X