Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
23
Favori
24.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akşam denerim hocam bende çok sağol paylaşım için Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) 

• Oyunun grafikleri çok güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erhankoksal0680 kullanıcısına yanıt

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) hhocam en son oynadığınız oyun 1992 yılında ise evet çok iyi gerçekten ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gölgelendiriciler optimize ediliyor yazıyor her girmemde.

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam güncel oyunları oynuyorum hep marvel spider man 2 şuan da favorim 😀

• erhankoksal0680 kullanıcısına yanıt

10 sene önceki Forza Motorsport 5 bundan iyiydi grafik anlamında.

• ranked 3 yarış bitirdim S sınıf 1920 puan verdi . sonra LMP1 yarışı yaptım bi tane safe takıldım hemen S sınıf 3000'e fırları MMR . bu ney lo .

• https://x.com/forza_support/status/1716866164612345962?t=ncEJyckDG2ClYYF2S92QWg&s=08
    Güncelleme gelmiş
    891.70mb güncelleme boyutu bari 1gb a tamamlasaydınız bee
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme aktif halde.

• Resimde en ustteki yaziya bakacak olursak steam turkiyedeki fiyatlandirmayi 20 kasimdan itibaren dolara cevirecekmis. Bu oyun ve mk1 i iade etmistim acaba alsam mi ileride duzelir mi dolara vurdumu 2 katina cikiyor fiyat
    Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda el frenini space olarak ayarlamama rağmen her girmemde numpaddaki 0 tuşu oluyor kendiliğinden.

Valla bende merak ettim acaba alsam mı ki düzelir mi?

• ya 1080p yapınca dinamik çözünürlüğü ne kadar low'da oynasam da sonuç facia . ama çözümü var .

monitör'ün de oyunun da çözünürlüğünü 1600-900'e düşürüp dinamik işleyiciyi orta ayara getirip arabaları yüksek kalite ayarladım .

60 fps sabit veriyor, scale problemi var oyunda belli ekran kartları ile alakası yok . oyunun dosyalarını kurcaladım biraz . low med high ultra sistem yapılandırma ayarları var .

onları kurcaladım, mesela araba hasarı çizimlerini seyircileri kapayabiliyorsunuz oyunda o ayarlar yok . işte gökyüzü olsun gölgelerin çözünürlüğü olsun değiştirilebiliyor . unity ile yapılmış bunlar biraz araştırdım .

lokasyonu şurda : C:\XboxGames\Forza Motorsport\Content\media\pcfamily\renderscenarios

burda işte low med high ultra vs . bunların yedeğini alın hangisi ile oynayacaksanız . işte mesela low detail kısmını değiştirceksiniz klasörün içinde global.xml var onu editleyeceksiniz . shadow resolution olsun car livery çözünürlüğü olsun crowd draw models olsun vs . 50 çeşit nane var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 25 Ekim 2023; 9:39:57 >

• Kalibrexx kullanıcısına yanıt

Hocam ben an itibari ile motosport premium ve mk1 premium ları tekrar satın aldım. Dolara çevrilse de yine Türkiye ye özel usd fiyatı konulacak deniliyor ama öylede olsa yine de bu fiyatlardan baya yüksek olur tahminimce. Zaten yeni oyun bunlar, 60 70 usd olursa bir daha asla almazdım. Youtuberlarda fiyat 2 3 katına çıkar diyor. Velhasıl aldım dursun kenarda yapacak birşey yok valla zorla aldırdı memleketin durumu Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) 

• Oyuna her girişte " Optimizing Shaders (%) " diyor ve her seferinde 100% 'e tamamlıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 25 Ekim 2023; 21:40:54 >
    Hocam WRC 2023 alacam heralde yaa. Dirt rally ekibi yapıyor oyunu 8 kasımda çıkıyor. Unreal engine 5 motoruyla ilk defa bir rally oyunu yapılıyor bildiğim kadarıyla

• Wrc sanırım unreal engine 4. 5 olmadığı için grafik ondada tat vermicek gibi görünüyor.

• Arkadaşlar en iyi araç level atlama ve para kasma metodunuz nedir?

• Kalibrexx kullanıcısına yanıt
    3 kasımda çıkıyor ön sipariş alanlara 3 gün erken erişim

• mczaga kullanıcısına yanıt

serbest yarışa giriyosun, parkur yarışı, de la sarthe - old musanne mi ne parkuru . drive avatar sayısı sıfır, açık hava öğlen hava sabit . 1 lap'e 1'den çok az fazla level atlatıyo .

efendim seçeneklerden direksiyon-fren-sürüş ve asistleri açıyorsun oto pilotu .

sonra oyunu pencere moduna geçiriyorsun . makro programını açıyorsun . 4-5 saniye de bir gaz tuşuna basması için ayarlıyorsun ve yarış başlıyor . afk kalıyorsun işin gücün varsa vs tv izle telefonda takıl .

başka pc varsa ordan devam et . arka planda sürüş olmuyor pause ediyo oyun kendini ondan pencere aktif olması gerek . bu gece lavaboya kalktığımda lambo countach'ı 0'dan 50 levele 3.5 saatte getirdim .

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.