Bildirim
Fosil Ve Devletin Memurunun İlgisizliği Resimli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fosilden ziyade bir çizime benziyor
Not uzman değilim -
yapma be. ben de arkeolog falan zannettim biliyor musunquote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
Fosilden ziyade bir çizime benziyor
Not uzman değilim -
Fotoğraftakinin fosil olduğundan ve müzedeki görevlinin jeolojist olduğundan da eminsin değil mi?
Doğru yerde konu açtığını düşünmüyorum da buradaki konuların %99u zaten doğru yerde açılmamış konulardan o sebepten sorun değil
Bence en yakın üniversitenin jeoloji bölümüyle irtibata geçin. -
Teşekkürler
İlk izlenm deniz yıldızı ve dağların yüksek kesiminde deniz canlısının bulunması ilginç geliyor -
paleontolog degilim. ama elindeki fosil
hangi muzeye goturdugun onemli biraz da. mta/doga bilimleri muzesine goturduysen, ya da universitlerin jeoloji bolumlerine basvurduysan sana gerekli yardimlari yaparlardi. ama heykel muzesidir, sehir muzesidir ilgilenmez.
Toros daglarinda o deniz yilidzi gibi gorunen fosili bulman, daha dogrusu deniz canlisi bulman da ilginc gelmesin. o toros daglari daha yokken turkiye endonezya tarafinda deniz altinda binlerce kucuk adadan olusan bir bolgeydi. daha sonra bu tarafa suruklene suruklene, arada sikisa sikisa o daglar olustu. e tabi o deniz canlilari dag tepesinde kalmis fosil oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X