Şimdi Ara

Foto Karşılaştırma : Nokia N82 & Sony Ericsson K850i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @CrusaderZone gusel 1 karsılastırma yapabildiysek ne mutlu bize ..
    yalnız ic mekan ve gece cekimleri de cok yakında koyarız inş dimi _extreme_ =))
    o zaman görcem ben senin havanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Ben asıl karşılaştırmayı yapan extreme ve Jack Sparrow önünde eğiliyorum
    O sıcakta ordan oraya git fotoğraf çek cropla paylaş vesaire gerçekten zor bi işi gerçekleştirdiler

Uzun zamandır ilk defa güzel bir karşılaştırma izledik

estağfurullah kardeşimde, yine de bence eğilme olaylarına girme sen boşverr ayrıca iyi dileklerin için de çok teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti gideyim bir Braun silk epilasyon alayım

kaç defa dedik şu forumda reklama girmeyin diye...

quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

yalnız ic mekan ve gece cekimleri de cok yakında koyarız inş dimi _extreme_ =))
    o zaman görcem ben senin havanı

abi yine iddialı sözler sarfetmeye başladın, sonra üzerim seni bak yazık edersin kendine...
    sen bendeki flashı görmedin herhalde, cihaz gece çıldırıyor bildiğin deniz feneri işte hesabını yap
    şuan kullandığım yazılımda (R1EA031) flash aşırı etkili, bu bir problem aslında çünkü cihaz bu yüzden 1 metre mesafedeki çekimlerde bile objeyi bembeyaz yapıyor.ancak son versiyonda (R1EA037) bu problemler hissedilir derecede giderilmiş gözüküyor ama ben bir türlü geçemedim şu son versiyona, SEUS çıldırttı beni...

sonuç olarak bir karşılaştırma yaparsak, xenonun maksimum etki mesafesinde seninle boy ölçüşebilirim ancak flashlı makro çekimler yapmam bunu baştan söyleyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 16 Haziran 2008; 0:28:51 >

• ALACAKARANLIK MANZARASINDA GECE ÇEKİMİ FLAŞSIZ MODDA N 82/ VE K 850 Yİ GÖRMEK İSTERİM
  • nokia daha n bilmem kaç çıkarsın sony'nin kaç yıl önceki modeli döver böyle işte
  • vaybee .....k850 hakikaten iyiimiş oysa heryerde n82 iyidir diye okuyorduk .....birkaç ay önceki mobimeg incelemesi dogru bir incelemeymiş ,ben pek ciddiye almamıştım ama artık herşey ortada............inceleme için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ALACAKARANLIK MANZARASINDA GECE ÇEKİMİ FLAŞSIZ MODDA N 82/ VE K 850 Yİ GÖRMEK İSTERİM

belki bu haftasonu akşam buluşup böyle birşey yapabiliriz.tabii ki akşam olduğu içinde flashlı çekimlerde yapılabilir.ayrıca bazı arkadaşlardan iç mekan çekimleri de isteniyordu, artık onu da bir cafeye giderek sonuca kavuşturabiliriz.

ama söz vermiyorum farukk, sonra üstüme gelmee...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

ALACAKARANLIK MANZARASINDA GECE ÇEKİMİ FLAŞSIZ MODDA N 82/ VE K 850 Yİ GÖRMEK İSTERİM

belki bu haftasonu akşam buluşup böyle birşey yapabiliriz.tabii ki akşam olduğu içinde flashlı çekimlerde yapılabilir.ayrıca bazı arkadaşlardan iç mekan çekimleri de isteniyordu, artık onu da bir cafeye giderek sonuca kavuşturabiliriz.

ama söz vermiyorum farukk, sonra üstüme gelmee...

ben özellikle se ların alacakaranlık flaşsız moduna çok güveniyorum
    hiç bir tel markasın da bu alacakaranlık flaşsızı se gibi çeken bir model görmedim

• quote:

hiç bir tel markasın da bu alacakaranlık flaşsızı se gibi çeken bir model görmedim

valla buluşursak artık gece çekimlerinde hangisinin daha iyi olduğunu görücez bakalım...
    ama ben artık bazı insanları üzmek istemiyorum, sende görüyorsun işte çok iddialı demeçleri varr
  • quote:

quote:

valla buluşursak artık gece çekimlerinde hangisinin daha iyi olduğunu görücez bakalım...
    ama ben artık bazı insanları üzmek istemiyorum, sende görüyorsun işte çok iddialı demeçleri varr

sende fazla üstüne gitme

• bende bu iki telefon arasında kalıyordum fotoğraf kalitesi olarak bu karşılaştırma iyi oldu kararımı verdim k850i alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

bende bu iki telefon arasında kalıyordum fotoğraf kalitesi olarak bu karşılaştırma iyi oldu kararımı verdim k850i alıyorum

şimdiden hayırlı olsun arkadaşım
  • k810i daha kaliteli çekimler yapmış
  • her ne kadar uzaktanda takip etsem, sonyericsson yine benim yuzumde bir tebessum olusturdu.

tesekkurler sonyericsson, tesekkurler incelemeyi ayrintisiyla bizimle paylasan arkadaslar.

elinize saglik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

k810i daha kaliteli çekimler yapmış

k 810 da cam driverin etkisi büyük

k 850 için cam driverler çıkmaya başlasın bu sefer hiç karşılaştırmalarada gerek kalmayacak
  • quote:

bende bu iki telefon arasında kalıyordum fotoğraf kalitesi olarak bu karşılaştırma iyi oldu kararımı verdim k850i alıyorum

bir arkadaşı daha SE'ci yaptık, şimdiden hayırlı olsun diyelim...
    bu arada SE'nin de artık beni maaşa bağlaması lazım, ayıp oluyor ama yaa

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

tesekkurler sonyericsson, tesekkurler incelemeyi ayrintisiyla bizimle paylasan arkadaslar.

elinize saglik.

teşekkürler arkadaşım...

• Sony Ericsson yine gösterdi Lider olduğunu..
    Nokia devam etsin abartı renklere
  • quote:

quote:

bir arkadaşı daha SE'ci yaptık, şimdiden hayırlı olsun diyelim...
    bu arada SE'nin de artık beni maaşa bağlaması lazım, ayıp oluyor ama yaa

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

elinize saglik.

teşekkürler arkadaşım...

Bence maaşa baglamasına gerek yok , senin gibi militan S.e cu görmedim _extreme_.Eminim S.e den yüksek derecede maaş alıorsundur

• quote:

Bence maaşa baglamasına gerek yok , senin gibi militan S.e cu görmedim _extreme_.
    Eminim S.e den yüksek derecede maaş alıorsundur

oraları karıştırma şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

herzman söylüyorum nokia carl abi ile renk oyunu yapıyor

Se ise işini yapıyor netlik ve kalite

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti gideyim bir Braun silk epilasyon alayım

quote:

quote:

Bence maaşa baglamasına gerek yok , senin gibi militan S.e cu görmedim _extreme_.
    Eminim S.e den yüksek derecede maaş alıorsundur

oraları karıştırma şimdi

• Flashlı çekimlerini bekliyorum teşk.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.