Şimdi Ara

Foto Karşılaştırma : Nokia N82 & Sony Ericsson K850i (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: E_2

arkadaşlar nokia 6220 hepsini ezip geçecek bence...

6220 classic denilen cihazın foto kalitesinde K850 & N82'yi ezip geçmesine imkan yok...
    bir kere nokia N serisindeki bir cihazına göre 6 serisinde fotoyu daha kalite yapmaz ki, zaten cihazlar aynı MP değerindeler.bahsettiğin cihaz eğer ki 7.2 MP değerinde olsaydı, o zaman durum değişebilirdi.tabii ki 6220 classic'de xenon flashın da bulunması cihazın foto bakımından ne derece iddialı olduğunun bir göstergesidir.ancak N82 gibi üst segmentte yer alan bir cihazdan daha kaliteli foto çekeceğini hiç sanmıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

N82 de bulutlarda karıncalanma (noise) var, buda sensörün pek kaliteli olmadığı demektir.

maalesef dediğin gibi N82 gökyüzünde noise oldukça fazla ancak aynı durum K850i için iç mekan çekimlerde geçerli.iç mekanda da N82 çok keskinken, K850i de noise kendini gösteriyor.ayrıca sensörler bir cep telefonuna göre bence oldukça kaliteli, daha iyi olabilir tabii ki ancak bunu firmalar stratejileri gereği belli bir seviyede tutuyorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Orjinalden alıntı: E_2

arkadaşlar nokia 6220 hepsini ezip geçecek bence...

6220 classic denilen cihazın foto kalitesinde K850 & N82'yi ezip geçmesine imkan yok...
    bir kere nokia N serisindeki bir cihazına göre 6 serisinde fotoyu daha kalite yapmaz ki, zaten cihazlar aynı MP değerindeler.bahsettiğin cihaz eğer ki 7.2 MP değerinde olsaydı, o zaman durum değişebilirdi.tabii ki 6220 classic'de xenon flashın da bulunması cihazın foto bakımından ne derece iddialı olduğunun bir göstergesidir.ancak N82 gibi üst segmentte yer alan bir cihazdan daha kaliteli foto çekeceğini hiç sanmıyorum...

quote:

N82 de bulutlarda karıncalanma (noise) var, buda sensörün pek kaliteli olmadığı demektir.

maalesef dediğin gibi N82 gökyüzünde noise oldukça fazla ancak aynı durum K850i için iç mekan çekimlerde geçerli.iç mekanda da N82 çok keskinken, K850i de noise kendini gösteriyor.ayrıca sensörler bir cep telefonuna göre bence oldukça kaliteli, daha iyi olabilir tabii ki ancak bunu firmalar stratejileri gereği belli bir seviyede tutuyorlar...

sensörün boyutu çok küçük ama pikseli çok yüksek olduğu için kaldırmıyor.

• quote:

sensörün boyutu çok küçük ama pikseli çok yüksek olduğu için kaldırmıyor.

kaldırmıyor derken neyi kastediyorsun, iki cihaz tarafından da çekilen fotolar oldukça kaliteli...
    noise olayına gelirsek, K750/K790'da da bazı çekimlerde noise oldukça fazlaydı.
    K750 2 MP, K790 3.2 MP bu cihazlarda mı kaldırmıyordu, valla ben buna katılmıyorum.bu tamamen yazılımla ilgili bir durum, istenirse N82 & K850i denilen cihazlar çok iyi yazılımlarla en kral fotoları çekebilirler.ancak firmalar maalesef herkesinde gördüğü gibi fotoğraf işleme yazılımlarını çok sağlam tutmuyorlar.cam driverlar ile orjinal camler arasındaki kalite farkıda bunun bir ispatıdır...
  • n82 daha iyi fotolar cekiyo diyenler utansın k850 ezmiş gecmiş:)
  • k850i

teşekkğrler karşılaştırma için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 14 Haziran 2010; 15:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

.....

dostum şimdi ilk mesajdaki tarihe baktım da, ben bu karşılaştırmayı tam 2 sene önce yapmışım. Sen de bu konuyu forumun en ücra köşelerinden bulup hortlatmışsın. Demek ki bu karşılaştırmayı yaparken harcadığımız emek boşa gitmemiş.

Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

k850i

teşekkürler karşılaştırma için

sağolasın kardeşim...

• emeğine saygı duydum kardeşim cok güzel ve objektif bir kalışma olmuş.elimde w910 var bunu takaslayıp yada satarak k850 yi almak istiyorum nokia bölümünde gördüm ki n82 yi uere göre sığdıramamışlar şöyle bi araştırma yapayım dedim senin bu güzel paylaşımına rastladım ve k850 nin kalitesini görünce kararımı kesinleştirdim bu cihazı almak konusunda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.