Şimdi Ara

Fotoğraf Makinem Kilitlendi Kodak M863

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE YANLIŞ YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM BENİM KODAK M863 MAKİNEM DENKLANŞÖR ŞUAN AÇIK AMA MAKİNE KAPALI VE AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR KAPALI OLSA DENKLANŞÖRDE KAPANIRDI NE OLABİLİR Bİ TAMİRCİYE GÖTÜRMELİMİYİM?

• Deklanşörden kastınız ön taraftaki mercek mi?
  • evet o neyse bugün tamirciye götürdüm değişecekmiş sanırım 40 tl c.tesi alıcam sağolun..
  • Oyyy... Bilmemek ayıp değil de bilmeden sallamak ayıp olmalı bence, deklanşör açık-kapalı; iyiymiş

Darbe "almadıysa" şayet sıfır ve güçlü bir pil ile deneseydiniz çalıştırmayı. Kompaktlarda genelde dandik, bayat, yetersiz veya bitik pilden sebep objektif dışarıda kalacak şekilde kapalı kalabiliyor makineler...
  • Hangi parçayı değiştireceklermiş? Değiştirilen parçayı da isteyin tamirden alırken.
  • tamam değişen parçayı isterim parçanın adını bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Oyyy... Bilmemek ayıp değil de bilmeden sallamak ayıp olmalı bence, deklanşör açık-kapalı; iyiymiş

Darbe "almadıysa" şayet sıfır ve güçlü bir pil ile deneseydiniz çalıştırmayı. Kompaktlarda genelde dandik, bayat, yetersiz veya bitik pilden sebep objektif dışarıda kalacak şekilde kapalı kalabiliyor makineler...

Anneme aldığımız fotoğraf makinasında da aynı sorun vardı . Konu açmaya değmez bir yerde görürdüm diyordum görmüş oldum. Cevap için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.