Şimdi Ara

Fotoğrafa bu tarz eflektler nasıl yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dostum aynı sorunun cevabını bende arıyorum sen bişeyler bulabildin mı ?
  • VSCO'daki bir tür özel renk ayarı hatta duruma göre filtre + renk ayarı. Aşağıdaki linkte kimi paylaşımlarda ayarlar gösterilmiş tabii iyi kötü renk, kontrast ve beyaz dengesi gibi kavramlara hakim olmak işinizi kolaylaştırabilir. Fotoğrafların bir kısmında genel olarak mavi tonları hakim, bunu ya filtre yoluyla ya da fotoğrafta kelvin olarak geçen sıcaklığı -1 -2 düzey düşürdüğünüzde bu maviliğe ulaşabilirsiniz, yani bu tarz kavramlara hakim olmanız gördüğünüz gibi işinizi kolaylaştırır filtreye başvurmaksızın

Bu arada akıllı telefon ekranları (hepsi değil) gerçek renkleri birebir göstermiyor aksine ton/doygunluk oranı sanki +1 +2 düzey arttırılmış gibi renkleri daha canlı gösteriyor ki bu kimi tüketiciler için iyi olabilir ama doğru renk gösterimi değil ekranda gördükleriniz. Hatta pc'ye geçtiğinizde internette yayınladığınız o fotoğraflara tekrar baktığınızda biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz renk yönünden. Bunu niye yazdım, siz belki telefonunuzda çok istediğiniz filtre görüntüsüne ulaşabilirsiniz ancak masaüstünden fotoğrafa bakan kişi sizin gördüğünüzü görmeyebilir hatta kimi akıllı cihazlarda bile farklı görünebilir.

Şu an mobilden baktığımda paylaştığınız adresteki görseller daha doygun görünüyor, laptop'tan baktığımda doygunluk oldukça düşük görünüyor yani -1 daha düşürsem doygunluğu sanki renkler kaybolacak gibi, umarım anlaşılabilmişimdir

VSCO Clean

Yabancı ancak kullanılan ikonlar aynıdır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 17 Eylül 2016; 15:14:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.