Şimdi Ara

Fotografcılık Ve Kameramanlık Bölümü Kazandım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konu Başlıgında Gördügünüz Gibi Bölümü Kazandım Bu Yıl Fotograf Makinası İhtiyacım Var Hem Video Çekim İçin Hem Fotograf Yani 4000 TL limitim Var . Bana Bu Makinayı alki 2 sinide 10 numara Ckersin Almam Gereken Şeyleri Söyleyin Lütfen Ben bunu bir kerelik alcam yani bi 4.5 sene kulllanıcam planım öyle lens felan saglam bişeyler önerin lütfen bu konuda pek bi bilgim yok hocalarda birşey bilmiyor

• Hocalar nasıl bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 20 Ekim 2012; 12:29:31 >
  • Hahaha evet hocalar nasıl bilmez ya :D
    Neyse,yurtdışından canon 7d getirt 1300$ civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Ne ALCAZ Sorunusa Cevap Gelmiyor :)
  • Cevap veremeyenler Fotoğrafçılık ve Kamera bölümü öğretim üyesi.Çok çok ilginç
  • hocaya '' hocam ne alcaz '' derseniz cevap vermemeleri normal fakat;

hocam 4000tl civarı bir limitim var bana onerebileceginiz herhangi bir makine ve aksesuar varmı şeklinde sorarsanız istediginiz cevapları alabileceginizi dusunuyorum..

ayrıca tavsiyem

eos 7d, eos 60d

yada d300s olabilir..

standart lensin yanında 50mm lik bir lens de ozellikle video cekerken gayet mutlu edicektir diye dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: l4mifl

hocaya '' hocam ne alcaz '' derseniz cevap vermemeleri normal fakat;

hocam 4000tl civarı bir limitim var bana onerebileceginiz herhangi bir makine ve aksesuar varmı şeklinde sorarsanız istediginiz cevapları alabileceginizi dusunuyorum..

ayrıca tavsiyem

eos 7d, eos 60d

yada d300s olabilir..

standart lensin yanında 50mm lik bir lens de ozellikle video cekerken gayet mutlu edicektir diye dusunuyorum..

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.