Şimdi Ara

FOTOĞRAFLER İLE RENAULT FLUENCE & MEGANE SPORT TOURER (Benim objektifimden) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
26.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arac leylek gibi havada kalmis, biraz alcak olsa jantlar 17" olsa, birde o yandaki siyah citalar olmasa arac bence oldukca guzel durur tamam renault yada avrupa cizgilerine sahip degil ama cirkinde degil bence.

Bu Mais neden her arabayi leylek gibi yukseltir onuda anlamak mumkun degil. Turkiye sartlariymis ne sarti kardesim senden baska arabayi yukseltip satan varmi? Onlar ayri yoldami gidiyor. Bu MAIS midir nedir misyonunu degistirsin kardesim avrupaya ayri arac turkiyeye ayri arac nedir? Ben bire bir ayni araci almak istiyorum.

Malzeme kalitesi yada iscilik kalitesinde sorunlar varsa onlarda kesin super MAIS in eseridir, Ic pazara uretilen araclari essek gibi uretiyorlar afedersin. Nasil olsa satilacakya iki donanim olmasada olur, birlesim yerleri o kadar duzgun olmasada olur mantigiyla arac uretiyorlar, Antalya daki otellerin Turk lere yaptigi muamelenin aynisi MAIS de yapiyor iste kendi ulkenin firmasi kendi insanina ikinci sinif muamelesi yapiyor. Gelde sovme, Gelde dellenme. Bu MAIS varken Renault alirmiyim buyuk konusmayim ama hayatta almam.

• vallaha durduk yere sinirlendim yine ya. birisi bir site acsin online imza/isim kampanyasi yapalim. Avrupa ya ayri Turkiye ye ayri arac istemiyoruz. Fransada ki Renault neyse Turkiye dekide o olsun diye. Birde forward mail le siteyi yayariz . Bi sekilde 10 bin kisi falan bulabilirsek sesimizi duyurabiliriz heralde.

site olmasa bile en azindan su forward mail isi olsun ya. Fransizca bilen biri varsa (google translate degil :D )soyle duzgun bir mail yazsin fransizca/turkce bir mail hazirlayip gonderenler kismina renault fr ve mais ide ekleyip forwardlayalim.
  • vala ben pek begenmedim bu arabayı. buna vereceğim parayı 3 5 daha koyarım üstüne avensis 2010 alırım. yeni özellikleri ve yeni görünümüyle harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

quote:

Orijinalden alıntı: spyky

bu arabanın neresi kötü ben de onu anlayamadım

Olaya iyi tarafından bakıyorsun, ondan anlamamışsındır.

.oO°Oo.

Canlısını görüp, içine binip oturup ve bu fotoğrafları çektiğim güne kadar bende böyle düşünüyordum. Ama o gün gördükten sonra ve birde içine bindikten sonra, full donanım privilege'de orta konsolun tam üstünde bir kuvvetli dokunsan kırılıacak gib iduran navigasyonu gördükten sonra ve hatta bir alt donanım expression'un plastik malzemeli direksiyonunu gördükten sonra fikrim değişti ve yazık dedim. Bir yanında ki Fransız üretimi HB Megane'ye baktım birde Bursa da montaj Fluence'ye baktım. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Birisi ne kadar şıksa diğeri o kadar berbat. Hoş, ön konsol ikisinde de aynı ama malzeme kalitesi fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 3 Kasım 2009; 9:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orijinalden alıntı: spyky

bu arabanın neresi kötü ben de onu anlayamadım

Canlısını görüp, içine binip oturup ve bu fotoğrafları çektiğim güne kadar bende böyle düşünüyordum. Ama o gün gördükten sonra ve birde içine bindikten sonra, full donanım privilege'de orta konsolun tam üstünde bir kuvvetli dokunsan kırılıacak gib iduran navigasyonu gördükten sonra ve hatta bir alt donanım expression'un plastik malzemeli direksiyonunu gördükten sonra fikrim değişti ve yazık dedim. Bir yanında ki Fransız üretimi HB Megane'ye baktım birde Bursa da montaj Fluence'ye baktım. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Birisi ne kadar şıksa diğeri o kadar berbat. Hoş, ön konsol ikisinde de aynı ama malzeme kalitesi fark ediyor.

Benim aracı inceleme fırsatım olmadı arkadaşım ama senin fikirlerin bu yöndeyse haklısındır. Ama görünüş olarak kötü olduğunu düşünmüyorum hepsi bu, hatta ilk reklam fotoğraflarına göre senin gönderdiğin fotoğraflarda araç bana daha hoş göründü.

• FLUENCE 1.5 DCI 105 PRİVİLEGE BEYGİR Mİ yoksa COROLLA 4D ELEGANCE
    Arkadaşlar yorumlarınız okudum bu iki araçtan birini almak üzereyim
    ikisininde fiyatı aynı donanım olarak fluence biraz daha ağır basıyor.

Sizler ne dersiniz?
  • Fluence fiyatları çok yüksek ama yine de Fluence derim. Performans önemli bişey sonuçta
  • MEGANE SPORT TOURER DAHA AKLI BASINDA DURUYOR.MEGANE SPORT TOURER'DA NEDEN OTOMATİK VİTES SECENEĞİ YOK ACABA ?
  • Spor ve otomatik ha?

Bayana hızlı araba mı lazımdı?

.oO°Oo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicm

FLUENCE 1.5 DCI 105 PRİVİLEGE BEYGİR Mİ yoksa COROLLA 4D ELEGANCE
    Arkadaşlar yorumlarınız okudum bu iki araçtan birini almak üzereyim
    ikisininde fiyatı aynı donanım olarak fluence biraz daha ağır basıyor.

Sizler ne dersiniz?

Zor karar, bizzat iki aracı kendiniz deneyip öyle karar vermeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.
    Bu arada arkadaşım Sport Tourer Station Wagon için kullanılan bir tabir sanırım sen spor modellerle karıştırdın.
  • fluence tam bir hayal kırıklığı..Tasarım megane 1 gibi.. Bir karar verecek olsaydım bu kesinlikle megane 3 olurdu( Fluence için diorum ) Gerçekten kötü bir iş çıkarmış renault Doğru kelimeleri kullanmakta zorluk çekiyorum.Fakat fluence megane gibi bir devden sonra pekte başarılı olamaz olmamalıda..
  • fluence tam bir hayal kırıklığı..Tasarım megane 1 gibi.. Bir karar verecek olsaydım bu kesinlikle megane 3 olurdu( Fluence için diorum ) Gerçekten kötü bir iş çıkarmış renault Doğru kelimeleri kullanmakta zorluk çekiyorum.Fakat fluence megane gibi bir devden sonra pekte başarılı olamaz olmamalıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Fluence vasat bir Kore arabası olduğunu belli ediyor. Dış tasarım 10 yıl geriden geliyor. İç mekan kalitesi de zayıf görünüyor. Sport Tourer'in dış tasarımı güzel ama.

zaten ilk başta diğer model olan samsung sm3 ü tanıtması yanlış ondan dolayı kore arabası yakıştırması doğru gibi

Kore arabası dediğiniz SM3 ile Fluence'ın ön tarafları farklı.
  • o kadar para şu araba..
    o gösterge konsolu nasıl bişiydir arkadaş hiçmi yeni model araç görmemş reno mühendisleri ne biçim tasarımdır.
    yuh yahu.
  • Rüzgar sörfçüleri, küçük çocuklu ya da evcil hayvanlı aileler için Steyşın reno daha güzel bir dizayna sahip...

Sanırım Doblo ve Fiorino'nun çok satması, steyşın araçlara olan talebi daha da arttıracak ve SW'ler hakettiği güzel yere gelecektir ülkemizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Megane Sport Tourer bence çok daha farklı duruyor :) Yakından inceledim.Gerçekten güzel bir araç yapmışlar

katılmamak elde değil
  • Dün fluence'i inceledim privilage donanımlı dci 105 için 46binküsür gibi bir fiyat vermişti
    malzeme konsol ve kapılardaki malzeme çok dandik geldi bana megane ııı fluence'e göre daha kaliteli
    ses yalıtımına ve frenlere bakmak için test sürüsü de istemiştim ama test arabaları yokmuş
    bence kesinlikle fiyatını haketmiyor.
  • aracın içi geniş,dizel motor dıs taraftanda buyuk gorunum,al sana turkler için aile otomobili,bugune kadar megane2 cok satma sebebi servisi,cok az yakan dizeli (1.5 85 bg) sorunsuz olması gibi nedenler.bence fiyat duserlerse satar bu araba,alınacak olan ise sport tourer 40000 tl ye dizelini veriyorlar.
  • dış tasarım olarak iki değişik aracı birleştirip farklı bişey yapılmaya çalışılmış ama hiç bişeye benzememiş gibi duruyor BENCE . bir nevi KATIR ön tasarımı 407ye benziyor hatta biraz karanlıkta görsen kesin 407 dersin arka tasarımıysa anmı mondeo titanyum bu kadarda çalınmazki kardeşim hayallerimizi yıktın renault
  • 3. fotoğraftaki o otomotik vites ne öyle emanet gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.