Hah sonunda anladılar bizim vatandaşı neresinden vuracaklarını,getir navigasyonu çakma i-drive'ı tamam on numara araba artık o reno . Haydi hayırlı traşlar.
yersen.
dikkatimi çeken şeyler otomatik el freni ve arka havalandırma ızgaraları oldu
ama o alt versyondaki dreksyon resmen sırıtmış fotoda onun haricinde tipi çokta kötü gelmedi gözüme
quote:
Orijinalden alıntı: usb
Kısa sürede aracın önü makyajlanacak gibi. Hayırlısı olsun.
2011 de makyajlarlar +süslü otantik extreme model çıkar
alt donanimda malzeme kalitesi vasatı aşamamış resimlede görüldüğü kadar.
expression da şık sayılabilecek jant- döşemenin yanında hatta opsiyon otomatik klima alınabiliyorken deri direksiyon olmaması şaşırttı beni
reno neden koca konsolun minicik yerine tuşları sığdırmaya çalışır anlamış değilim.
Klasik Renault işte.
Başlar iki gün sonra iç mekandan bir yerler soyulmaya, dökülmeye...
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Klasik Renault işte.
ilk soyulacak yer vites topuzu yazıları
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
quote:
Klasik Renault işte.
Orası oyuk bir şekilde yazılıyor makyajlı megane dan beri. Baktım resimlerde fluence da öyle.
Makyajsız Megane larda soyulma problemi vardı kapı kollarında o da yumuşak kaplamadan dolayıydı. Aynı sorun Golf 4 tede mevcuttu. İki firmada daha sert malzeme kullanarak halletti bu olayı
quote:
Orijinalden alıntı: asilx
quote:
quote:
Klasik Renault işte.
Orası oyuk bir şekilde yazılıyor makyajlı megane dan beri. Baktım resimlerde fluence da öyle.
Makyajsız Megane larda soyulma problemi vardı kapı kollarında o da yumuşak kaplamadan dolayıydı. Aynı sorun Golf 4 tede mevcuttu. İki firmada daha sert malzeme kullanarak halletti bu olayı
Laguna 3'lerde de bu sorunu yaşayanlar vardı. Bana pek halletmiş gibi gelmiyor.
Fluence iimişş
valla bu ülkede şu fiorinomudur nedir hele bide full diye kakalanan alet satılıyorsa yada hyundai matrix gibi ne olduğu belli olmayan dört teker+motorlar satılıyorsa buda hayli hayli satılır. fluencenin megane HB ye göre basit olması, burdaki Renault yöneticilerin Fransaya "boşver müdür bunlar fiatın her ürettiğini aldığına göre bunuda alır kırpabildiğin kadar kırp kaliteden" zihniyetiyle üretilmesindendir.
quote:
Orijinalden alıntı: asilx
quote:
quote:
Klasik Renault işte.
Yine konuşturdun renoculuğunu be müdür
Sorunlar devam eder Fulunsta ben sana söliim birleşim yerlerine bak anlıcaksın neler olucağını.
İç mekan malzeme kalitesi vasat.
Dış görünüm olarakta çok basit ayrıca.
bu yeni meganmıdır fluen... midir nedir, beni hiç şaşırtmadı... eski meganda güzel olan ne vardıki bunda olsun, dış tasarım biraz daha alımlıydı o kadar, gerçi onun dış tasarımınıda sevemedim hiç ama neyse...
yeni çıktı diye vede arabalarını kaliteli gösterebilmek için fiyatı biraz abartmışlar, bence tamamen satış politikası, eski meganda çok ucuz değildi hani, yakında bir kampanya çektik fiyatları, tamam millet hücum eder sanki bedava veriliyormuş gibi... reno ya, az yakıyorya, en önemliside parçası ucuz ya (en uyuz olduğum muhabbet parçası ucuz, sanki hergün parça istiyor 40küsür binliralık araba, istiyorsa dandiktir zaten...)
quote:
Orijinalden alıntı: UrbanRacer
Yine konuşturdun renoculuğunu be müdür
Sorunlar devam eder Fulunsta ben sana söliim birleşim yerlerine bak anlıcaksın neler olucağını.
birleşim yerlerinde sorun varsa tıkırtı yapar, makyajlı megane da çözülen soyulma probleminin yaşanacağını sanmıyorum
BU Fülütten cacık olmaz uzak durmak lazım müdür
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
BU Fülütten cacık olmaz uzak durmak lazım müdür
turşusunu kurarlar bayilerde sorun çözülür
daha iyisini beklerdim iç kalite olarak. klasik renault çizgileri devam ediyor. arabanın arkası hakkında da iyi yorumlarda bulunmayacağım.
Renault'cular kusura bakmasın ama yeni Clio Symbol deseydiniz yerdim
araba resmen LEYLEK çok havada duruyor ve incecik lastikleri var. Renault hiç iyi yapmamış bunu